Landelijk vergaderen - Culinair
  • Landelijk vergaderen in midden-Nederland
  • Diverse authentieke sublocaties
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden

Een culinaire belevenis

Wil jij de heerlijke ingrediënten en gerechten van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt zelf ervaren? In de keukens van onze restaurants gebruiken we zo veel mogelijk van de eigen, biologische landgoedoogst om de (h)eerlijkste maaltijden te maken. Ook tijdens zakelijke evenementen, zoals bijvoorbeeld een congres of een evenement van uw bedrijf, serveren we de lekkerste biologische hapjes en drankjes.

Overheerlijke lunch

Van een goede vergadering krijgen jij en jouw gasten vast en zeker honger. Met onze biologische landgoedproducten zorgen wij voor een ware culinaire belevenis. Wij verzorgen graag een complete en (h)eerlijke biologische lunch, voorafgaand, tijdens of na jullie vergadering.

Ontvangen jullie de lunch graag tijdens de vergadering, zorgen wij ervoor dat jullie zo min mogelijk gestoord worden. Kleinere hapjes zijn dan handiger dan een vol bord met een grote sandwich. Maar misschien gaat jouw voorkeur juist uit naar het opdienen van de lunch ná de vergadering. Ook dit is natuurlijk een optie. Zodra jullie gereed zijn met vergaderen staan wij paraat om de lunch te serveren.  Zo sluiten jullie de vergadering in stijl af met een sfeervolle, biologische sandwichlunch.

Landelijk vergaderen - Culinair Landelijk vergaderen - Culinair
Landelijk vergaderen - Culinair
Landelijk vergaderen - Culinair

Brainfood voor al uw gasten

Wij dienen niet zomaar lekker, biologisch eten op. Hierbij wordt goed gekeken naar diverse aspecten die invloed hebben op de vergadering. Jullie krijgt alleen de beste biobrandstof op tafel. Dit zorgt voor een beter geheugen, meer concentratie en meer alertheid. Zo doen wij er alles aan om jullie een optimale, ideerijke vergadering te bieden. Om verspilling van voedsel te voorkomen houden we rekening met de portionering, zo gooien we natuurlijk zo min mogelijk voedsel weg.

Samen zorgen we voor een effectieve én lekkere vergadering!

Duurzaam & biologisch

Maatschappelijk verantwoord, biologisch en duurzaam ondernemen stroomt ons in het bloed. Wij zorgen ervoor dat wij al onze maaltijden maken met respect voor de natuur. Omdat wij ons hard hebben gemaakt voor het correct ondernemen mag ons landgoed al verschillende jaren achtereen het Green Key certificaat in ontvangst nemen.

Green Key is een internationaal keurmerk dat wordt gegeven aan duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties. Zoals dit keurmerk bewijst, doen wij er alles aan om de druk op milieu en natuur van onze onderneming zo klein mogelijk te maken.

Landelijk vergaderen - Culinair
Landelijk vergaderen - Culinair

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10

Waar is het landgoed allemaal geschikt voor als locatie?

Ons landgoed is voor veel vieringen geschikt: