Landgoedfair - header new
  • Verschillende standhouders
  • Foodfestival
  • Leuke workshops

Landgoedfair 2022

Van woensdag 17 t/m zondag 21 augustus organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt de 26e editie van de Landgoedfair. Het thema voor dit jaar luidt: ‘Fris en fruitig’. Talloze fruibomen en de prachtige locatie in het hart van het landgoed, met de historische bebouwing rondom ’t Klooster en Het Grote Huis, zorgen voor een uniek decor.

In 1995 gestart om het grote publiek kennis te laten maken met ambachtelijke producten van kleine producenten, is de Landgoedfair inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste fairs van Nederland. Zo trok het evenement in 2019 meer dan 35.000 bezoekers!

Ook dit jaar valt er eindeloos te genieten én winkelen; van kleding en accessoires tot antiek, brocante en leuke (cadeau)artikelen voor huis en tuin. Bij één van de gezellige terrassen of foodtrucks geniet je van (h)eerlijke gerechten en live-muziek. Workshops, demonstraties en (kinder)activiteiten maken de Landgoedfair een evenement voor jong en oud!

Ook tickets voor workshops, lezingen & rondvaarten op Aeltje bestel je via bovenstaande link. Problemen bij het bestellen van tickets? Wissel dan van browser!

Landgoedfair - impressie galerij 2
Landgoedfair - impressie galerij 3
Landgoedfair - impressie galerij 4
Landgoedfair - impressie galerij 5
Landgoedfair - impressie galerij 2
Landgoedfair - impressie galerij 3
Landgoedfair - impressie galerij 4
Landgoedfair - impressie galerij 5

Standhouder worden?

Op het fairterrein is er zoals altijd plaats voor standhouders. Om een topevenement te organiseren selecteren wij standhouders op de Landgoedfair zorgvuldig op kwaliteit en originaliteit. Onze bezoekers vertrouwen erop dat wij hen ieder jaar opnieuw verrassen met een bijzonder, origineel en vernieuwend aanbod. Wilt u meer informatie of ook standhouder worden op de Landgoedfair van 17 t/m 21 augustus 2022? Vul dan het informatieformulier in.

Neem contact op

Winkelen & Genieten

  • Ieder jaar een bijzonder en vernieuwend aanbod
  • Kleding, sieraden en accessoires, (tuin)meubelen, antiek, brocante en tuinartikelen
  • Foodfestival met foodtrucks en kramen met lekkere delicatessen, hapjes en drankjes
  • Leuke workshops bij verschillende standhouders

Enkele standhouders uitgelicht

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen. Mocht uw vraag niet beantwoord zijn, neem dan contact op met het kantoor: 0345 – 68 70 10

Wat zijn de openingstijden van de Landgoedfair?

De Landgoedfair vindt plaats van woensdag 17 t/m zondag 21 augustus en is geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Mag de hond mee naar de Landgoedfair?
Ja, mits aangelijnd.
Is het parkeren betaald?

Ja, tijdens de Landgoedfair is het betaald parkeren (€ 5,- ten bate van het wandelpadenproject Stap voor Stap).

Kan ik op de Landgoedfair pinnen?

Bij de munten- en entreekassa’s kunt u pinnen. Bij sommige standhouders kunt u wel pinnen, bij sommigen niet. Op het fairterrein is geen geldautomaat aanwezig.

Kan ik met de trein komen?

Ja, u reist dan naar station Beesd. Vanaf hier rijdt er een pendelbus gratis heen en weer tijdens de openingstijden van de Fair.

Kan ik kaarten vooraf bestellen?

Ja, u kunt uw kaarten hier bestellen. Let op: het annuleren van uw bestelling is niet mogelijk. Wij geven geen geld terug.

Zijn mijn tickets aan een bepaalde dag gebonden? Mag ik mijn dagticket ook gebruiken op een andere dag?

U kunt uw ticket gebruiken voor een dag naar keuze. Heeft u eerder een ticket gekocht voor een specifieke dag? Deze is niet langer dag gebonden; u kunt uw ticket ook gebruiken op een andere dag.

Kan ik nog munten van vorig jaar inleveren?

Nee, er staat een jaartal op de munten. Alleen munten met het correcte jaartal zijn op de Landgoedfair in te leveren.

Is het terrein rolstoeltoegankelijk?

De Landgoedfair is onder normale weersomstandigheden toegankelijk voor rolstoelgebruik. Een gedeelte van het terrein is verhard en goed toegankelijk voor rolstoelgebruik.