Bijzondere evenementenlocatie Midden-Nederland

  • Binnen en buiten mogelijkheden
  • Landelijke locatie centraal in midden-Nederland
  • Geschikt voor 100 - 10.000 personen
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Diverse authentieke locaties op loopafstand
  • Vlak bij de A2, A15, A27 en treinstation Beesd
  • Voldoende parkeergelegenheid (incl. elektrische laadpalen)
Evenementenlocatie - Arts en Auto
0:59
Play
Evenementenlocatie - Landgoedfair
2:05
Play

Welke bijzondere evenementenlocatie is de meest geschikte locatie voor u?


Onze locaties zijn allen gesitueerd in het hart van het landgoed, vlakbij het 18e eeuwse Huis Mariënwaerdt. Het landgoed is een van de grootste evenementenlocaties in Nederland omdat het mogelijk is om verschillende locaties te combineren. Daarbij is het ook een van de mooiste evenementenlocaties in Nederland. Afhankelijk van de grootte en de aard van uw bijeenkomst bepalen wij graag samen met u welke locaties u het beste passen. Het is onder andere ook mogelijk om op het landgoed te vergaderen. Bovendien hebben wij ook een locatie buiten.

Uw wensen vertaald

Het landgoed biedt veel verschillende locaties. Met onze ervaring in het organiseren van evenementen zijn wij goed in staat uw wensen te vertalen naar de uitvoering hiervan. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor passende decoratie en voorzien wij uw evenement, wanneer nodig, van hoge kwaliteit audio- en visuele installaties.

Wij zorgen ook graag voor heerlijk eten en drinken passend bij uw evenement. Onze landgoedkeuken is van hoge kwaliteit en maakt gebruik van lekkere streekproducten. Samen zorgen we ervoor dat uw evenement plaatsvindt zoals u het voor ogen heeft.

Jouw evenementenlocatie binnen én buiten

Niet alleen op het gebied van apparatuur en eten zijn er enorm veel mogelijkheden. Het landgoed beschikt over vele locaties. Een deel hiervan zijn prachtige binnenlocaties. Maar u kunt ook kiezen voor een buitenlocatie. Hierbij zal uw evenement plaatsvinden midden in de prachtige natuur. Of misschien wil u een combinatie van meerdere locaties? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en de passende oplossing voor u.

Zeer geschikt voor zakelijke evenementen

Onze evenementenlocatie leent zich uitstekend voor een zakelijke vergadering, kick off, training, workshop of ander evenement. Niet alleen omdat er ontzettend veel mogelijkheden zijn en het landgoed centraal gelegen is. Ons landgoed is een zeer inspirerende locatie, dit geeft uw evenement net dat extra beetje sfeer en flair. Als u een evenement wilt organiseren staat ons team graag voor u klaar.Bijzondere Evenementenlocatie - Evenementenlocatie Ilse en Elin

Rondleiding over het landgoed?


Ilse van Gaal

Over Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Eeuwenoud familie landgoed

Het familielandgoed, Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt bestaat uit ruim 900 hectare grond. Het is gelegen aan de rand van het Betuwse dorp Beesd. De grond wordt gebruikt voor diverse doeleinden: akkers, weilanden, bossen, lanen en grienden. Al sinds 1734 is het in handen van dezelfde familie. De negende generatie van de familie Van Verschuer beheert inmiddels het landgoed.

Bijzondere-evenementenlocatie-eeuwenoud-landgoed

Biologisch & Duurzaam

Heerlijkheid Mariënwaerdt gaat hand in hand met duurzaamheid. Het spreekt voor zich dat een landgoed dat al 280 jaar bestaat, haast ongewijzigd, duurzaam wordt beheerd.

Wij gaan op een respectvolle manier om met de natuur, het land en alles wat hierop leeft.

Alle veeteelt en akkerbouw dat plaatsvindt op het landgoed, verloopt biologisch. Dat betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van onnodige chemicaliën of medicijnen.

Bijzondere-evenementenlocatie-duurzaam-en-biologisch
Bijzondere Evenementenlocatie - Referentie Rabobank Bijzondere Evenementenlocatie - Referentie Heineken Bijzondere Evenementenlocatie - Referentie Achmea Bijzondere Evenementenlocatie - Referentie SNS Bijzondere Evenementenlocatie - Referentie Volvo Bijzondere Evenementenlocatie - Referentie BAM Evenementenlocatie - Referentie Politie Bijzondere Evenementenlocatie - Referentie mobile

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een evenement?
De kosten voor het huren van evenementenlocatie is geheel afhankelijk van welke locatie, of welke combinatie van locaties u wil huren. Wij hebben diverse locaties waarbij u voor een mooie combinatie zou kunnen kiezen. Wij snappen dat deze keuze moeilijk kan zijn. Neem gerust contact op, wij luisteren graag naar uw wensen en helpen u met de perfecte locatie!
Hoe financier je een evenement?
Er zijn diverse mogelijkheden om jouw evenement te financieren. Organiseer je een evenement die aansluit bij bepaalde doelstellingen van een bepaald fonds of van de overheid op landelijk, provinciaal of gemeentelijk niveau? Dan bestaat er de mogelijk om geld te ontvangen van subsidie of fonds. Is dit niet het geval zijn er nog andere mogelijkheden. Denk hierbij aan sponsoring, crowdfunding of microkrediet.
Welke vergunningen heb ik nodig voor een evenement?
Normaal gesproken heb je veel vergunningen nodig voor het organiseren van een evenement. Denk bijvoorbeeld aan een vergunning voor de locatie. Wanneer je een evenement op een open veld wil organiseren, dien je bij de gemeente in kwestie aan te kloppen. Dit is bij het huren van een evenementenlocatie op het Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt al niet nodig.

Denk verder ook aan een vergunning voor muziek, brandveiligheid, alcohol en voeding. Al deze vergunningen worden getackeld wanneer u ervoor kiest een locatie te huren op ons landgoed.
Waar moet een evenementenlocatie aan voldoen?
Dit verschilt per soort evenement. Maak voor uzelf een checklist en werk deze af. Denk hierbij aan de sfeer die u wil zetten op uw evenement. Wordt deze opgeroepen bij u door de locatie?

Verder is het belangrijk om de bereikbaarheid mee te nemen in uw beslissing. Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het is namelijk dicht gelegen bij de A2, A15, A27 en het treinstation in Beesd. Daarbij is er voldoende parkeergelegenheid.

Een ander punt dat in acht genomen dient te worden, is de maximumcapaciteit van locaties. Bereken het verwachte aantal bezoekers en zoek hierbij een locatie.
Wat maakt een locatie uniek?
Op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt zijn alle locaties uniek. Bekijk onze locaties en u zult zelf zien waarom elke locatie zijn eigen unieke sfeer heeft. Dit maakt ook dat u altijd een locatie heeft die bij uw wensen past.

Direct contact opnemen voor onze bijzondere evenementenlocatie?

voor een offerte
voor een rondleiding
  • DD slash MM slash JJJJ

Aanmelden voor onze nieuwsbrief
Aanmelden voor onze nieuwsbrief