Michael & Monique

Datum: 17 september 2020

'Onze dag zou in juni zijn maar door de maatregelen hebben we deze verplaatst naar september. Mariënwaerdt heeft super geholpen, de communicatie was top en ze hebben goed meegedacht. Wij hebben genoten van onze dag, die we geheel op het landgoed mochten vieren. Het ja-woord in de boomgaard, lunch in de Nieuwe Refter, kerkelijke ceremonie en bruidsborrel in De Hooge Schuur en aansluitend een heerlijk diner in de Nieuwe Refter. Een geweldige locatie om je huwelijksdag te vieren!'

referentie
referentie
referentie
referentie

Henri & Willemijn

Datum: 28 augustus 2020

'Twee maanden voor onze grote dag moesten we door omstandigheden een nieuwe locatie zoeken en kwamen we terecht bij Mariënwaerdt. Vanaf het allereerste telefoontje tot aan de allerlaatste seconden van onze grote dag heeft team Mariënwaerdt zich 100% ingezet om onze dag tot een groot succes te maken. En dat is gelukt. We hebben een fantastische dag gehad waarin alles top geregeld was en alles verliep zoals vooraf besproken.'

Tom & Bonny - Referentie
Tom & Bonny - Referentie
Tom & Bonny - Referentie
Tom & Bonny - Referentie

Dennis & Stephanie

Datum: 19 juni 2020

'Midden in de Corona hebben wij elkaar het ja-woord gegeven op Landgoed Marienwaerdt. Met dank aan de grote inzet en flexibiliteit van het landgoed hebben we een onvergetelijke ontspannen dag gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld. Onze eigen paarden liepen voor een prachtige koets van het landgoed, we hebben genoten van een gezellige borrel en een heerlijke barbecue op het terras van de hoge schuur met een goede sfeer en geweldig personeel.'

referentie
referentie
referentie
referentie

Tom & Bonny

Datum: 13 juli 2019

'We kunnen Marienwaerdt echt aanraden als trouwlocatie. Echt alles klopte, zo fijn. We kijken terug op een super mooie dag en willen iedereen die daar aan heeft bijgedragen hartelijk bedanken.'

Tom & Bonny - Referentie
Tom & Bonny - Referentie
Tom & Bonny - Referentie
Tom & Bonny - Referentie

Paul & Mirjam

Datum: 6 juli 2019

'Op zaterdag 6 juli 2019 gaven wij elkaar het JA-woord in het Koetshuis op jullie prachtige landgoed. ’s Avonds was het feest in de Nieuwe Refter waarbij we ook gebruik konden maken van het buitenterras, echt ideaal. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Het eten was heerlijk en de bediening was super! Kortom, wij hebben een fantastische dag gehad waar we met veel liefde naar terug kijken! Bedankt voor alles!'

Marienwaerdt - Paul en Mirjam -
Marienwaerdt - Paul en Mirjam
Marienwaerdt - Paul en Mirjam
Marienwaerdt - Paul en Mirjam

Gosé & Yolande

Datum: 7 september 2018

'Wij zijn getrouwd in de boomgaard op jullie schitterende landgoed en hebben ons feest in de Nieuwe Refter gegeven. Wat een toplocatie! De communicatie en service van jullie is super. Het eten was heerlijk en het personeel zeer vriendelijk! Wij en onze gasten hebben genoten van een geweldige dag! Dank jullie wel daarvoor!'

referentie
referentie
referentie
referentie

Jan & Chantal

Datum: 21 juni 2018

‘Onze bruiloft begon op jullie prachtige landgoed. Wat een top locatie om te trouwen, het ziet er prachtig uit en het sfeertje is geweldig. Na de ceremonie hebben we met onze gasten genoten van een heerlijk uitgebreide high tea, het zag er niet alleen top uit het smaakte ook fantastisch. Bedankt voor jullie hulp tijdens de voorbereidingen en natuurlijk ook op de dag zelf.’

referentie
referentie
referentie
referentie

Tom & Suzanne

Datum: 16 juni 2018

'Onze trouwdag was perfect! Mariënwaerdt heeft ons zo goed geholpen met al onze wensen. De communicatie verliep hartstikke goed en voor alles was een oplossing. De dag zelf verliep helemaal vlekkeloos door het fantastische personeel wat ze hebben. Door Mariënwaerdt was onze dag helemaal geweldig door de goede service en personeel. Je hoeft je nergens zorgen over te maken want alles wat besproken is word geregeld. Van mij krijgen jullie een dikke 10!'

referentie
referentie
referentie
referentie

Patrick & Cynthia

Datum: 1 juni 2018

'Wat een top dag hebben wij gehad. Het personeel zet zich 200% in en zorgen voor een zorgeloze dag. Het eten en drinken is heerlijk! Wij raden iedereen aan om hier de dag te beleven, zoveel mooie herinneringen!'

referentie
referentie
referentie
referentie

Lennard & Jolien

Datum: 26 april 2018

'Wat hebben wij een leuke dag gehad. De dag voor de bruiloft waren wij nog op het landgoed, waardoor wij besloten in de boomgaard, die volop in bloesem stond, foto's te maken - werkelijk een feestje! Verder was alles super geregeld, communicatie was duidelijk en snel en op de dag zelf is alles goed verlopen. Het personeel is erg vriendelijk en ook waren wij en onze gasten zeer te spreken over het eten, super!'

referentie
referentie
referentie
referentie

Mark & Kiki

Datum: 8 juli 2017

'Op een prachtige zomerse dag hebben wij onze bruiloft van begin tot eind mogen vieren op Landgoed Marienwaerdt. Onze gasten werden goed ontvangen, waarna wij elkaar het JA-woord hebben gegeven in de prachtig aangeklede boomgaard. Daarna de taart en receptie bij de Grote Hooiberg om aansluitend te genieten van een heerlijk shared dinner in het Koetshuis, aan een lange mooie gedekte tafel. Wat een schitterende locatie om zo'n bijzondere dag te vieren!'

referentie
referentie
referentie
referentie

Jeroen & Mariska

Datum: 24 mei 2017

'Van begin tot het eind was het een heerlijk ontspannen dag voor ons en we hebben van alle momenten dan ook vol kunnen genieten. Vanuit de gasten al de eerste reacties ontvangen en iedereen is super enthousiast. Over de locatie, de hele beleving, de uitstraling, de ceremonie, de auto, de vogels, de bruidstaart, de borrel, het diner, het feest, de muziek, de bediening. Kortom, het plaatje was echt compleet.'

referentie
referentie
referentie
referentie

Meneer en mevrouw Juch

Datum: 3 maart 2017

'Fijn dat alles er in een keer in stond (Abstbouwing, styling) dan kom je later niet voor verrassingen te staan. Bedankt voor al jullie hulp, het was een fantastische dag.'

referentie
referentie
referentie
referentie

Janbart & Saskia

Datum: 23 september 2016

'Onze huwelijksdag was fantastisch! Een zeer mooi feest, met prachtig weer en goede service van jullie. Complimenten aan het hele team en met name aan de horeca medewerkers!'

referentie
referentie
referentie
referentie

Bastiaan & Marlies

Datum: 26 augustus 2016

'We hebben een prachtige dag gehad en heel erg genoten. Alles is ook naar wens verlopen en we hebben alleen maar positieve reacties gehad van onze gasten.'

referentie
referentie
referentie

Rob & Ilona

Datum: 24 juni 2016

'We hebben een fantastische dag gehad! Zoveel geluk gehad ook nog met het weer! En de ceremonie in het Koetshuis met de deuren open was helemaal perfect. En vanaf de receptie alleen maar zon gehad, we hebben ook zo fijn gedineerd op het terras buiten! Al onze gasten waren onder de indruk van de mooie locatie.'

referentie
referentie
referentie
referentie

Lennard & Daniëlle

Datum: 23 juni 2016

'We hebben een fantastische dag gehad! We hebben ontzettend genoten van de hele dag. Het was heerlijk in Marienwaerdt, we waren blij met het mooie weer zodat we ook nog lekke buiten konden zitten. We willen jou ontzettend bedanken voor de begeleiding bij het organiseren van de dag op Marienwaerdt. We hebben de communicatie als erg prettig ervaren. Bedankt!'

referentie
referentie

Gijsbert-Jan & Charlotte

Datum: 18 juni 2016

'Hartelijk dank voor de goede organisatie en styling van ons huwelijk. Wij hebben genoten en krijgen veel complimenten over Marienwaerdt! De taartentafel was trouwens ook fantastisch en helemaal zoals ik het in mijn hoofd had. Dank ook voor de flexibiliteit, de gehele dag hebben jullie meegeveerd met het weer en onze gasten.'

referentie
referentie
referentie
referentie

Bastiaan & Corine

Datum: 17 juni 2016

'Wij zijn 17 juni getrouwd op Heerlijkheid Mariënwaerdt, alles super geregeld. De BBQ was heerlijk, veel complimenten gehad van de gasten!'

referentie
referentie
referentie
referentie

Harmen & Henrieke

Datum: 11 juni 2016

'Het weer heeft de sfeer absoluut niet verpest hoor, het was echt een fantastische dag! Zo ontspannen, gezellig en heerlijk gegeten en gedronken. En bij de borrel en bij het feest 's avond konden we heerlijk naar buiten. Vanuit de gasten kwam meerdere keren voorbij wat een geweldige locatie ze het vonden, dat de service fantastisch was en iedereen heerlijk gegeten & gedronken heeft. Wij vonden het zelf ook echt heel prettig lopen allemaal.'

referentie
referentie
referentie

Onno & Anthe

Datum: 8 juni 2018

'We konden met prachtig weer in de fruitboomgaard trouwen. Met een heerlijke lunch, foodtrucks voor de avondmaaltijd en afsluiten met een knalfeest. De volgende morgen zeiden we tegen elkaar dat onze droombruiloft werkelijkheid was geworden. Tessa heeft ontzettend goed naar ons geluisterd en op de dag zelf was het personeel geweldig. Ze deden er alles aan om de dag onze droom dag te laten zijn en dat is ze gelukt! Dank jullie wel!'

referentie
referentie

Jeffrey & Daphne

Datum: 26 mei 2016

'We hebben een prachtige dag gehad! Het weer was super en maakte het helemaal af. Echt een sprookjesachtige locatie. Alles was heel goed geregeld en naar wens, iedereen heeft genoten.'

referentie

Gerard & Daniëlle

Datum: 7 mei 2016

'We willen jullie en de rest van het personeel nog bedanken voor jullie inzet voor onze onvergetelijke dag op 7 mei. Zowel wijzelf als onze gasten hebben enorm genoten!'

referentie
referentie
referentie
referentie

Deel uw ervaring

Heeft u ook uw huwelijk mogen vieren op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt?
Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring en zouden het dan ook erg leuk vinden als u deze zou willen delen.
Hieronder kunt u uw ervaring met foto toevoegen.
  • Upload hier eventueel een foto:
  • We gebruiken uw e-mail adres enkel voor onze communicatie