Geniet van een (h)eerlijke kerst met onze geschenkpakketten

Kost het je vaak moeite om een passend cadeau te bedenken voor je dierbaren, personeel of zakelijke relaties? Geef eens een pakket van Heerlijkheid Mariënwaerdt, in plaats van bloemen, wijn of badschuim. Klein of groot, het wordt zeker gewaardeerd. Onze producten zijn biologisch, lokaal geproduceerd en de verpakkingen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Een geschenk van het landgoed is dus niet alleen lekker, maar ook duurzaam! Bovendien draag je met jouw geschenk bij aan de instandhouding van het landgoed.

Duurzaam verpakt

Onze geschenkpakketten worden duurzaam verpakt in een feestelijke Mariënwaerdt doos, gevuld met gerecyclede en natuurlijke materialen.

Wij leveren de geschenkpakketten standaard op één adres in Nederland of je kunt ze ophalen op het landgoed in Beesd. Wil je ze naar jouw relaties laten versturen? Dat kan ook! Dan geldt wel een meerprijs voor het extra goed inpakken.

 

 

Meer informatie?

We doen ons uiterste best om mooie en verrassende geschenkpakketten samen te stellen maar de mogelijkheden zijn eindeloos… Liever zelf een pakket samenstellen? Kom langs in onze Landgoedwinkel. Maak een afspraak met Rosaline Niemeijer-Kleppe via tel. +31 (0)6 – 151 233 75 of mail naar relatiepakketten@marienwaerdt.nl.

Ter inspiratie hebben wij 8 geschenkpakketten samengesteld. Deze bekijk je in onze webshop. Wij helpen je graag met het samenstellen van een uniek geschenk voor je dierbaren of zakelijke relaties.