Congreslocatie Midden-Nederland

Welke locatie is geschikt voor u?


Ons landgoed biedt een prachtige congreslocatie in Midden-Nederland. Het is een eeuwenoud familielandgoed waardoor het een historisch aanzien heeft. Daarbij heeft het een enorm landelijke uitstraling door de ligging in het hart van de uitgestrekte natuur.

U kunt kiezen voor diverse locaties of een combinatie van locaties voor jouw congres. Door onze passie voor het op touw zetten van evenementen zijn wij in staat om maatwerk zakelijke congressen en meetings uit te voeren.

Bekijk hier uit welke opties u kunt kiezen. Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt heeft voor ieder een locatie die aansluit op de wensen.

Voordelen Heerlijkheid Mariënwaerdt

  • Congreslocatie ligt centraal in Midden-Nederland
  • Geschikt voor groepen tot 10.000 personen
  • Diverse authentieke sublocaties
  • Uitgebreide culinaire opties
  • Gratis parkeren (laadpalen beschikbaar)
  • 5 min. vanaf openbaar vervoer en A2/A27/A15
  • Goede audiovisuele middelen
Landelijk vergaderen - Voordelen Heerlijkheid Mariënwaerdt
1:23
Play
Het Koetshuis - Congreslocatie Midden-Nederland - Galerij foto 1 Het Koetshuis - Congreslocatie Midden-Nederland - Galerij foto 2 De Nieuwe Refter - Congreslocatie Midden-Nederland - Galerij foto 3 De Nieuwe Refter - Congreslocatie Midden-Nederland - 
						Galerij foto 4 De Jachtkamer - Congreslocatie Midden-Nederland - Galerij foto 5 De Jachtkamer - Congreslocatie Midden-Nederland - Galerij foto 	
						6 De Hooge Schuur - Congreslocatie Midden-Nederland - Galerij foto 7 De Hooge Schuur - Congreslocatie Midden-Nederland - Galerij foto 8 De Abtsbouwing - Congreslocatie Midden-Nederland - Galerij foto 9 De Abtsbouwing - Congreslocatie Midden-Nederland - Galerij foto 10 De Grote en Kleine Hooiberg - Congreslocatie Midden-Nederland - Galerij foto 11 De Grote en Kleine Hooiberg - Congreslocatie Midden-Nederland - Galerij foto 12

Congreslocatie Midden-Nederland

tot 10.000 personen
Mogelijkheden voor terras
Verschillende opstellingen mogelijk
Unieke locatie
Aankleding geheel naar wens

Referenties waar we trots op zijn


Scott Sportech Benelux

"Mede namens het management van Scott Sportech Benelux wil ik het hele team van Mariënwaerdt graag een groot compliment geven voor de uitstekend verzorgde avond die wij gisteren mochten ...
Lees verder
[raw]

Scott Sportech Benelux

"Mede namens het management van Scott Sportech Benelux wil ik het hele team van Mariënwaerdt graag een groot compliment geven voor de uitstekend verzorgde avond die wij gisteren mochten ervaren. De organisatie, de vriendelijkheid en flexibiliteit van het personeel, de prima verzorgde hapjes en de entourage van de locatie hebben mede bijgedragen aan het welslagen van deze avond. Wij, als Scott, komen beslist terug en ik kan me niet voorstellen dat jullie prestatie van gisteren geen indruk heeft gemaakt op onze gasten.

Sogeti

“Nogmaals super bedankt voor de geweldige ontvangst, het super aardige en vakbekwame personeel die de avond voor ons echt geweldig heeft gemaakt.
Service meer dan een 10. …

Lees verder

Sogeti

"Nogmaals super bedankt voor de geweldige ontvangst, het super aardige en vakbekwame personeel die de avond voor ons echt geweldig heeft gemaakt. Service meer dan een 10.

Het eten was onwijs goed en lekker en super klaargemaakt en ruime hoeveelheden. Kortom we willen elke week wel bij jullie te gast zijn."

HMSHost Schiphol Airportx

“Via deze weg wil ik ook namens het hele HMSHost team jullie hartelijk bedanken voor een zeer geslaagde dag afgelopen dinsdag op Marienwaerdt. …

Lees verder

HMSHost Schiphol Airportx

"Via deze weg wil ik ook namens het hele HMSHost team jullie hartelijk bedanken voor een zeer geslaagde dag afgelopen dinsdag op Marienwaerdt.

Het was uitstekend georganiseerd in een geweldige ambiance en goede sfeer. Gelukkig hadden we ook het weer mee, wat dit allemaal tot een onvergetelijke dag maakte. Wil je s.v.p. onze complementen overbrengen aan het team. Nogmaals bedankt en wellicht tot ziens."

GlobalQ

“De bijeenkomst op 30 oktober jl. was weer helemaal top. We hebben heel veel leuke reacties gehad op de locatie en de heerlijke lunch. Bedankt voor de pakketjes, deze zagen er …

Lees verder

GlobalQ

De bijeenkomst op 30 oktober jl. was weer helemaal top. We hebben heel veel leuke reacties gehad op de locatie en de heerlijke lunch. Bedankt voor de pakketjes, deze zagen er hartstikke goed uit. Ook namens onze sprekers bedankt voor de heerlijke producten.

Bam Bouw & Techniek

“Hierbij wil ik je hartelijk bedanken voor de goede zorgen tijdens onze meeting van woensdag 20 april. We hebben prima kunnen vergaderen op jullie prachtige landgoed …

Lees verder

Bam Bouw & Techniek

Hierbij wil ik je hartelijk bedanken voor de goede zorgen tijdens onze meeting van woensdag 20 april. We hebben prima kunnen vergaderen op jullie prachtige landgoed en het was gisteren natuurlijk ook super weer om buiten te vergaderen. De lunch en BBQ waren uitstekend verzorgd evenals de extraatjes tussendoor. Nogmaals hartelijk dank en graag tot een volgende keer.

Total Specific Solutions

“Het event is heel goed verlopen en ik heb zojuist de evaluatie gemaakt n.a.v. een korte vragenlijst die aan de deelnemers was gestuurd. Zowel locatie als catering scoren een 8,7. Dat is een heel mooi getal waar jullie trots op mogen zijn.”

 

Direct contact opnemen voor onze congreslocatie Midden-Nederland

voor een offerte
voor een rondleiding
  • DD slash MM slash JJJJ
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
Aanmelden voor onze nieuwsbrief