Landelijk Vergaderen Locaties
  • Landelijk vergaderen in midden-Nederland
  • Diverse authentieke sublocaties
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden

Unieke locaties op ons landgoed

Landelijk vergaderen doet u bij Mariënwaerdt. Onze locaties zijn allen gelegen in het hart van het landgoed, vlakbij het 18e eeuwse Huis Mariënwaerdt. Afhankelijk van de grootte en de aard van uw bijeenkomst bepalen wij graag samen met u welke locaties voor uw evenement voor uw bedrijf het beste passen.

Plan een locatiebezoek
Het Koetshuis
De Hoge Schuur

Locatie:

Stel je eens voor: een idyllisch landgoed omringd door weelderige natuur, historische charme en luxe. Welkom op Landgoed Marienwaerdt, waar dromen werkelijkheid worden en waar het Koetshuis op jou wacht om onvergetelijke momenten te creëren.

Het Koetshuis

Het Koetshuis op Landgoed Marienwaerdt is geen gewone plek. Het is een buitengewone locatie die perfect is voor zowel intieme bijeenkomsten als grootschalige evenementen. Of je nu een bruiloft, zakelijke bijeenkomst, verjaardagsfeest, of een ander speciaal moment viert, het Koetshuis biedt de perfecte ambiance.

Historische pracht en modern comfort

Dit prachtige Koetshuis, een van onze bijzondere evenementlocaties met uitzicht op het Huis Marienwaerdt, is doordrenkt van geschiedenis en straalt karakter uit. Hier proeft u de sfeer van vele eeuwen historie; het ademt de grandeur van vervlogen tijden, maar biedt tegelijkertijd alle moderne voorzieningen die je nodig hebt voor een vlekkeloze bijeenkomst. Van de prachtige houten balken tot de leren halsters aan de wand, elk detail draagt bij aan de unieke ambiance van deze locatie.
Voor de ontvangst van gasten met een hapje en een drankje of een heerlijke lunch is de zijruimte van Het Koetshuis, de Paardenstal, bijzonder geschikt. Ook kunt u hier na afloop van uw bijeenkomst heerlijk dineren.

Of je nu een intieme bijeenkomst plant of een groots feest organiseert, het Koetshuis op Landgoed Mariënwaerdt biedt de perfecte setting. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw evenement onvergetelijk kunnen maken. We kijken ernaar uit om samen met jou de magie van Mariënwaerdt te delen.

NIEUWE REFTER

De naam Nieuwe Refter is afkomstig van zijn vroegere functie. Het was namelijk de eetzaal (refter) van de voormalige abdij Mariënwaerdt. Deze vergaderlocatie ligt schuin tegenover het Koetshuis. Met zijn karakteristieke stijl en prachtige open keuken gaat u hier een inspiratievolle vergadering of congres tegemoet.

JACHTKAMER

Met de knusse, warme uitstraling van het eikenhout en de grote haard kunt u optimaal bijeenkomen in de Jachtkamer. Met de sfeer van jacht, buitenleven, gezelligheid en warmte zorgen wij voor een ideale locatie om voor uw zakelijke evenement.

HOOGE SCHUUR

Deze locatie ligt aan de rand van het parkbos. Enorm landelijk gelegen dus. Maak een prachtige, natuurlijke wandeling om inspiratie op te doen. Of geef uw gasten een pauze in de natuur tussen alle zakelijke besprekingen door. Deze ruimte is goed voor een zakelijk evenement tot ongeveer 500 personen.

ABTSBOUWING

Deze locatie is ideaal voor een congres. De Abtsbouwing is een locatie die nog in originele staat verkeert. Met muren van dikke kloostermoppen (oude stenen van het klooster dat ooit op de plaats van het landhuis stond), geeft de locatie een écht authentieke sfeer.

GROTE EN KLEINE HOOIBERG

Op het landgoed staan twee authentieke hooibergen: de Grote en de Kleine Hooiberg. Deze hooibergen zijn in de zomermaanden perfect voor zakelijke bijeenkomsten! De hooibergen kijken uit over een van de vele weilanden van het landgoed waar paarden heerlijk grazen. Voor de ultieme landelijke inspiratie gaat u dus voor de grote en kleine Hooiberg.

Locatie Opp. Diner U-vorm Theater Receptie Cabaret Buffet School Kring Terras
Koetshuis 89m2 70 24 65 80 32 60 20 30
Nieuwe Refter 128m2 96 30 85 140 48 96 40 40 100
Jachtkamer 92m2 50 26 76 80 40 50 28 30 50
Hooge Schuur 285m2 250 72 200 500 120 220 90 2×80 200
Abtsbouwing 150m2 80 36 130 170 56 80 50 45 80

 

Landelijk Vergaderen Locaties

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10

Voor wat voor vieringen is het landgoed geschikt als locatie?

Ons landgoed is voor veel vieringen geschikt: