Workshops & Activiteiten

Tijdens de Landgoedfair kunt u rekenen op een uitgebreid programma aan muziek, (kinder)activiteiten en workshops. Neem deel aan een rondleiding door het Grote Huis, bekijk de spannende demonstraties in de Grote Parade of geniet van het heerlijke eten bij één van de foodtrucks. Kortom, u hoeft zich niet te vervelen!

appeltaart wedstrijd
Landgoedfair Banner

15,18 en 19 augustus

  • Workshop afwasmiddel maken voor volwassenen en kinderen
  • Workshop kruidenhapjes maken voor volwassenen
  • Workshops inclusief glaasje drinken/thee/vlierbloesemsiroop en toastje met paardenbloemgelei
  • Recepten en potje afwasmiddel krijgt u natuurlijk mee naar huis!

Kruidenworkshops

Op 15, 18 en 19 augustus vinden er verschillende kruidenworkshops plaats, georganiseerd door De Kruidenbrouwerij. Van 11.00 tot 12.00 uur is er de workshop ‘afwasmiddel maken’ voor kinderen (€ 8,- per kind), van 13.30 tot 14.30 uur is de workshop ‘afwasmiddel maken’ voor volwassenen (€ 11,- per persoon) en van 15.15 tot 16.30 uur is er een workshop ‘kruidenhapjes maken’ zoals kruidenboter, pesto en kruidenthee (€ 12,50 per persoon).

Afwasmiddel maken
Doe mee met de workshop ‘afwasmiddel maken’ van De Kruidenbrouwerij op 15, 18 of 19 augustus op de Landgoedfair. Afwasmiddel die u in de winkel koopt kunnen schadelijke, irriterende stoffen bevatten. Zelf je afwasmiddel maken, is helemaal niet moeilijk. Het recept en een potje afwasmiddel krijgt u natuurlijk mee naar huis. Tijdens de workshop krijgt u een lekker glaasje moerasspireasiroop of vlierbloesemsiroop en een toastje met paardenbloemgelei. De kosten bedragen € 11,- per volwassene en € 8,- per kind.

Kruidenhapjes maken
Workshop kruidenhapjes maken met kruiden en bloemen die in de ‘wilde natuur’ te vinden zijn vindt plaats op 15, 18 of 19 augustus op de Landgoedfair. Tijdens de workshop maakt u heerlijke kruidenboter, pesto en kruidenthee met kruiden en bloemen. Na afloop eten en drinken we gezamenlijk alles op. Je krijgt tevens een glaasje moerasspireasiroop of vlierbloesemsiroop. De kosten bedragen € 12,50 per persoon.

Bestel hier uw ticket(s) voor een van deze workshops!