Winterbruiloft - Header
  • Unieke locaties op het landgoed
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Volledig verzorgd

Winterbruiloft

Het landgoed in witte, winterse weelde is romantiek ten top! In de maanden januari, februari en maart kun je op Heerlijkheid Mariënwaerdt kiezen voor het winter wedding arrangement. Het landgoed is de perfecte trouwlocatie voor een betoverende bruiloft. Zien jullie het al voor jullie? Sneeuw, vuurkorven, lampjes in de bomen en tjilpende roodborstjes… Stiekem de meest fotogenieke tijd van het jaar!

Ook op culinair gebied is de winter een feestje! Wacht dacht je van een diner in de Jachtkamer terwijl de openhaard op de achtergrond knispert? Of een winterse BBQ op het terras terwijl de vuurkorven voor warmte en sfeer zorgen?

We bieden speciale winterbruiloft arrangementen voor een volledig verzorgde bruiloft. Natuurlijk zijn de arrangementen aan te passen naar jullie persoonlijke wensen, zodat het écht uw dag wordt!

Plan een locatiebezoek
Winterbruiloft
Winterbruiloft

Referentie

Eva

”Het weer heeft de sfeer absoluut niet verpest hoor, het was echt een fantastische dag! Zo ontspannen, gezellig en heerlijk gegeten en gedronken.”

Winterbruiloft - Harmen en Henrieke

Arrangement

Het ontvangst
Uw gasten starten met een glas glühwein of warme chocolademelk in de zijruimte van het Koetshuis.

Jawoord
Hierna is het grote moment daar: het jawoord! De huwelijksceremonie is in het prachtige Koetshuis.

Receptie
Tijd om te toosten op uw huwelijk met een flute appelcider van Mariënwaerdt en een bruidstaart met aansluitend een borrel.

Driegangendiner
In de sfeervolle Jachtkamer hebben wij inmiddels het grote haardvuur ontstoken, waar genoten kan worden van een lekkere aperitief en een amuse. Er staat daarna een prachtig gedekte dinertafel klaar voor het driegangendiner.

Winterbruiloft Winterbruiloft Winterbruiloft
Winterbruiloft
Winterbruiloft
Winterbruiloft
Locatie Klantendag

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10