• Unieke locaties op het landgoed
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Volledig verzorgd

8 unieke locaties op ons landgoed

Trouwen kan zowel buiten als in één van onze historische locaties. Allen zijn op loopafstand van elkaar gelegen en kunnen daarom goed gecombineerd worden. Ook uw receptie, diner of feest wordt extra bijzonder in één van de historische, unieke locaties op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Plan een locatiebezoek
Locatie bedrijfsevenement - jachtkamer 2
Fotograaf: Paulina Sliwka Photography

Locatie:

KOETSHUIS

Het Koetshuis op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt bestaat uit twee aaneengesloten ruimtes: het Koetshuis zelf en de voormalige paardenstallen. Het is onze officiële trouwlocatie. Hier heeft u een prachtig uitzicht op het grote landgoedhuis en proeft u de sfeer van vele eeuwen historie.

De twee ruimtes zijn ideaal, in de paardenstallen kunt u uw gasten ontvangen met een hapje en een drankje, om daarna verder te gaan in het Koetshuis. Bijvoorbeeld voor het diner. Tot de mogelijkheden behoren een dinerbuffet, uitgeserveerd diner, maar ook een barbecue. Het is een van onze vele bijzondere locaties.

Fotograaf: Paulina Sliwka Photography

NIEUWE REFTER

De Nieuwe Refter ontleent zijn naam aan de eetzaal (refter) van de voormalige abdij Mariënwaerdt. Deze prachtige trouwlocatie bevindt zich schuin tegenover het Koetshuis. Het is een karakteristieke schuur met een prachtige open keuken. In de Nieuwe Refter bevindt zich ook een grote bar voor alle feestelijke drankjes. Deze prachtige trouwlocatie beschikt over 128 m², groot genoeg voor een waanzinnig feest en heerlijk diner. Er zijn heel veel mogelijkheden, van een borrel tot een mega feestbuffet voor 80 personen, het kan!

JACHTKAMER

Robuust, veel eikenhout, een grote haard en grote Chesterfield banken kenmerken de unieke stijl van de Jachtkamer op het Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. De perfecte plaats voor een bijzondere trouwerij. De Jachtkamer beschikt over een verhoogd terras met loungesets, ideaal voor een zomerse barbecue, diner of borrel! De Jachtkamer heeft een vrije ligging naast het bos. Je vindt hier de sfeer van jacht en het buitenleven, gezelligheid en warmte. Kortom dé perfecte trouwlocatie!

HOOGE SCHUUR

De Hooge Schuur ligt aan de rand van het parkbos van Heerlijkheid Mariënwaerdt, aan de uiterwaarden van rivier De Linge. De voormalige vloedschuur doet tegenwoordig dienst als onze grootste trouwlocatie. Dit is de perfecte locatie voor jullie trouwfeest tot circa 500 personen. Dankzij de openslaande deuren naar het terras, kunnen we bovendien extra capaciteit creëren voor jullie ultieme trouwfeest. Op deze locatie kun je ook een groot diner geven. Er is in de Hooge Schuur een grote keuken aanwezig waar onze chefkoks hard werken om al jullie gasten te verrassen met (h)eerlijke gerechten.

Fotograaf: Paulina Sliwka Photography

ABTSBOUWING

Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie met een groot terras? De Abtsbouwing, gelegen op het Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, is een authentieke ruimte die nog in originele staat verkeert, met muren van dikke kloostermoppen (de oude stenen van het klooster dat ooit op de plaats van het landhuis stond). Dit is de perfecte locatie voor een trouwshoot of een lekkere borrel met jullie gasten. Grote deuren met uitzicht op de weilanden maken de Abtsbouwing de perfecte locatie. Met zijn 150 m² is de Abtsbouwing uitermate geschikt voor feesten en borrels.

GROTE EN KLEINE HOOIBERG

Op het landgoed staan twee authentieke hooibergen: de Grote en de Kleine Hooiberg. Deze hooibergen zijn in de zomermaanden perfect voor uw trouwfeest! De hooibergen kijken uit over een van de vele weilanden van het landgoed waar paarden heerlijk grazen. De grote hooiberg heeft een oppervlakte van 25m² en de kleine hooiberg heeft een oppervlakte van 12m². Er is genoeg plek voor 15-20 personen.

Locatie Opp. Diner U-vorm Receptie Buffet Ceremonie Terras
Het Koetshuis 89m2 70 24 80 60 70
De nieuwe Refter 128m2 96 30 140 96 60 100
De Jachtkamer 92m2 50 26 80 50 48 50
De Hooge Schuur 285m2 250 72 500 220 140 200
De Abtsbouwing 150m2 80 36 170 80 100 80
De grote en kleine hooiberg 25m2 20 16 35 20 60

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10