Kok voor afdeling Locatieverhuur en Restaurant de Stapelbakker, m/v


Taken / Verantwoordelijkheden

  • Op een creatieve manier diverse gerechten en gerecht gedeelten uit verse, biologische ingrediënten bereiden;
  • Het bereiden van gerechten en gerecht gedeelten volgens recept en planning, inclusief voorbereidende werkzaamheden;
  • Het doorgeef gereed maken maken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute-kook-werkzaamheden;
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van gerechten en doen van voorstellen hierover;
  • Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en -machines.

Functie-eisen

  • Wij zoeken iemand die met passie de mooiste gerechten voor onze gasten neerzet. Je hebt daartoe minimaal 2 jaar ervaring opgedaan in een vergelijkbare keuken en uiteraard een goede koksopleiding als basis.

Het bedrijf

De uren van deze functie worden verdeeld over twee locaties: de Locaties voor zakelijke en particuliere evenementen en Restaurant de Stapelbakker, afhankelijk van de drukte wisselend in beide locaties. Beide afdelingen vallen onder onze horecamanager, die zorgt voor een goede verdeling.

Wij bieden

Een beloning conform horeca CAO, afwisselende werkzaamheden met veel zelfstandigheid in een organisatie in beweging en binnen een jong team.

Reageren?
Stuur een mailtje met cv en motivatie naar Astrid van Rooij, personeelszaken, via astrid@marienwaerdt.nl.

Meer informatie kun je verkrijgen bij Arie Martin, chef kok, via a.martin@marienwaerdt.nl.

Solliciteer direct

E-mailadres
  • Naam
  • Functie
  • Beschikbaar vanaf
  • Aantal uur per week
  • Voer een getal tussen 0 en 40 in.
  • Salarisindicatie
  • Voer een getal tussen 0 en 100000 in.
  • CV
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Motivatiebrief
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Aanmelden voor onze nieuwsbrief
    Aanmelden voor onze nieuwsbrief