• Landelijk vergaderen in midden-Nederland
  • Diverse authentieke sublocaties
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden

Landelijk vergaderen en bijeenkomen op een prachtig landgoed

De unieke vergaderlocaties van Heerlijkheid Mariënwaerdt bevinden zich in een inspirerende bosrijke omgeving. Geniet optimaal van rust en stilte en kom samen met jouw team tot nieuwe inzichten tijdens een uitgebreide wandeling over ons prachtige landgoed. De uitgestrekte akkervelden, grazende Lakenvelders en natuurlijk de beroemde Notenlaan laten een onuitwisbare indruk achter. De perfecte landelijk gelegen omgeving waarin jullie rustig kunt vergaderen én die ook nog eens goed bereikbaar is. Vanaf de afrit Beesd aan de A2 rijd je namelijk binnen enkele minuten naar onze historische locaties. Ook per trein zijn wij perfect bereikbaar, vanaf het NS-station Beesd loop je letterlijk zo het landgoed op! Daarnaast is er ook een busverbinding van RRReis beschikbaar.

Monumentale vergaderlocaties

Vergaderen in onze bijzondere vergaderlocaties in Midden-Nederland op één van de mooiste locaties van de Betuwe brengt je absoluut nieuwe inspiratie en goede ideeën. Uiteraard begrijpen wij dat urenlang vergaderen kan zorgen voor hongerige momenten. Start je dag daarom met een landelijk ontbijt en proef onze huisgemaakte granola, landgoedkaas en landgoedsappen. Geniet van rijkelijk belegde biologische sandwiches tijdens de lunch of sluit je verblijf op Heerlijkheid Mariënwaerdt af met een gezellige BBQ, verzorgd door één van onze top chefs.

De culinaire mogelijkheden zijn grenzeloos. Onze chef-koks stellen graag een passend biologisch menu voor je samen en werken hierbij met biologische producten van het landgoed en uit de streek.

Plan een locatiebezoek
Landelijk vergaderen
Landelijk vergaderen

Referentie

Politie Midden Nederland

“Namens alle medewerkers een groot compliment voor de goed georganiseerde dag op Landgoed Mariënwaerdt. Beide workshops vielen erg in de smaak. Het onderkomen, de Jachtkamer, en de bediening waren echt super goed geregeld!”

Landelijk vergaderen

Altijd een geschikte locatie

Vergaderen in een landelijke omgeving doe je bij Mariënwaerdt, midden in de Betuwe. Onze sfeervolle, historische locaties zijn allen gelegen in het hart van het landgoed, vlakbij het 18e-eeuwse Huis Mariënwaerdt. Vanwege de diversiteit in locaties, is er altijd een locatie die aansluit op jouw wensen. Afhankelijk van de grootte en de aard van je bijeenkomst bepalen we graag samen met je welke locaties het beste aansluiten op jouw wensen. Welke locatie je ook kiest, een prachtig uitzicht is altijd inbegrepen. Niet verkeerd toch?

Landelijk vergaderen Landelijk vergaderen Landelijk vergaderen
Landelijk vergaderen
Landelijk vergaderen
Landelijk vergaderen

Een culinaire beleving

Onder het genot van een hapje en drankje landelijk vergaderen? Ook dat kan bij ons. Wij beschikken over een eigen cateringorganisatie waardoor we zeer flexibel zijn bij de invulling van jouw cateringwensen. Wij vullen het menu in overleg graag samen met je in. Als uitgangspunt voor onze gerechten gebruiken wij zo veel mogelijk de biologische producten van het landgoed en producten uit de streek.

Je vindt hieronder onze opties voor catering tijdens een landelijke vergadering. Iets anders in gedachte? Bespreek vrijblijvend met ons jouw wensen. Wij zullen er alles aan doen om jouw zakelijke bijeenkomst tot een groot succes te maken!

Landelijk vergaderen - culinaire belevenis galerij 1 Landelijk vergaderen - culinaire belevenis galerij 2 Landelijk vergaderen - culinaire belevenis galerij 3
Landelijk vergaderen - culinaire belevenis galerij 1
Landelijk vergaderen - culinaire belevenis galerij 2
Landelijk vergaderen - culinaire belevenis galerij 3

Brainfood arrangement

Wij serveren o.a. ‘brain-food’ (de beste bio brandstof voor een beter geheugen, meer concentratie en meer alertheid) voor een optimale ideerijke vergadering! Bij dit arrangement houden we rekening met de portionering, zodat wij achteraf zo min mogelijk voedsel weg hoeven te gooien. Mocht er toch iets overblijven, dan geven wij dat gewoon mee naar huis zodat je thuis nog heerlijk kunt nagenieten!

Wij zorgen deze dagen dat iedereen optimaal zijn ideeën uit kan werken. Bij de verhuur van een van onze prachtige locaties zijn er veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld het bijbestellen van extra flipovers.

Komen jullie als team bij ons jullie nieuwe ideeën ontwikkelen, een nieuwe fundering leggen voor de toekomst of gewoon genieten van een van onze bijzondere vergaderlocaties in Midden-Nederland; laat het ons snel weten! Wij denken graag met je mee en helpen bij het samenstellen van een waanzinnige vergaderdag om nooit meer te vergeten.

Plan een locatiebezoek
Landelijk vergaderen culinaire blevenis
Landelijk vergaderen culinaire blevenis

Virtuele rondleiding

Om een idee te geven hoe het Koetshuis eruit ziet, is het nu mogelijk online rond te lopen op deze unieke vergaderlocatie in de Betuwe!

Landelijk vergaderen

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10