Speciaal voor de kleine avonturiers!

Kinderprogramma

Beleef een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur op de Landgoedfair, waar kinderen de tijd van hun leven zullen hebben! Er is voor ieder wat wils, met een uitgebreid aanbod aan activiteiten en attracties die de kleintjes gegarandeerd zullen vermaken.

Kinderkraskaart
Met de Kinderkraskaart wordt de Landgoedfair een nog groter avontuur voor de kleintjes! Deze speciale kaart vermeldt alle activiteiten die er te beleven zijn en staat vol met leuke weetjes en uitdagende puzzels. Gratis verkrijgbaar bij de ingang.

Schmink
Laat je fantasie de vrije loop en verander in je favoriete dier of een mooie prins(es) bij de schminkstand.

Knutselen & spelen
Scheuren met een kruiwagen op het kruiwagenparcours of een potje blikgooien op de Kinderweide… Er valt genoeg te beleven! Daarnaast kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten aan de knutseltafel waar ze de mooiste kunstwerken kunnen maken om mee naar huis te nemen.

Dierenplezier!
Ezeltjes? Yes! Alpaca’s? Yes! En een kinderboerderij vol lieve dieren waarmee geknuffeld kan worden. Daarnaast vinden er spectaculaire demonstraties plaats met roofvogels, honden en paarden. Je kijkt je ogen uit bij de demonstratiering!

Snoepen & smullen
Een lekker ijsje of een portie poffertjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Bij onze foodtrucks scoor je de lekkerste snacks!

Shoppen
Shop till you drop bij meer dan 100 standhouders! Met stoer speelgoed van Just Numi en toffe kinderkleding van Mink & Moon.

Vandaag Niet Thuis Platform signeert boeken
Van donderdag tot en met zondag zijn Maaike en Romi aanwezig, bekend van het populaire platform Vandaag Niet Thuis. Ze hebben twee inspirerende boeken geschreven: een gids voor dagjes uit in Nederland en een boek vol ideeën voor weekendjes weg in Nederland en België. Koop een boek tijdens de Landgoedfair en laat het persoonlijk signeren door de auteurs!

Kortom, de Landgoedfair is leuk voor jong en oud(er) en dé  plek voor een dag vol lol en plezier!