Gosé en Yolande de Geus

Datum: 7 september 2018

Wij zijn getrouwd in de boomgaard op jullie schitterende landgoed en hebben ons feest in de nieuwe Refter gegeven. Wat een toplocatie! De communicatie en service van jullie is super. Het eten was heerlijk en het personeel zeer vriendelijk! Wij en onze gasten hebben genoten van een geweldige dag! Dank jullie wel daarvoor!

referentie
referentie
referentie
referentie

Lennard en Jolien

Datum: 26 april 2018

Wij hebben onze trouwdag gevierd op landgoed Mariënwaerdt, wat hebben wij een leuke dag gehad. De dag voor de bruiloft waren wij nog op het landgoed, waardoor wij besloten in de boomgaard, die volop in bloesem stond, foto's te maken - werkelijk een feestje! Verder was alles super geregeld, communicatie was duidelijk en snel en op de dag zelf is alles goed verlopen. Het personeel is erg vriendelijk en ook waren wij en onze gasten zeer te spreken over het eten, super!

referentie
referentie
referentie
referentie

Tom en Suzanne

Datum: 16 juni 2018

Onze trouwdag was perfect! Mariënwaerdt heeft ons zo goed geholpen met al onze wensen. De communicatie verliep hartstikke goed en voor alles was een oplossing. De dag zelf verliep helemaal vlekkeloos door het fantastische personeel wat ze hebben. Door Mariënwaerdt was onze dag helemaal geweldig door de goede service en personeel. Je hoeft je nergens zorgen over te maken want alles wat besproken is word geregeld. Van mij krijgen jullie een dikke 10!!

referentie
referentie
referentie
referentie

Jan en Chantal

Datum: 21 juni 2018

‘Onze bruiloft begon op jullie prachtige landgoed. Wat een top locatie om te trouwen, het ziet er prachtig uit en het sfeertje is geweldig. Na de ceremonie hebben we met onze gasten genoten van een heerlijk uitgebreide high tea, het zag er niet alleen top uit het smaakte ook fantastisch. Bedankt voor jullie hulp tijdens de voorbereidingen en natuurlijk ook op de dag zelf.’

referentie
referentie
referentie
referentie

Patrick en Cynthia Schouten-Verheul

Datum: 1 juni 2018

1 juni getrouwd bij de Marienwaerdt. Wat een top dag hebben wij gehad. Het personeel zet zich 200% in en zorgen voor een zorgeloze dag. Het eten en drinken is heerlijk! Wij raden iedereen aan om hier de dag te beleven, zoveel mooie herinneringen!

referentie
referentie
referentie
referentie

Kiki en Mark

Datum: 8 juli 2017

Op een prachtige zomerse dag hebben wij onze bruiloft van begin tot eind mogen vieren op Landgoed Marienwaerdt. Onze gasten werden goed ontvangen, waarna wij elkaar het JA-woord hebben gegeven in de prachtig aangeklede boomgaard. Daarna de taart en receptie bij de Grote Hooiberg om aansluitend te genieten van een heerlijk shared dinner in het Koetshuis, aan een lange mooie gedekte tafel. Wat een schitterende locatie om zo'n bijzondere dag te vieren!

referentie
referentie
referentie
referentie

Niels en Henriette Kazen

Datum: 5 juli 2017

Wat betreft onze huwelijksdag: Helemaal geslaagd! Het was natuurlijk prachtig weer en dat was vooral voor de BBQ fantastisch! We hebben genoten en wat we terug hoorden van onze gasten, zij ook. Van alles was ruim voldoende en het vlees en salades waren verrukkelijk! Verder was het heerlijk zitten op het terras bij De Nieuwe Refter. De kinderen vermaakte zich prima om het aangrenzende grasland. Al met al: Geweldig!

referentie
referentie
referentie
referentie

Mariska & Jeroen de Jong-Weijers

Datum: 24 mei 2017

Van begin tot het eind was het een heerlijk ontspannen dag voor ons en we hebben van alle momenten dan ook vol kunnen genieten. Vanuit de gasten al de eerste reacties ontvangen en iedereen is super enthousiast. Over de locatie, de hele beleving, de uitstraling, de ceremonie, de auto, de vogels, de bruidstaart, de borrel, het diner, het feest, de muziek, de bediening. Kortom, het plaatje was echt compleet.

referentie
referentie
referentie
referentie

Meneer en mevrouw Juch

Datum: 3 maart 2017

Fijn dat alles er in een keer in stond (Abstbouwing, styling) dan kom je later niet voor verrassingen te staan. Bedankt voor al jullie hulp, het was een fantastische dag.

referentie
referentie
referentie
referentie

Janbart en Saskia de Jong

Datum: 23 september 2016

Onze huwelijksdag was fantastisch! Een zeer mooi feest, met prachtig weer en goede service van jullie. Complimenten aan het hele team en met name aan de horeca medewerkers!

referentie
referentie
referentie
referentie

Daniëlle & Gerard de Vries-Lentsch

Datum: 7 mei 2016

We willen jullie en de rest van het personeel nog bedanken voor jullie inzet voor onze onvergetelijke dag op 7 mei. Zowel wijzelf als onze gasten hebben enorm genoten! Hierbij 2 impressie foto's.

referentie
referentie
referentie
referentie

Lennard en Daniëlle 't Lam

Datum: 23 juni 2016

Bedankt voor je felicitaties. We hebben een fantastische dag gehad! We hebben ontzettend genoten van de hele dag. Het was heerlijk in Marienwaerdt, we waren blij met het mooie weer zodat we ook nog lekke buiten konden zitten. We willen jou ontzettend bedanken voor de begeleiding bij het organiseren van de dag op Marienwaerdt. We hebben de communicatie als erg prettig ervaren. Bedankt!

referentie
referentie

Marlies en Bastiaan Bijl

Datum: 26 augustus 2016

Bedankt voor je felicitatie. We hebben een prachtige dag gehad en heel erg genoten. Alles is ook naar wens verlopen en we hebben alleen maar positieve reacties gehad van onze gasten.

referentie
referentie
referentie

Rob en Ilona Kruisdijk

Datum: 24 juni 2016

We hebben een fantastische dag gehad! Zoveel geluk gehad ook nog met het weer! En de ceremonie in het Koetshuis met de deuren open was helemaal perfect. En vanaf de receptie alleen maar zon gehad, we hebben ook zo fijn gedineerd op het terras buiten! Al onze gasten waren onder de indruk van de mooie locatie.

referentie
referentie
referentie
referentie

Daphne en Jeffrey Brouwer

Datum: 26 mei 2016

We hebben een prachtige dag gehad! Het weer was super en maakte het helemaal af. Echt een sprookjesachtige locatie. Alles was heel goed geregeld en naar wens, iedereen heeft genoten. Hierbij nog twee foto’s van de fotograaf, dan heb je een idee van de dag.

referentie

Henrieke en Harmen Daniels

Datum: 11 juni 2016

Het weer heeft de sfeer absoluut niet verpest hoor, het was echt een fantastische dag! Zo ontspannen, gezellig en heerlijk gegeten en gedronken. En bij de borrel en bij het feest 's avond konden we heerlijk naar buiten. Vanuit de gasten kwam meerdere keren voorbij wat een geweldige locatie ze het vonden, dat de service fantastisch was en iedereen heerlijk gegeten & gedronken heeft. Wij vonden het zelf ook echt heel prettig lopen allemaal.

referentie
referentie
referentie

Charlotte en Gijsbert-Jan ten Noord

Datum: 18 juni 2016

Hartelijk dank voor de goede organisatie en styling van ons huwelijk. Wij hebben genoten en krijgen veel complimenten over Marienwaerdt! De taartentafel was trouwens ook fantastisch en helemaal zoals ik het in mijn hoofd had. Dank ook voor de flexibiliteit, de gehele dag hebben jullie meegeveerd met het weer en onze gasten.

referentie
referentie
referentie
referentie

Bastiaan & Corine van den Broek

Datum: 17 juni 2016

Wij zijn 17 juni getrouwd op Heerlijkheid Mariënwaerdt, alles super geregeld. De BBQ was heerlijk, veel complimenten gehad van de gasten!

referentie
referentie
referentie
referentie

Deel uw ervaring

Heeft u ook uw huwelijk mogen vieren op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt?
Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring en zouden het dan ook erg leuk vinden als u deze zou willen delen.
Hieronder kunt u uw ervaring met foto toevoegen.
  • Upload hier eventueel een foto:
  • We gebruiken uw e-mail adres enkel voor onze communicatie