Landgoed trouwlocatie - Culinair
  • Unieke locaties op het landgoed
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Volledig verzorgd

Een culinaire belevenis

Alles dient perfect te zijn voor de mooiste dag van uw leven. Zo wilt u natuurlijk ook dat u en uw gasten worden voorzien van heerlijk eten. Omdat wij zoveel mogelijk eigen, biologische, producten gebruiken, weten wij dat de ingrediënten voor uw eten van hoge kwaliteit zijn. Laat uw wensen weten en wij zorgen ervoor dat wij deze realiseren.

Diverse mogelijkheden

Over het algemeen maakt u eerst de keuze of u een formeel of informeel trouwmenu wilt. De woorden zeggen het al, maar een formeel trouwmenu houdt in dat het diner plaatsvindt in een ontspannen sfeer waarbij u met iedereen een praatje kunt maken en gezellig bij kunt kletsen.

Wanneer u kiest voor een formeel trouwmenu is het eenvoudiger om voor een chiquer diner te gaan. Hierbij blijven mensen namelijk zitten tijdens het diner en zal er geen drukte of onrust ontstaan.

Landgoed trouwlocatie - Culinair

Informeel trouwmenu

Om alvast wat inspiratie op te doen geven wij u graag alvast wat mogelijkheden betreft een informeel trouwmenu. Een optie waar u voor kunt kiezen is shared dining. Dit wordt steeds populairder, ook voor bruiloften. Hierbij zetten wij planken en schalen met heerlijk eten op de tafels. Gasten zijn in de mogelijkheid om van plaats te wisselen als zij dit willen, overal staat namelijk wat lekkers. U creëert hiermee een fijne, intieme en gezellige sfeer.

Vindt u een shared dining toch wat te informeel? Dan is een walking dinner een mooie tussenoplossing. U kunt uw gasten laten wisselen tussen gangen in, wij serveren de gangen gewoon uit op mooi opgemaakt borden. Maar toch kunt u iedereen spreken op deze manier.

Landgoed trouwlocatie - Culinair

Formeel trouwmenu

Om onrust en drukte te voorkomen gaat u voor een formeel trouwmenu. Hierbij bekijken we samen hoeveel gangen en welke gerechten u graag uitgeserveerd ziet op uw bruiloft. Ook hierin zijn twee opties mogelijk. U kunt gaan voor een vast trouwmenu, hierin kiest u de gangen voor uw gasten. Misschien hebben jullie samen wel een favoriet gerecht wat uw gasten écht moeten proberen? Wij helpen u graag met uw ideeën.

Als tweede kunt u ook gaan voor een keuzemenu. U kunt diverse gerechten kiezen die op het menu komen te staan. Hiermee geeft u uw gasten per gang wat keuzes.

Biologisch en duurzaam

Omdat al onze producten biologisch zijn, weet u dat de ingrediënten voor uw diner altijd heerlijk zijn. Niet alleen van smaak, maar ook heerlijk voor de natuur. Wij proberen zoveel mogelijk ingrediënten te gebruiken van ons eigen landgoed.

Wij zijn enorm trots dat de akkerbouw en veeteelt op ons landgoed sinds 2005 geheel biologisch is. Hierbij worden dus geen medicijnen of chemicaliën gebruikt. Wij planten liever aan de randen van de akkers prachtige bloemen en planten. Hiermee lokken we het ongedierte weg van de akkers zelf.

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10