25STE LANDGOEDFAIR
HEERLIJKHEID MARIËNWAERDT
Landgoedfair - Programma
Programma vol unieke activiteiten en workshops
Landgoedfair - Veelgestelde Vragen
Veelgestelde vragen
 
Landgoedfair - Bestel nu uw ticket
20190821
t/m
20190825
Dagelijks van 10 - 18 uur
Zaterdag van 10 - 21.30 uur
 
Entree dit jaar € 7,50!
kinderen t/m 12 jaar gratis
Avondkaart (17.00 - 21.30) maar € 5,-
Landgoedfair - Sfeerimpressie
De standhouders
 

De 25ste Landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt: Kom genieten en feest mee!

Van 21 t/m 25 augustus aanstaande organiseert Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt de jaarlijkse Landgoedfair. Dit jaar wordt er groots uitgepakt; de 25ste editie belooft een waar feest te worden. De bijzondere entreeprijs van € 7,50 is alvast een cadeautje!

Zoals ieder jaar kunt u uitgebreid winkelen bij de verschillende stands; ook de standhouders pakken dit jaar extra uit met hun producten en speciale aanbiedingen. Zoals u van ons gewend bent, zijn er ook dit jaar meerdere stands, terrassen en foodtrucks waar u kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Natuurlijk is er iedere dag weer een modeshow, waarin kleding en accessoires worden geshowd van de deelnemende standhouders.

Daarnaast kunt u -lekker vanaf een terras of aan de ring- kijken naar en meedoen met demonstraties, workshops, wedstrijden en diverse feestelijke activiteiten. Allen staan in het teken van het échte buitenleven. Maar bovenal blijft Heerlijkheid Mariënwaerdt doen waar ze groot in is; het delen van ‘klein’ geluk! Klik hier voor een korte sfeerimpressie.

Wilt u samen met ons dit jubileumjaar vieren? Meld u dan nu aan als standhouder! Heeft u zich al ingeschreven en bent u op zoek naar persberichten, foto's en banners? Klik dan hier.

Lancering kookboek “De Landgoedkeuken” tijdens de Landgoedfair

Ter ere van deze jubileumfair wordt het prachtige nieuwe Mariënwaerdt kookboek “De Landgoedkeuken” gelanceerd op woensdag 21 augustus.

De titel van het boek zegt het al, De Landgoedkeuken staat centraal in het nieuwe kookboek. Afgelopen maanden is er heel hard gewerkt, gekookt, gefotografeerd en geschreven aan dit - al zeggen we het zelf - unieke kookboek. Alle gerechten zijn door de chefs van de verschillende restaurants van Mariënwaerdt, door Nathalie van Verschuer en een paar kook gekke medewerkers gemaakt. Het boek is heel bijzonder ingedeeld naar landgoedaspect, dus bijvoorbeeld de moestuin, de kaasmakerij, de boomgaard en de Lakenvelder komen voorbij. En vanzelfsprekend is het grootste hoofdstuk gewijd aan de Landgoedkeuken in Utrecht. Daarnaast is er ook aandacht in de vorm van een apart hoofdstuk over fermenteren en inmaken. Oude technieken komen weer tot leven!

Het eerste exemplaar wordt op woensdag 21 juni om 14.00 uur gesigneerd door Nathalie van Verschuer, waarna de boeken meteen in de verkoop gaan!

 
Landgoedfair - Foodtrucks
Landgoedfair - Tuinartikelen
Landgoedfair - Woonaccessoires
Landgoedfair - Brocante
Landgoedfair - Arrow left
Landgoedfair - Arrow right
Landgoedfair - Banner

Winkelen

  • Ieder jaar een bijzonder en vernieuwend aanbod
  • Kleding, sieraden en accessoires, (tuin)meubelen, antiek, brocante en tuinartikelen
  • Foodfestival met foodtrucks en kramen met lekkere delicatessen, hapjes en drankjes
  • Leuke workshops bij verschillende standhouders

De standhouders

 
Op de Landgoedfair kunt u winkelen bij ruim 190 standhouders. Er zijn stands met kleding, accessoires en sieraden, (biologische) delicatessen, brocante, woonaccessoires en kleinmeubelen, leuke en nuttige artikelen voor in de tuin (ook planten) en nog veel meer.
Landgoedfair - Veelgestelde Vragen

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen. Mocht uw vraag niet beantwoord zijn, neem dan contact op met het kantoor: 0345 – 68 70 10
Landgoedfair - Mag de hond mee naar de Landgoedfair?
Ja, mits aangelijnd.
Landgoedfair - Is het parkeren betaald?
Ja, tijdens de Landgoedfair is het betaald parkeren (€ 5,- ten bate van het wandelpadenproject Stap voor Stap).
Landgoedfair - Kan ik met de trein komen?
Ja, u reist dan naar station Beesd. Vanaf hier rijdt er een pendelbus gratis heen en weer.
Landgoedfair - Kan ik kaarten vooraf bestellen?
Ja, kaarten zijn vooraf hier te bestellen.
Landgoedfair - Kan ik nog munten van vorig jaar inleveren?
Nee, er staat een jaartal op de munten. Alleen munten met 2019 zijn op de Landgoedfair in te leveren.
Landgoedfair - Is het terrein rolstoeltoegankelijk?
De Landgoedfair is onder normale weersomstandigheden toegankelijk voor rolstoelgebruik. Een gedeelte van het terrein is verhard en goed toegankelijk voor rolstoelgebruik.

Met dank aan