Proeflokaal Marie

Proeflokaal Marie

2 tot 60 personen
92 m2
Terras

Mogelijke opstellingen

Diner: 60 personen
U-vorm: 20 personen
Theater: 35 personen
Receptie: 60 personen
Schoolopstelling: 16 personen
Vergadering in blokvorm: 24 personen

Referenties


De Probus Club Acquoy

13 januari 2020
De Probus Club Acquoy heeft op 13 januari in het "Proeflokaal Marie" deel uitmakend van de Heerlijkheid Mariënwaerdt te Beesd, haar jaarlijkse Nieuwjaarsdiner mogen houden. Mede namens alle aanwezige leden van onze Probus Club Acquoy wil ik U, Gerrit en zijn Team van harte danken voor de kwaliteit van dit Diner. Zowel de entourage, als ook de bediening en de kwaliteit van het gebodene was uitstekend. Daarbij viel op hoe vriendelijk we werden ontvangen en bediend. Mede daardoor heeft u van onze jaarlijkse "Winteractiviteit" een succes gemaakt, waarvoor wij u hartelijk danken. Namens alle leden van de Probus Club Acquoy

Citroën DS Club

23 november 2019
Hartelijk dank voor de goede zorgen. Een fijne locatie!

Kinderverjaardag Bart

2 november 2019
Hartelijk dank voor de goede zorgen en weer voortreffelijk was het alles geregeld, smaakte goed.. kortom geweldig! Dank jullie wel! Bart en wij hebben genoten van z'n 2de verjaardag!

Volvo Car Nederland

21 oktober 2019
Allereerst wil ik jullie een groot compliment geven over het diner van gisteren. Het diner was fantastisch, de locatie en de bediening ook en ze waren echt heel tevreden, zeker voor herhaling vatbaar.

Familiedag familie Van der Kluit

28 september 2019
We hebben een hele fijne avond gehad. Prettige locatie, fijne bediening en lekker eten. Veel dank!

Borrel familie Moers

1 september 2019
Maar boven alles wil ik jullie hartelijk danken voor de goede zorgen. De locatie was top! We konden binnen en buiten, het zag er mooi en verzorgd uit, helemaal goed. Nog belangrijker, de bediening. Die waren bijzonder aardig, behulpzaam en vriendelijk. Ik wil je vragen dit naar ze over te brengen! Tot slot vonden we alle hapjes heerlijk, van de zelfgemaakte taart tot de hamburgertjes, met als topper de poffertjes. We hebben ook van onze gasten heel veel complimenten gekregen. Dus nogmaals bedankt en tot ziens.

Het landgoed; niet alleen lekker eten

Naast ons heerlijke proeflokaal Marie biedt ons landgoed nog vele andere mogelijkheden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar één of meerdere locaties voor uw congres? Bij ons bent u aan het juiste adres!


Landelijk vergaderen - Vergaderen op een prachtig landgoed?

Maatwerk Bijeenkomst of evenement?


Tessa
van der Lugt-Huijbers
  • Contactformulier
  • DD slash MM slash JJJJ

Aanmelden voor onze nieuwsbrief
Aanmelden voor onze nieuwsbrief