Landelijk trouwen, zowel binnen als buiten

Wanneer u ervoor kiest om te trouwen op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, heeft u verschillende trouwlocaties tot uw beschikking. Het Koetshuis is onze officiële trouwlocatie, maar u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om in Franse sfeer te trouwen in de boomgaard.

Hoe ziet uw perfecte trouwdag op een prachtig landgoed eruit?


 • Ontvangst

  We starten met het ontvangst van uw gasten met een kopje koffie en thee in de zijruimte van het Koetshuis.

 • Landgoed trouwlocatie - pt-jawoord

  Geef elkaar het jawoord

  Hierna is het grote moment daar: het jawoord! Tijdens de huwelijksceremonie in het Koetshuis heeft u uitzicht op Huis Mariënwaerdt.

 • Receptie

  Tijd om te toosten op uw huwelijk met een flute appelcider van Mariënwaerdt en een bruidstaart met aansluitend een borrel.

 • Landgoed trouwlocatie - pt-diner

  Trouwdiner

  Tijdens de borrel kan er genoten worden van een lekkere aperitief en een amuse. Daarna staat er een prachtig gedekte dinertafel klaar, waar u en uw gasten een Mariënwaerdts driegangendiner zullen nuttigen.

 • Landgoed trouwlocatie - pt-trouwfeest

  Trouwfeest

  Op het landgoed beschikken wij over zowel kleine, intieme ruimtes waar u met kleine gezelschappen terecht kunt als een grote ruimte waar u met uw gasten een knallend feest kunt houden.

 • Overnachten op het landgoed

  Op het landgoed kunt u in Bed & Breakfast De Neust een verblijf voor twee personen boeken. Tevens zijn er vakantiewoningen waar u kunt overnachten met 8 personen. In een ongedwongen sfeer kunt u genieten van de rust en de indrukken van de dag verwerken. Dit was uw dag op trouwlocatie landgoed Mariënwaerdt.

Trouwarrangementen

“Super bedankt voor alle goede zorgen! Ook heel veel leuke reacties gehad van onze gasten op de locatie maar ook over het eten, drinken en het personeel. Alles was super goed verzorgd. Echt een top team!”
- Jantine
Landgoed trouwlocatie - Hulp nodig bij uw trouwedag?

Hulp nodig Bij uw trouwdag?


Britt van Weenen & Ilse van Gaal
Landgoed trouwlocatie - Tessa van der Lugt - Huijbers
 • Contactformulier