Bijzondere evenementenlocatie Midden-Nederland

  • Landelijke locatie centraal in midden-Nederland
  • Geschikt voor 100 - 10.000 personen
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Diverse authentieke locaties op loopafstand
  • Vlak bij de A2, A15, A27 en treinstation Beesd
  • Voldoende parkeergelegenheid (incl. elektrische laadpalen)
Evenementenlocatie - Arts en Auto
0:59
Play
Evenementenlocatie - Landgoedfair
2:05
Play

Welke bijzondere evenementenlocatie is geschikt voor u?


Onze locaties zijn allen gesitueerd in het hart van het landgoed, vlakbij het 18e eeuwse Huis Mariënwaerdt. Het landgoed is een van de grootste evenementenlocaties in Nederland omdat het mogelijk is om verschillende locaties te combineren. Afhankelijk van de grootte en de aard van uw bijeenkomst bepalen wij graag samen met u welke locaties u het beste passen. Het is onder andere ook mogelijk om op het landgoed te vergaderen. Bovendien hebben wij ook een locatie buiten.

Bijzondere Evenementenlocatie - Evenementenlocatie Ilse en Elin

Rondleiding over het landgoed?


Ilse van Gaal

Uw wensen vertaald

Het landgoed biedt veel verschillende locaties. Met onze ervaring in het organiseren van evenementen zijn wij goed in staat uw wensen te vertalen naar de uitvoering hiervan. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor passende decoratie en voorzien wij uw evenement, wanneer nodig, van hoge kwaliteit audio- en visuele installaties.

Wij zorgen ook graag voor heerlijk eten en drinken passend bij uw evenement. Onze landgoedkeuken is van hoge kwaliteit en maakt gebruik van lekkere streekproducten. Samen zorgen we ervoor dat uw evenement plaatsvindt zoals u het voor ogen heeft.

Evenementenlocatie binnen én buiten

Niet alleen op het gebied van apparatuur en eten zijn er enorm veel mogelijkheden. Het landgoed beschikt over vele evenementenlocaties. Een deel hiervan zijn prachtige binnenlocaties. Maar u kunt ook kiezen voor een buitenlocatie. Hierbij zal uw evenement plaatsvinden midden in de prachtige natuur. Of misschien wil u een combinatie van meerdere locaties? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en de passende oplossing voor u.

Zeer geschikt voor zakelijke evenementen

Onze evenementenlocatie leent zich uitstekend voor een zakelijke vergadering, kick off, training, workshop of ander evenement. Niet alleen omdat er ontzettend veel mogelijkheden zijn en het landgoed centraal gelegen is. Ons landgoed is een zeer inspirerende locatie, dit geeft uw evenement net dat extra beetje sfeer en flair. Als u een evenement wilt organiseren staat ons team graag voor u klaar.Bijzondere Evenementenlocatie - Referentie Rabobank Bijzondere Evenementenlocatie - Referentie Heineken Bijzondere Evenementenlocatie - Referentie Achmea Bijzondere Evenementenlocatie - Referentie SNS Bijzondere Evenementenlocatie - Referentie Volvo Bijzondere Evenementenlocatie - Referentie BAM Bijzondere Evenementenlocatie - Referentie Politie Bijzondere Evenementenlocatie - Referentie mobile

Direct contact opnemen voor onze bijzondere evenementenlocatie?

voor een offerte
voor een rondleiding
  • DD slash MM slash JJJJ

Aanmelden voor onze nieuwsbrief
Aanmelden voor onze nieuwsbrief