Nostalgie met smaken uit de landgoedkeuken

Dagelijks kunt u in het keukengedeelte terecht voor 100 % biologische producten van het landgoed, waar wij het EKO keurmerk Goud voor hebben ontvangen. Vanaf 9.00 uur staan wij klaar met een lekker landelijk ontbijt met brood uit eigen bakkerij, verse eieren of huisgemaakte granola. De kudde Lakenvelders die grazen op het landgoed zorgen voor mals en smaakvol vlees. En de Frisian Holsteiner koeien geven de melk voor de landgoedkazen uit eigen kaasmakerij. Hier maken we de lekkerste lunch specialiteiten mee. Ook voor koffie of thee met een noten- of appeltaartje, naar geheim familierecept, bent u van harte welkom!

Landgoedkeuken Marie menukaart


Landgoedkeuken interieur Landgoedkeuken 1 Landgoedkeuken 2 Landgoedkeuken 3 Landgoedkeuken 4 Landgoedkeuken 5 Landgoedkeuken 6 Landgoedkeuken 7 Landgoedkeuken 8 Landgoedkeuken 9 Landgoedkeuken 10 Landgoedkeuken 11 Landgoedkeuken 12 Landgoedkeuken 13

Goeds van het landgoed uit de Landgoedwinkel

In het winkelgedeelte kunt u terecht voor al het goede van het landgoed voor in uw eigen (landgoed) keuken. Wilt u inspiratie opdoen voor aan het fornuis of heeft u een origineel cadeautje nodig? Hier vindt u alle (h)eerlijke producten en guilty pleasures zoals grootmoeder ze maakte met bijbehorende accessoires.Locatie en openingstijden

Korte Jansstraat 5
3512 GM Utrecht

maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 18.00 uur
zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur
zondag: 10.00 tot 17.00 uur

COVID-19
In de persconferentie (zondag 15 maart, 17.25 uur) is door de regering kenbaar gemaakt dat alle horecagelegenheden vanaf 15 maart 18.00 uur de deuren moeten sluiten t/m 6 april. Uiteraard werken wij hier aan mee, zodat de verspreiding van COVID-19 zo goed mogelijk ingedamd kan worden.

Team LandgoedKeuken Utrecht

Lakervelder wild

Van oud geld, de dingen, die niet voorbij gaan

In 'Van oud geld, de dingen, die niet voorbij gaan' portretteert Jort Kelder oude adelijke geslachten in hun streven om de familie, 'het huis' en hun eeuwenoude tradities in stand te houden.

Kom in deze aflevering meer te weten over Heerlijkheid Mariënwaerdt en de Landgoedkeuken.


van oud geld tv aflevering