Keukenmedewerker/kok

Voor onze Landgoedkeuken in hartje Utrecht zijn wij op zoek naar een Leidinggevende voor de keuken, m/v die eenvoudige, maar lekkere ontbijt en lunchgerechten maakt uit verse, biologische ingrediënten.


Taken / Verantwoordelijkheden

  • Het bereiden van gerechten/gerechtgedeelten volgens recept en planning, inclusief voorbereidende werkzaamheden;
  • Het doorgeefgereed maken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute-kook-werkzaamheden;
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van gerechten en doen van voorstellen hierover;
  • Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en -machines.

Functie-eisen

  • Wij zoeken iemand, die met passie de mooiste ontbijtjes en lunchgerechten voor onze gasten neerzet. Je hebt daartoe minimaal 1 jaar ervaring opgedaan. Een koksopleiding is een pré maar niet noodzakelijk.

Het bedrijf

Onze Landgoedkeuken is een trendy dagzaak in hartje Utrecht, tussen Neude en Dom. Wij serveren ontbijtjes, broodjes, tosti's, salades, soepen en hartige taarten, evenals lekkere zoete taarten en koeken.

Wij bieden

een beloning conform horeca CAO, afwisselende werkzaamheden met veel zelfstandigheid in een organisatie in beweging en binnen een jong team.

Reageren?

Stuur een mailtje met cv en motivatie naar Astrid van Rooij, personeelszaken, via astrid@marienwaerdt.nl. Meer informatie kun je verkrijgen bij Daniëlle van der Pol, bedrijfsleider, via 030 7820868 of daniëlle@marienwaerdt.nl.

Solliciteer direct

E-mailadres
  • Naam
  • Functie
  • Beschikbaar vanaf
  • Aantal uur per week
  • Voer een getal tussen 0 en 40 in.
  • Salarisindicatie
  • Voer een getal tussen 0 en 100000 in.
  • CV
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Motivatiebrief
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Aanmelden voor onze nieuwsbrief
    Aanmelden voor onze nieuwsbrief