Landgoed trouwlocatie - Culinair
  • Unieke locaties op het landgoed
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Volledig verzorgd

Een culinaire belevenis

Alles dient natuurlijk perfect te zijn voor de mooiste dag van jullie leven. Zo willen jullie natuurlijk ook dat al jullie gasten worden voorzien van de allerlekkerste maaltijden. Omdat wij zoveel mogelijk eigen, biologische producten gebruiken, weten we zeker dat alle ingrediënten van hoge kwaliteit zijn. Laat ons jullie wensen weten en wij zorgen ervoor dat wij jullie culinaire droom uit laten komen!

Diverse mogelijkheden

Over het algemeen maken jullie eerst de keuze of jullie een formeel of informeel trouwmenu willen. Eigenlijk heel simpel, maar een informeel trouwmenu houdt in dat het diner plaatsvindt in een ontspannen sfeer waarbij jullie met iedereen een praatje kunnen maken en gezellig bij kunnen kletsen.

Wanneer jullie kiezen voor een formeel trouwmenu is het eenvoudiger om voor een chiquer diner te gaan. Hierbij blijven alle gasten namelijk zitten tijdens het uitgeserveerde diner en zal er geen drukte of onrust in de zaal ontstaan.

Landgoed trouwlocatie - Culinair
Landgoed trouwlocatie - Culinair

Informeel trouwmenu

Om alvast wat inspiratie op te doen geven wij je graag alvast wat mogelijkheden betreft een informeel trouwmenu.

  • Een optie waar je voor kunt kiezen is shared dining. Dit wordt steeds populairder, ook voor bruiloften. Hierbij zetten wij verschillende planken en schalen met (h)eerlijke gerechten op de tafels. Gasten zijn in de mogelijkheid om van plaats te wisselen als zij dit willen, overal staat namelijk wel wat lekkers. Je creëert hiermee een fijne, intieme en gezellige sfeer.
  • Vinden jullie een shared dining toch wat te informeel? Dan is een walking dinner een mooie tussenoplossing. Wij serveren alle gangen uit op mooi opgemaakt borden, de gasten kunnen van plaats wisselen tussen de gangen in. Op deze manier kunnen jullie als bruidspaar toch vrijwel iedereen spreken tijdens het huwelijksdiner.
Landgoed trouwlocatie - Culinair
Landgoed trouwlocatie - Culinair

Formeel trouwmenu

Om onrust en drukte te voorkomen in de zaal gaan jullie voor een formeel trouwmenu. Hierbij bekijken we samen hoeveel gangen en welke gerechten jullie graag uitgeserveerd zien op jullie bruiloft. Ook hierin zijn twee opties mogelijk.

  • Je kunt gaan voor een vast trouwmenu, hierin kiezen jullie alle gangen voor jullie gasten. Misschien hebben jullie samen wel een favoriet gerecht wat jullie gasten écht moeten proberen? Wij helpen je graag met jullie ideeën.
  • Als tweede kunnen jullie ook gaan voor een keuzemenu. Jullie kiezen een aantal verschillende gerechten die op het menu komen te staan, waarmee jullie per gang jullie gasten een  keuzemogelijkheid geven.

Biologisch en duurzaam

Omdat al onze producten biologisch zijn, weet je dat de ingrediënten voor jullie diner altijd heerlijk zijn. Niet alleen van smaak, maar ook heerlijk voor de natuur. Wij proberen zoveel mogelijk ingrediënten te gebruiken van ons eigen landgoed.

Wij zijn enorm trots dat de akkerbouw en veeteelt op ons landgoed sinds 2005 geheel biologisch is. Hierbij worden dus geen medicijnen of chemicaliën gebruikt. Wij planten liever aan de randen van de akkers prachtige bloemen en planten. Hiermee lokken we het ongedierte weg van de akkers zelf. Dit werkt niet alleen goed voor ons, maar ook de populatie bijen op het landgoed wordt hierdoor flink gestimuleerd.

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10