Zakelijk

Voordelen Heerlijkheid Mariënwaerdt

 • Landelijk vergaderen in midden-Nederland
 • Geschikt voor gezelschappen tot 10.000 personen
 • Diverse authentieke sublocaties
 • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
 • Gratis parkeren (elektrische laadpalen beschikbaar)
 • 5 min. vanaf openbaar vervoer en A2/A27/A15
Landelijk vergaderen - Voordelen Heerlijkheid Mariënwaerdt
1:23
Play

Welke locatie is geschikt voor u?


Landelijk vergaderen doet u bij Mariënwaerdt. Onze locaties zijn allen gelegen in het hart van het landgoed, vlakbij het 18e eeuwse Huis Mariënwaerdt. Vanwege de diversiteit in locaties, is er altijd een locatie die aansluit op uw wensen. Afhankelijk van de grootte en de aard van uw bijeenkomst bepalen wij graag samen met u welke locaties voor u het beste passen. En daarnaast is een prachtig uitzicht toch nooit verkeerd?

Bekijk hieronder uit welke opties u kunt kiezen. Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt heeft voor iedereen een locatie die aansluit op de wensen.

Uiteenlopende mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst


 • Landelijk vergaderen - Evenement of bedrijfsfeest

  Evenement of bedrijfsfeest

  Bent u op zoek naar een inspirerende, rustieke en goed te bereiken locatie voor uw evenement? Dan bent u hier op de juiste plek! Lees meer over onze evenementenlocatie.

 • Landelijk vergaderen - Vergadering

  Vergadering

  Landelijk vergaderen op het landgoed doen bedrijven graag in het Koetshuis, de Jachtkamer, de Nieuwe Refter en Proeflokaal Marie. Wij beschikken over goede audiovisuele middelen en maken een opstelling geheel naar uw wensen.

 • Landelijk vergaderen - Congres en presentatie

  Klantendag of congres

  Voor een klantendag, jaarvergadering of congres zijn meerdere locaties mogelijk. Voor parallelsessies of workshops kan gebruik gemaakt worden van een combinatie van bijvoorbeeld de Jachtkamer en de twee hooibergen.

Uiteenlopende culinaire mogelijkheden voor uw landelijke vergadering

Onder het genot van een hapje en drankje landelijk vergaderen? Ook dat kan bij ons. Wij beschikken over een eigen catering organisatie waardoor wij zeer flexibel zijn bij de invulling van uw catering wensen. Wij vullen het menu graag samen met u in. Als uitgangspunt voor onze gerechten gebruiken wij zo veel mogelijk de biologische producten van het landgoed en producten uit de streek.

U Vindt hieronder onze opties voor de catering tijdens de landelijke vergadering. Iets anders in gedachte? Bespreek vrijblijvend met ons uw wensen. Wij zullen er alles aan doen om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.

“Namens alle medewerkers een groot compliment voor de goed georganiseerde dag op Landgoed Mariënwaerdt. Beide workshops vielen erg in de smaak. Het onderkomen, de Jachtkamer, en de bediening waren super goed geregeld”
- Politie Midden Nederland
Landelijk vergaderen - Referentie Rabobank Landelijk vergaderen - Referentie Heineken Landelijk vergaderen - Referentie Achmea Landelijk vergaderen - Referentie SNS Landelijk vergaderen - Referentie Volvo Landelijk vergaderen - Referentie BAM Landelijk vergaderen - Referentie Politie Landelijk vergaderen - Referentie mobile
Landelijk vergaderen - Vergaderen op een prachtig landgoed?

Maatwerk Bijeenkomst of evenement?


Ilse van Gaal
 • Contactformulier
 • DD slash MM slash JJJJ

Aanmelden voor onze nieuwsbrief
Aanmelden voor onze nieuwsbrief