Onze afdelingen

Horeca

Onder ons horecabedrijf vallen Pannenkoekenrestaurant De Stapelbakker, Proeflokaal Marie en de afdeling locaties (feesten, bruiloften, vergaderingen, workshops en congressen). De medewerkers binnen het horecabedrijf kunnen in alle drie de afdelingen worden ingezet. Dit betreft zowel medewerkers bediening, gastvrouwen/gastheren, leidinggevenden, (zelfstandig werkend) koks en leerlingen in deze functies.

LandgoedKeuken in Utrecht

Het Landgoed vindt u ook in de binnenstad van Utrecht! In onze LandgoedKeuken serveren wij naast koffie en thee met allerlei lekkers, ontbijt, lunch en op de koopavonden ook een licht diner, in het café en op het terras. Daarnaast zijn onze eigen biologische delicatessen en kazen te verkrijgen.

Kantoor

In het centraal gelegen kantoor van Mariënwaerdt zijn de directie en de ondersteunende afdelingen te vinden. Hier werken in totaal 14 mensen, in management ondersteuning, financiën en control, marketing en communicatie, personeelszaken, sales locaties en evenementenorganisatie. Een afspraak maken de directie of met één van deze collega’s? Dat kan via Lisette van Mourik, directiesecretaresse, via lisette@marienwaerdt.nl of 0345 687011. In het hart van het Landgoed verhuren wij een achttal authentieke locaties voor bruiloften, feesten, recepties, lunches, diners, kookworkshops, vergaderingen en trainingen.

Onderhoud

Een groot landgoed als Heerlijkheid Mariënwaerdt moet natuurlijk goed worden onderhouden. Vandaar dat Mariënwaerdt beschikt over een team van toegewijd personeel om deze taak te vervullen.

Boerderij

Op het landgoed is het verzorgen van de veestapel en de landbouw van Mariënwaerdt ook een zeer belangrijke taak. Hiervoor zijn op dit moment zo'n vijftien medewerkers verantwoordelijk.

Productie

Heerlijkheid Mariënwaerdt produceert van alles wat het land voortbrengt heerlijke delicatessen en kazen. Voor het maken van deze producten zijn ongeveer 15 mensen verantwoordelijk.

Landgoedwinkel

In de Landgoedwinkel op Heerlijkheid Mariënwaerdt zijn alle biologische landgoedproducten verkrijgbaar voor gebruik in eigen keuken. Zoals de heerlijke jams, chutneys, curds, sauzen, landgoedkazen, landgoedsappen en nog veel meer heerlijks van het landgoed. Midden in onze nieuwe Landgoedwinkel bevindt zich vanaf nu ook een bakkerij, waar dagelijks diverse soorten broden worden afgebakken en de beroemde walnotentaarten en appeltaarten worden gebakken.

Monumentenbeheer

De afdeling monumentenbeheer verzorgt al het onderhoud aan de (historische) panden op Mariënwaerdt maar ook aan de verschillende huurwoningen in Beesd en op het Landgoed zelf. Je werkt in een klein en gezellig team. Er wordt hard gewerkt want er is veel onderhoud nodig op een dergelijk groot landgoed, wat dan ook veel voldoening oplevert als de klus is geklaard. Het team bestaat uit de manager restauratie, twee onderhoudsmedewerkers en een schilder.

Vrijwilligerswerk op het landgoed

Het in stand houden van een groot landgoed als Mariënwaerdt vergt veel werk, waarbij we helpende handen bijzonder goed kunnen gebruiken! In 2002 is daarom de Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt opgericht, met als doel het bijdragen aan en het bieden van een maatschappelijk draagvlak voor een samenhangend en verantwoord beheer en onderhoud van dit historische rijksmonument.
Op dit moment zijn er geen vacatures voor de afdeling .
HR medewerker m/v
32 uur per week
We zijn op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste collega met goede communicatieve vaardigheden en een groot organiserend vermogen. Je bent servicegericht en kunt werken in een omgeving waar veelzijdige vragen op je af komen, sterker nog, je krijgt hier juist energie van! Je maakt je nieuwe zaken snel eigen, behoudt het overzicht, bent doortastend en je wilt graag weten hoe alles in elkaar zit. Status: We zijn momenteel in de gespreksfase.
Medewerker onderhoud gebouwen m/v
32-40 uur per week
Voor het onderhoudsteam van onze afdeling Monumentenbeheer zijn wij op zoek naar een allround onderhoudsmedewerker. Status: We zijn momenteel in de gespreksfase.
Kaasmaker i.o./medewerker magazijn rijping m/v
32 uur per week
Kaasmaker i.o./medewerker magazijn rijping m/v
Banqueting manager m/v
fulltime
Voor onze afdeling Banqueting, die gemiddeld 300 bijeenkomsten per jaar van 15 tot 500 personen en enkele grotere events verzorgt, zijn wij op zoek naar een ervaren manager m/v.
Keukenmedewerker/kok
fulltime
Voor onze Landgoedkeuken in hartje Utrecht zijn wij op zoek naar een Leidinggevende in de keuken.
Kok voor afdeling Locatieverhuur en Restaurant de Stapelbakker, m/v
Fulltime (38 uur)
Kok voor afdeling Locatieverhuur en Restaurant de Stapelbakker, m/v
Keukenhulp voor Restaurant de Stapelbakker, m/v
Op oproepbasis op zaterdagen, gemiddeld 8 uur per dag
Keukenhulp voor Restaurant de Stapelbakker, m/v
Leidinggevende bediening
Fulltime: 38 uur
Medewerker bediening locaties
Op oproepbasis, hoofdzakelijk ’s avonds en in het weekend
Medewerker bediening voor onze evenementenlocaties op oproepbasis, m/v
Medewerker afwas locaties en Stapelbakker
Op oproepbasis, hoofdzakelijk ’s avonds en in het weekend
Medewerker afwas voor onze evenementenlocaties op oproepbasis, m/v
Medewerker Bediening Stapelbakker (m/v)
Op oproepbasis en fulltime (vanaf 16 jaar)
Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

SBB erkend leerbedrijf

Bovendien is Heerlijkheid Mariënwaerdt erkend leer- en stagebedrijf voor een groot aantal functies. Op www.s-bb.nl vind je al onze vacatures voor stageplaatsen of leer-werkplekken in de volgende sectoren: Bouw en infra (timmerman/metselaar verschillende niveaus); Economie & Administratie (managementassistentie diverse niveaus); Horeca (koks, bediening, gastvrouwen/gastheren, alle niveaus); Voedsel, natuur en leefomgeving (medewerker (vee)teelt, groen, bosbouw, voeding en kwaliteit, alle niveaus) en Leisure & Hospitality (sales locaties en evenementen).

Aanmelden voor onze nieuwsbrief
Aanmelden voor onze nieuwsbrief