Fulltime operationeel manager Productie


Taken / Verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor de aansturing, planning en controle van de volledige productieprocessen van de landgoeddelicatessen en -kazen, zowel product-technisch als kwalitatief. Voorraadbeheer, inkoop, productie-administratie en uitvoering van het kwaliteitsbeleid vallen onder jouw aandachtsgebied. Je stuurt ongeveer 8 medewerkers aan waaronder kaasmakers, operators delicatessen en magazijn/kaaspakhuis medewerkers. Het is aan jou om kwaliteit, veiligheid en samenwerking te borgen. Je bent bovendien samen met de ingehuurde QA manager verantwoordelijk voor het beheer van de kwaliteitscertificeringen, het behalen van de opgestelde kwaliteitsdoelstellingen en het begeleiden van audits. Je onderhoudt contact met leveranciers en klanten op het gebied van kwaliteit, klachtenafhandeling en voedselveiligheid. Om je medewerkers goed te kunnen begeleiden en motiveren beheers je bovendien het volledige productieproces; jij bent immers aanspreekpunt voor je medewerkers, maar je kunt ook bijspringen indien nodig.

Functie-eisen

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en aantoonbare leidinggevende ervaring in de voedingsmiddelenindustrie. Kennis van levensmiddelentechnologie, technisch inzicht, ervaring met een gecertificeerd kwaliteitssysteem is een must! Je weet van aanpakken, bent resultaatgericht, communicatief vaardig in Nederlands en Engels en hebt affiniteit met hoogwaardige biologische voeding. Ervaring met Navision is een grote pré.

Het bedrijf

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een familielandgoed van ruim 900 hectare aan de rand van het Betuwse dorp Beesd. Een veelzijdig landgoed met akkers, weilanden, bossen, lanen en grienden. Het landgoed is al sinds 1734 in handen van dezelfde familie. Inmiddels beheert de negende generatie van de familie Van Verschuer het landgoed. Duurzaamheid en Heerlijkheid Mariënwaerdt gaan hand in hand. Het landgoed wordt duurzaam beheerd, wat zich onder meer uit in de respectvolle manier waarop er wordt omgegaan met de natuur, het land en alles wat daarop leeft. Op het landgoed werken circa 180 mensen die zich bezighouden met diverse activiteiten. Er zijn meerdere horecalocaties op én buiten Mariënwaerdt, een eigen Landgoedwinkel, diverse evenementen, een groot gemengd agrarisch bedrijf en een productiefaciliteit waar de opbrengsten van het land verwerkt worden. De landbouw op het landgoed is volledig biologisch. Van de melk van de 200 Frisian Holsteiner koeien wordt kaas geproduceerd. Daarnaast worden op ambachtelijke wijze en volgens oude familierecepten heerlijke biologische producten bereid zoals chutneys, jams, sappen en sauzen. Veel klanten hebben de “heerlijkheid” van Mariënwaerdt ontdekt, want de producten zijn al sinds lange tijd te vinden bij onder andere delicatessenwinkels, natuurvoedingswinkels en supermarkten. Heerlijkheid Mariënwaerdt produceert van alles wat het land voortbrengt heerlijke delicatessen en kazen. Voor het maken van deze producten zijn ongeveer 15 mensen verantwoordelijk.

Wij bieden

Wij bieden jou afwisselend en verantwoordelijk werk in een klein, hecht en gezellig team met een passend salaris. Ben jij in staat op motiverende wijze leiding te geven aan onze productiemedewerkers en zie je het als een uitdaging mee te werken aan en mee te denken over de toekomst van dit productiebedrijf? Mail dan snel je motivatie en cv naar Astrid van Rooij, personeelszaken, via astrid@marienwaerdt.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Otto van Verschuer, manager Landgoedproductie, otto@marienwaerdt.nl, of 0345 680434.

Solliciteer direct

E-mailadres
 • Naam
 • Functie
 • Beschikbaar vanaf
 • Aantal uur per week
 • Voer een getal tussen 0 en 40 in.
 • Salarisindicatie
 • Voer een getal tussen 0 en 100000 in.
 • CV
 • Motivatiebrief