Buiten trouwen - Header
  • Unieke locaties op het landgoed
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Volledig verzorgd

Buiten trouwen

Vanaf 899,—

Waar kun je mooier buiten trouwen dan in de landelijke omgeving van trouwlocatie landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt? Wat dacht je van elkaar het jawoord geven in onze boomgaard, samen op witte stoeltjes met het getjilp van vogels om jullie heen? Hoe romantisch het wordt is geheel door jullie te bepalen!

Buiten Trouwen
Buiten trouwen
Buiten trouwen
Buiten trouwen
Buiten trouwen
Buiten Trouwen
Buiten trouwen
Buiten trouwen
Buiten trouwen
Buiten trouwen

Onze mogelijkheden

Er is bij onze buiten trouwlocaties veel mogelijk op het gebied van styling. Richt het geheel in naar uw wensen. De natuur en omgeving van onze locaties helpen al erg mee om een romantische sfeer te creëren.

Zit het weer niet mee? Dan hebben wij daar natuurlijk een oplossing voor. Niets kan ons en jullie weerhouden van deze belangrijke dag. We hebben een prachtige binnen locatie beschikbaar waar de bruiloft plaats kan nemen.

Op culinair gebied is alles mogelijk. Wij bespreken graag jullie wensen en ontzorgen jullie volledig tijdens jullie trouwdag! Alles is mogelijk van een BBQ of foodfestival tot chique 3-gangen diner.

Overnachten

We snappen dat u en uw partner na deze grote dag en alle indrukken toe zijn aan rust. Hoe fijn is het dan om na het trouwfeest op dezelfde locatie te kunnen overnachten? Dit is op het landgoed mogelijk bij Bed & Breakfast De Neust. Gastheer Otto en gastvrouw Janneke zullen zorgen voor een goed verblijf. Waar een heerlijk ontbijtje niet bij kan ontbreken.

Bent u geïnteresseerd geworden in landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt als trouwlocatie. Wij helpen u graag verder met het bespreken van de mogelijkheden. Neem hier contact met ons op. Samen verzorgen we de dag van jullie leven!

Meer informatie over onze arrangementen? Wij vertellen je graag meer over onze mogelijkheden

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10