praktische informatie

Veelgestelde vragen

Lees hieronder alles wat je moet weten over je bezoek aan de Landgoedfair 2024!

Waar en wanneer vindt de Landgoedfair plaats?

De Landgoedfair vindt plaats van woensdag 21 t/m zondag 25 augustus 2024 in het historische hart van ons landgoed. Navigeer naar: ’t Klooster 5, 4153 RR Beesd en volg de borden.

Wat zijn de openingstijden van de Landgoedfair?

De Landgoedfair is geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Mag mijn hond mee naar de Landgoedfair?

Ja, jouw trouwe viervoeter is absoluut welkom, mits aangelijnd.

Is het parkeren betaald?

Tijdens de Landgoedfair is het betaald parkeren (€ 5,- ten bate van het wandelpadenproject Stap voor Stap).

Kan ik op de Landgoedfair pinnen?

Bij sommige standhouders kun je wel pinnen, bij sommigen niet. Zorg dus altijd voor contant geld. Op het fairterrein is geen geldautomaat aanwezig.

Bij de entree- en muntenkassa’s kan zowel contant als met pin worden betaald. Eten & drinken dient te worden afgerekend met consumptiemunten; deze kosten €3,- per stuk (breekbaar) en kunnen bij de muntenkassa’s verspreid over het terrein worden gekocht.

Kan ik met de trein komen?

Ja, je reist dan naar station Beesd. Vanaf hier rijdt er een pendelbus gratis heen en weer tijdens de openingstijden van de Landgoedfair.

Kan ik kaarten vooraf bestellen?

Absoluut. Kaarten zijn hier verkrijgbaar. Bestel je tickets online en skip de rij tijdens de Landgoedfair. Liever een kaartje aan de deur kopen? Ook dit is mogelijk.

Op mijn online gekochte entreekaart staat een verkeerde datum vermeld?

De datum die wordt weergegeven is slechts de startdatum van het evenement. Geen paniek, de tickets geven echter gewoon op een dag naar keuze toegang tot ons terrein!

Is het terrein rolstoeltoegankelijk?

De Landgoedfair is onder normale weersomstandigheden toegankelijk voor rolstoelgebruik. Een groot gedeelte bestaat uit verharde paden. Let op: het is en blijft een landgoed waardoor sommige paden en gedeelten met grind en/of gras minder goed bereikbaar zijn.
Er is er een invalidetoilet aanwezig.