LandgoedKeuken Utrecht

Nostalgie met smaken uit de landgoedkeuken

Vanaf 10.00 uur staan wij klaar met een lekker landelijk ontbijt met brood uit eigen bakkerij, verse eieren of huisgemaakte granola. Met onze verse biologische producten maken we de lekkerste lunchspecialiteiten. Ook voor koffie of thee met een noten- of appeltaartje, naar geheim familierecept, bent u van harte welkom! Uiteraard doen we dat Corona-proof.


Landgoedkeuken interieur Landgoedkeuken 1 Landgoedkeuken 2 Landgoedkeuken 3 Landgoedkeuken 4 Landgoedkeuken 5 Landgoedkeuken 6 Landgoedkeuken 7 Landgoedkeuken 8 Landgoedkeuken 9 Landgoedkeuken 10 Landgoedkeuken 11 Landgoedkeuken 12 Landgoedkeuken 13

Goeds van het landgoed uit de Landgoedwinkel

In de winkel kunt u terecht voor de biologische producten van het landgoed. Geef eens een pakketje van het landgoed, in plaats van bloemen, wijn of badschuim. Klein of groot, het wordt altijd gewaardeerd. Onze producten zijn biologisch en lokaal geproduceerd. Een cadeautje van het landgoed is dus niet alleen lekker, maar ook nog eens duurzaam. Bovendien draagt u met uw aankoop bij aan de instandhouding van het landgoed. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kom langs in de Landgoedwinkel en wij helpen u graag met het samenstellen van een uniek cadeau voor uw dierbaren of zakelijke relaties.

Locatie en openingstijden

Korte Jansstraat 5
3512 GM Utrecht

De Landgoedkeuken is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. De keuken sluit om 16.00 uur.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief
Aanmelden voor onze nieuwsbrief