Landgoed trouwlocatie

  • Unieke locaties op het landgoed
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Volledig verzorgd

Landgoed trouwlocatie in midden-Nederland

Kiezen jullie ervoor om te trouwen op Heerlijkheid Mariënwaerdt? Dan hebben jullie een aantal prachtige en sfeervolle locaties tot jullie beschikking. Met natuurlijk onze officiële trouwlocatie: het Koetshuis.

Altijd al willen trouwen op een landgoed in een sprookjesachtige sfeer? Geef elkaar het jawoord op de meest romantische locatie in de Betuwe: trouwlocatie landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. De historische bebouwing rondom ’t Klooster en Het Grote huis zorgen voor een uniek en speciaal decor tijdens de mooiste dag van jullie leven.

Kies voor een bruiloft in de boomgaard of in het knusse Paardenweitje. Of misschien gaan jullie wel voor een klassieke bruiloft in ons unieke en romantische Koetshuis. Welke locatie jullie ook kiezen, een prachtig uitzicht is altijd inbegrepen. Van de meest unieke en sfeervolle trouwfoto’s ben je op ons landgoed dus sowieso verzekerd! En of jullie nu kiezen voor één of meer locaties, een groot of klein gezelschap; voor ons team is het geen enkel probleem om een volledige dag op maat voor jullie verzorgen. Op Heerlijkheid Mariënwaerdt hebben jullie, samen met jullie dierbaren, een dag om nooit meer te vergeten.

Plan een bezoek
Landgoed Trouwlocatie
Landgoed Trouwlocatie

Referentie

Maarten & Melanie

”Toen onze relatie heel pril was wisten we het al ‘wij gaan trouwen op Mariënwaerdt’, dit gebeurde ook daadwerkelijk 10,5 jaar later op 2-3-2023. Mariënwaerdt voldeed aan al onze wensen, zo’n enorm mooie locatie met alles erop en eraan.  Tot in de puntjes op en top! Heerlijkheid Mariënwaerdt heeft een speciaal plekje in ons hart en wij willen iedereen bedanken die onze dag zo mooi en speciaal heeft laten zijn.”

Referentie

Michael & Monique

“Wij hebben genoten van onze dag, die we geheel op het landgoed mochten vieren. Het ja-woord in de boomgaard, lunch in de Nieuwe Refter, kerkelijke ceremonie en borrel in De Hooge Schuur. Daarop aangesloten een heerlijk diner in de Nieuwe Refter. Alles heerlijk op loofafstand van elkaar. Een TOPlocatie om je huwelijk te vieren!”

Landgoed Trouwlocatie

Altijd een geschikte locatie

Trouwen doe je bij Mariënwaerdt. Onze locaties zijn liggen allen in het hart van het landgoed, vlakbij het 18e-eeuwse Huis Mariënwaerdt. Vanwege het verschil in grootte en sfeer van de historische locaties, is er altijd een locatie die perfect aansluit bij jullie wensen. Samen gaan wij in gesprek om de juiste locatie te kiezen. En welke locatie je ook kiest, een prachtig uitzicht is altijd inbegrepen. Niet verkeerd toch?

Landgoed Trouwlocatie Landgoed Trouwlocatie Landgoed Trouwlocatie
Landgoed Trouwlocatie
Landgoed Trouwlocatie
Landgoed Trouwlocatie

Virtuele rondleiding

Om een idee te geven hoe het Koetshuis eruit ziet, is het nu mogelijk online rond te lopen op deze unieke locatie! Op het landgoed kan jullie hele dag worden gevierd. Jullie kunnen kiezen uit diverse moderne of klassieke locaties op het landgoed. Dit geheel afhankelijk van jullie wensen.

Speciaal voor onze bruidsparen hebben wij een pakket voor de styling gemaakt. Dit betreft styling van de ceremonie, borrel, het diner en het feest/de receptie. Neem voor meer info contact op en vraag naar Eveline.

Landgoed Trouwlocatie
Landgoed Trouwlocatie
Landgoed Trouwlocatie

Meer info over onze locaties? Plan een vrijblijvend bezoek om een kijkje te nemen.

Plan een bezoek
0345 68 70 10

Veelgestelde vragen

Welke trouwlocaties heeft Heerlijkheid Mariënwaerdt?

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt heeft maar liefst zes verschillende trouwlocaties: het Koetshuis, de nieuwe Refter, de Jachtkamer, de Hooge Schuur, de Abtsbouwing en de Grote Hooiberg.

Hoe kan ik de trouwlocatie boeken?

Plan voordat jullie de trouwlocatie boeken een bezoek in. Zo weten jullie zeker dat de locatie helemaal naar wens is. Voor het boeken van de trouwlocatie kun je contact met ons opnemen via 0345 – 687010.

Zijn de trouwlocaties goed toegankelijk voor mindervaliden?

Mindervaliden kunnen tot aan de deur van de locaties worden afgezet. Er moet wel rekening gehouden worden met (lage) drempels.

Hoe ver van tevoren dienen we de trouwlocatie te boeken?

Hier staat geen tijd voor, wel wordt er gemiddeld 9 maanden van tevoren een locatie geboekt.

We willen enkel een trouwfeest zonder ceremonie en diner. Is dit mogelijk?

Een trouwfeest is mogelijk zonder ceremonie en diner, wel hanteren wij een minimale besteding.

We willen enkel de locatie huren. Is dit mogelijk?

Nee, dit is niet mogelijk. Als je een locatie wilt huren, dien je ook catering af te nemen. Onze biologische producten zijn namelijk heerlijk en onze eigen kok maakt hiervan de lekkerste gerechten!

Voor wat voor vieringen is het landgoed geschikt als locatie?

Ons landgoed is voor veel vieringen geschikt: