Landgoed Trouwlocatie

Landgoed trouwlocatie

  • Unieke locaties op het landgoed
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Volledig verzorgd

Landgoed trouwlocatie in midden-Nederland

Kiezen jullie ervoor om te trouwen op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt? Dan hebben jullie verschillende prachtige trouwlocaties tot jullie beschikking, met als onze officiële trouwlocatie het Koetshuis.

Altijd al willen trouwen op een sprookjesachtig landgoed? Geef elkaar het jawoord op de meest romantische locatie in de Betuwe: trouwlocatie landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. De historische bebouwing rondom ’t Klooster en Het Grote huis zorgen voor een uniek en bijzonder decor tijdens jullie huwelijksdag.

Kies voor een prachtige bruiloft in Franse stijl tussen de boomgaarden, of een klassieke bruiloft in ons unieke Koetshuis. Of jullie nu kiezen voor één of meerdere locaties, een groot of klein gezelschap; op Heerlijkheid Mariënwaerdt beleven jullie, samen met jullie dierbaren, een onvergetelijke dag.

Plan een locatiebezoek
Landgoed Trouwlocatie

Referentie

Michael & Monique

“Wij hebben genoten van onze dag, die we geheel op het landgoed mochten vieren. Het ja-woord in de boomgaard, lunch in de Nieuwe Refter, kerkelijke ceremonie en bruidsborrel in De Hooge Schuur en aansluitend een heerlijk diner in de Nieuwe Refter. Een geweldige locatie om je huwelijksdag te vieren!”

Landgoed Trouwlocatie

Altijd een geschikte locatie

Trouwen doe je bij Mariënwaerdt. Onze locaties zijn allen gelegen in het hart van het landgoed, vlakbij het 18e eeuwse Huis Mariënwaerdt. Vanwege de diversiteit in locaties, is er altijd een locatie die aansluit op jullie wensen. Afhankelijk van de grootte van jullie bruiloft bepalen wij graag samen met jullie welke locaties voor jullie het beste passen. En daarnaast is een prachtig uitzicht toch nooit verkeerd?

Landgoed Trouwlocatie Landgoed Trouwlocatie Landgoed Trouwlocatie

Virtuele rondleiding

Om een idee te geven hoe het Koetshuis eruit ziet, is het nu mogelijk online rond te lopen op deze unieke locatie! Op het landgoed kan jullie gehele huwelijksdag worden gevierd. Jullie kunnen kiezen uit verschillende moderne of klassieke trouwlocaties op het landgoed, afhankelijk van de wensen.

Speciaal voor onze bruidsparen hebben wij een stylingpakket samengesteld. Dit betreft styling van de ceremonie, bruidsborrel, dinertafel en feestavond/receptie. Neem voor meer informatie contact op en vraag naar Ilse van Gaal.

Landgoed Trouwlocatie
Landgoed Trouwlocatie

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10