Onder ons horecabedrijf vallen Pannenkoekenrestaurant De Stapelbakker, Brasserie Marie en de afdeling locaties (feesten, bruiloften, vergaderingen, workshops en congressen). De medewerkers binnen het horecabedrijf kunnen in alle drie de afdelingen worden ingezet. Dit betreft zowel medewerkers bediening, gastvrouwen/gastheren, (zelfstandig werkend) koks en leerlingen in deze functies.
Pannenkoekenhuis de Stapelbakker
Pannenkoekenhuis de Stapelbakker ligt aan de rand van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker bakken ze de lekkerste pannenkoeken van biologische ingrediënten. Naast pannenkoeken serveert De Stapelbakker ook goed gevulde lunch- en maaltijdsalades, landgoedkroketten, soepen, broodjes, taartjes en andere zoetigheden. Ook voor een goede kop koffie of een kop (biologische) thee is De Stapelbakker een heerlijke, ontspannen plek.
Medewerker Bediening Stapelbakker (m/v)
Aantal uren per week: Op oproepbasis en fulltime (vanaf 16 jaar)
Taken / Verantwoordelijkheden- Het bedienen van onze gasten in (het toegewezen gedeelte van) het bedrijf.
- Het opnemen van bestellingen, verstrekken van informatie, overleggen met de manager van de keuken over bijzondere wensen van de gast en doorgeven van bestellingen aan de keuken.
- Het uitserveren van de bestellingen, opmaken van de rekening en afrekenen met de gasten.
- Het dekken/klaarmaken en afruimen van de tafels, evenals het opruimen c.q. schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.
Functie-eisen- Je bent servicegericht, communicatief, collegiaal, stressbestendig en flexibel inzetbaar op zowel doordeweekse dagen als weekenden en avonden.
Solliciteren? Mail je CV en motivatie naar Astrid van Rooij,
astrid@marienwaerdt.nl. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Danielle van der Pol, via 0345 618901 of
daniëlle@marienwaerdt.nl.
Medewerker Keuken Stapelbakker (m/v)
Aantal uren per week: op oproepbasis (vanaf 16 jaar)
Taken / Verantwoordelijkheden- Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden van ingrediënten, (vóór)koken, mengen, roeren e.d.
- Het uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d. en uitvoeren van bijstellingen/bijdoseringen.
- Het doorgeef-gereed maken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute-kookwerkzaamheden, portioneren en garneren volgens vastgelegde instructie met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie.
- Het schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en –machines en afvoeren van afval.
Functie-eisen- Je bent servicegericht, communicatief, collegiaal, stressbestendig en flexibel inzetbaar op zowel doordeweekse dagen als weekenden en avonden.
Solliciteren? Mail je CV en motivatie naar Astrid van Rooij,
astrid@marienwaerdt.nl. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Danielle van Rixel, via 0345 618901 of
daniëlle@marienwaerdt.nl. Informatie over Heerlijkheid Mariënwaerdt en haar vacatures vind je op onze website
www.marienwaerdt.nl.
Brasserie Marie en feest- en vergaderlocaties
Op het landgoed bevinden zich verschillende feest- en vergaderlocaties. Voor de partijen in deze locaties bereidt de landgoed kok met zijn team heerlijke diners en hapjes.
Gastvrouwen/gastheren bij Brasserie Marie en onze locaties (m/v)
Aantal uren per week: Op oproepbasis (vanaf 18 jaar)
Taken / Verantwoordelijkheden- Gasten voorzien van hapjes en drankjes tijdens vergaderingen, feesten en partijen.
- Uitserveren van luxe diners.
- Gasten adviseren over de menu’s en de wijnen.
- Bestellingen opnemen, serveren aan tafel en afrekenen met gasten.
Functie-eisen- Je bent servicegericht, communicatief, collegiaal, stressbestendig en flexibel inzetbaar op zowel doordeweekse dagen als weekenden en avonden.
Solliciteren? Mail je CV en motivatie naar Astrid van Rooij,
astrid@marienwaerdt.nl. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Hans van Bladel, via 0345 687010 of
hans@marienwaerdt.nl.
Zelfstandig werkend kok (m/v)
Zelfstandig werkend kok die op creatieve manier culinair hoogwaardige gerechten/gerechtgedeelten uit voornamelijk verse, biologische, ingrediënten bereidt.
Voornaamste taken zijn: Het bereiden van gerechten/gerechtgedeelten volgens recept en planning, inclusief voorbereidende werkzaamheden, het doorgeef gereed maken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute-kook-werkzaamheden, het mede-ontwikkelen van (seizoens)gerechten en doen van voorstellen hierover, schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en -machines.
Je werkt op vrijdagen en zaterdagen in Brasserie Marie. Omdat er een nauwe samenwerking met de keukens van de andere afdelingen is, word je de andere dagen ingezet in één van de andere keukens.
Wij zoeken iemand die met passie de mooiste gerechten voor onze gasten bereidt. Je hebt daartoe minimaal 2 jaar ervaring opgedaan in een vergelijkbare keuken en uiteraard een goede koksopleiding als basis.
Wij bieden een beloning conform horeca CAO, afwisselende werkzaamheden met veel zelfstandigheid in een organisatie in beweging en binnen een jong team.
Solliciteren? Mail je CV en motivatie naar Astrid van Rooij,
astrid@marienwaerdt.nl. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Hans van Bladel, via 0345 687010 of
hans@marienwaerdt.nl. Informatie over Heerlijkheid Mariënwaerdt en haar vacatures vind je op onze website
www.marienwaerdt.nl.
Pannenkoekenhuis de Stapelbakker en Brasserie Marie
Medewerkers schoonmaak (m/v)
Aantal uren per week: 2 x 8 uur per week
De werkzaamheden bestaan onder meer uit het schoonmaken van publieke ruimten, toiletten, meubilair, en/of keukenruimten volgens schema en opdrachten van leidinggevende en naar eigen inzicht. Daar onder vallen:
- het schoonmaken en eventueel desinfecteren van sanitaire voorzieningen;
- het zemen van ramen, deuren en afnemen van meubilair;
- het stoffen en stofzuigen van restaurant, receptie, gangen e.d.;
- soppen van (keuken)wanden, (keuken)kasten, banken e.d.;
- schoonmaken van keuken- en afzuigapparatuur;
- zo nodig afvoeren van afval en aanvullen van verbruiksartikelen in toiletten.
Wij zoeken Iemand met een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie.
Wij bieden Een beloning conform horeca CAO, afwisselende werkzaamheden met veel zelfstandigheid in een organisatie in beweging en binnen een jong team.
Solliciteren? Mail je CV en motivatie naar Astrid van Rooij,
astrid@marienwaerdt.nl. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Daniëlle van der Pol, bedrijfsleider, via 0345 618901 of
d.vanderpol@marienwaerdt.nl.