Landelijk Vergaderen Ervaringen
  • Zakelijk bijeenkomen in Midden-Nederland
  • Diverse authentieke sublocaties
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden

Ervaringen

Benieuwd wat wij mochten betekenen voor de organisaties die jou voorgingen? Lees dan nu de ervaringen van onze referenties. Heb je na het lezen van deze referenties nog vragen? Aarzel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een evenement voor uw bedrijf op maat!

Relatiedag

We hebben een zeer geslaagde relatiedag voor al onze klanten gehouden in de Hooge Schuur op het landgoed. Complimenten voor de locatie, lunch en bediening. Dank daarvoor! Ook ligt het landgoed in een prachtige omgeving, waarbij een wandeling zeker aan te raden is.

Aequator Groen+Ruimte

Viering 50-jarig jubileum

In verband met het 50-jarig jubileum van De Rooi Pannen Tilburg Horeca zijn wij op zoek geweest naar een leuke ontspannen invulling van een dag. Deze hebben wij gevonden op het landgoed. We zijn gestart met een rondleiding en hebben aansluitend gebruik gemaakt van een high tea. Beiden waren zeer goed verzorgd! De rondleiding was erg interessant en werd leuk verzorgd. De high tea was van geweldige kwaliteit. Alles vers en ruim voldoende. Complimenten, ook voor de aanwezige medewerkers.

De Rooi Pannen Tilburg

Personeelsbarbecue

Wederom hebben wij een zeer geslaagde avond bij jullie gehad! Alles is altijd top verzorgd en alles is mogelijk bij jullie. Het personeel is heel vriendelijk en je wordt op je wenken bediend. We zijn nu in de Jachtkamer en Nieuwe Refter geweest, wie weet wat de volgende locatie wordt!

Blom Ecologie

Kerstbijeenkomst

Het was een gezellige en goed gevulde zaal en jullie team functioneerde prima door het verlenen van goede service. Het eten was heerlijk dus iedereen heeft tot en met het nagerecht uitstekend gegeten. Een sfeervolle avond van goede kwaliteit. Compliment voor jullie team!

De Waal Autogroep

Zakelijk evenement

Mede namens het management van Scott Sportech Benelux wil ik het hele team van Mariënwaerdt graag een groot compliment geven voor de uitstekend verzorgde avond die wij gisteren mochten ervaren. De organisatie, de vriendelijkheid en flexibiliteit van het personeel, de prima verzorgde…

Scott Sportech Benelux

Personeelsfeest

Het “mislukte” feest was een groot succes! De meeste collega’s hadden het laat door dat het opzet was, zelfs eentje hebben we afgelopen maandag nog moeten uitleggendat er acteurs rondliepen. Erg leuk dat de bediening er ook in meeging! Ook complimenten gehad w.b.t. de burgers!

Van Leeuwen Stainless

Uitreiking en diner

Zoals altijd is alles weer naar wens verlopen. Wij hebben weer genoten van het heerlijke eten en de mooie locatie.

Kiwa CMR

Personeelsborrel

Hartelijk dank voor de goede zorgen! Alles was zeer zeker naar wens. Een goed verzorgde borrel op een prachtige locatie. Zeker voor herhaling vatbaar.

AM-IT Services

Bijeenkomst met barbecue

Het was een zeer geslaagde dag. Het weer was natuurijk fantastisch. De ruimtes werkten prima en men heeft genoten van de mooie omgeving. Ook de Kapschuur met Barbecue was een groot succes! Kortom, we hebben Mariënwaerdt weer mooi op de kaart kunnen zetten en komen graag nog eens terug.

Centraal Boekhuis Culemborg

Vergadering met diner

We hebben met veel plezier bij jullie vergaderd en gegeten. Alles was keurig verzorgd en de gastvrouw verdient een dikke 10! Jij ook voor al je hulp en advies en het mogelijk maken om op korte termijn de meeting te organiseren. We komen graag nog eens terug!

BSN Medical

Kerstbijeenkomst

We hebben een heel erg leuk feest gehad en ik ben erg blij met hoe alles uiteindelijk samen kwam! Het zag er super uit, de band was top en ook de bediening helemaal super! Bedankt voor alle hulp en fijne samenwerking.

Ultimaker

Bijeenkomst met diner

Alles was naar wens. We hebben erg genoten van de ambiance en jullie goede zorgen. Veel van onze gasten kwamen enthousiast binnen over de locatie. Ze hebben zeer zeker genoten. Zo wil je het toch hebben? We hopen van deze bijeenkomst een jaarlijks terugkerend event te maken. Mogelijk melden we ons volgend jaar weer voor een tweede bijeenkomst op de Mariënwaerdt.

DAPP

Jubileumfeest

7 september hebben wij het jubileumfeest van onze organisatie op Landgoed Mariënwaerdt gevierd. Wat een bijzonder en mooi plekje in Nederland, super om daar je feest te organiseren. De schitterende buitenplaats van de Hooge Schuur op het prachtige landgoed, wordt één met de binnenruimte als de grote deuren open gaan. Of je nu binnen of buiten bent, je bent onderdeel van het feest. De contacten met Corry, tijdens de aanloop naar het feest, getuigen van behulpzaamheid, professionaliteit, en flexibiliteit, niets lijkt onmogelijk. Maar ook tijdens de feestavond zelf voel je je gezien en gast. Oh ja, maak vooral gebruik van de biologische producten die zij bieden!

P-DIREKT

Personeelsdag

Wat betreft de dag zelf: Uitstekend! Zeer goede catering, vriendelijk en behulpzaam personeel, heel goede locatie. De rondleiding door de twee vrijwilligers hebben we ook erg op prijs gesteld! Ik hoop dat u dit nogmaals aan de twee dames kunt overbrengen, speciaal voor hen een ‘enorm bedankt!’ Iedereen heeft er van genoten, zowel kanoën, fietsen als wandelen, BBQ, lunch, goed geregeld!

Staatsbosbeheer

Evenement

Via deze weg wil ik ook namens het hele HMSHost team jullie hartelijk bedanken voor een zeer geslaagde dag afgelopen dinsdag op Marienwaerdt. Het was uitstekend georganiseerd in een geweldige ambiance en goede sfeer. Gelukkig hadden we ook het weer mee, wat dit allemaal tot een onvergetelijke dag maakte. Wil je s.v.p. onze complementen overbrengen aan het team. Nogmaals bedankt en wellicht tot ziens.

HMSHOST Schiphol Airport

Evenement

Nog bedankt voor alle goede zorgen van jou en je collega's natuurlijk. Het was weer als vanouds geweldig geregeld allemaal. Onze complimenten hiervoor. En inderdaad, wie weet tot volgend jaar

's Heeren Loo Rivierenland

Vergadering met barbecue

Gisteren had onze bijeenkomst in de Nieuwe Refter plaats en ik wil jullie allen graag heel hartelijk danken!

Top locatie, top verzorging en top weer (daar kunnen jullie niets aan doen, maar was een prettige bijkomstigheid…) Het was, zoals altijd, weer uitstekend geregeld en we hebben heerlijk gegeten!

Heel graag tot een volgende keer.

Volvo Car Nederland

Evenement

Nogmaals super bedankt voor de geweldige ontvangst, het super aardige en vakbekwame personeel die de avond voor ons echt geweldig heeft gemaakt. Service meer dan een 10 . Het eten was onwijs goed en lekker en super klaargemaakt en ruime hoeveelheden. Kortom we willen elke week wel bij jullie te gast zijn.

Sogeti

Vergadering met lunch en barbecue

Hierbij wil ik je hartelijk bedanken voor de goede zorgen tijdens onze meeting van woensdag 20 april. We hebben prima kunnen vergaderen op jullie prachtige landgoed en het was gisteren natuurlijk ook super weer om buiten te vergaderen. De lunch en BBQ waren uitstekend verzorgd evenals de extraatjes tussendoor. Nogmaals hartelijk dank en graag tot een volgende keer.

BAM bouw & techniek

Zakelijk evenement

Het event is heel goed verlopen en ik heb zojuist de evaluatie gemaakt n.a.v. een korte vragenlijst die aan de deelnemers was gestuurd. Zowel locatie als catering scoren een 8,7. Dat is een heel mooi getal waar jullie trots op mogen zijn.

D&A

Receptie

Wij hebben, inclusief gasten, allemaal genoten van onze receptie. Het diner etc. waren ook prima in orde. Complimenten voor de organisatie en de flexibiliteit waarmee alle verzoeken werden afgehandeld.

Gebr. van Kessel Buren B.V.

Zakelijk evenement

De bijeenkomst op 30 oktober jl. was weer helemaal top. We hebben heel veel leuke reacties gehad op de locatie en de heerlijke lunch. Bedankt voor de pakketjes, deze zagen er hartstikke goed uit. Ook namens onze sprekers bedankt voor de heerlijke producten.

GLOBALQ

Medewerkersdag

Ik wil jullie nog hartelijk bedanken voor je inzet en professionaliteit! De samenwerking met de gastheren was fijn. De gasten van 216 Accountants hebben een heerlijke dag gehad.

216 Accountants

Zakelijk evenement

Op 14 en 15 september 2018 hebben wij het personeelsfeest van de ANWB op Landgoed Mariënwaerdt gehouden. Het landgoed was omgetoverd in een festival waar de bezoekers door de aangeklede boomgaard het terrein betraden. Door middel van verlichting en rook machines voelde het aan als een sprookje.

De bezoekers hadden een variëteit aan attracties, muziek, eten en drinken en natuurlijk genoeg plekken om met die onbekende collega eens bij te praten. De medewerkers van het landgoed hebben vanaf het eerste moment goed meegedacht over alle aspecten van het personeelsfeest en waar nodig hebben ze op de dagen zelf snel bijgeschakeld.

Onze contactpersonen waren zeer hands-on, betrokken, professioneel en flexibel. Op momenten dat er een beslissing moest worden genomen, werd er altijd eerst met de organisatie van de ANWB geschakeld en daarna meteen doorgepakt. Tot op de dag van vandaag wordt over dit personeelsfeest gesproken. De gehele setting in combinatie met de samenwerking tussen de ANWB en Marienwaerdt maakt dat dit personeelsfeest moeilijk te overtreffen wordt. Namens de voltallige ANWB nogmaals onze dank en hopelijk tot snel.

ANWB

Voor wat voor vieringen is het landgoed geschikt als locatie?

Ons landgoed is voor veel vieringen geschikt: