Landgoedproducten

Webshop

De heerlijke en biologische producten van het landgoed kunt u op locatie kopen in onze landgoedwinkel, maar ontdekt u ook online in onze webshop. Hier vindt u onder andere onze mooie landgoedkazen, jams, soepen en honing/stroop.

Niet alleen worden de delicatessen verkocht, ook bieden wij hier onze mooie kerst- en cadeaupakketten en non-food producten aan.

Webshop landgoedproducten

Landgoedkeuken

De landgoedkeuken ligt in het hartje van Utrecht aan de Korte Jansstraat. U kunt hier niet alleen heerlijk lunchen of ontbijten, maar het is ook mogelijk om kennis te maken met onze eigen landgoedproducten. In al onze gerechten op de menukaart wordt gebruikt gemaakt van onze eigen biologische producten die u vervolgens zelf kunt kopen in de winkel.

“Een hele mooie plek om te lunchen, met mooie gerechten en wij genieten nu nog steeds van de jam die we hebben gekocht”
- Pieter

Naast onze kazen, serveren wij ook onze sappen, chutneys, jams, sauzen en nog veel meer

Brasserie Marie

Landgoedwinkel

Kom langs in onze Landgoedwinkel en proef onze heerlijke jams, chutneys, curds, sauzen, landgoedkazen en nog veel meer.

Ons hoogwaardige vlees van de Lakenvelder is het hele jaar door verkrijgbaar in gemakkelijke, ingevroren porties. Vraag de dames van de Landgoedwinkel gerust over de talloze mogelijkheden van het verrukkelijke vlees, zij adviseren u graag!

Landgoedwinkel

Verkoopadressen

Onze heerlijke producten vindt u niet alleen op ons landgoed (Oude Waag 21, Beesd), maar ook bij diverse delicatessezaken verspreidt over heel Nederland.

Dagelijks vinden onze producten hun weg naar een van deze ruim 250 zaken. Vul een plaatsnaam of postcode in om een zaak dichtbij u in de buurt te vinden.

Verkoopadressen

Recepten

Liefhebber van onze producten of benieuwd naar een verassende samenstelling ervan? Probeer dan eens een van onze recepten uit!

Speciaal voor u delen we een selectie van onze mooiste recepten. Ontdek de vernieuwende of juist klassieke bereidingen van onze heerlijke delicatessen.

Recepten

Winkeliers

De biologische landgoedproducten van Heerlijkheid Mariënwaerdt vinden dagelijks hun weg naar meer dan 250 delicatessenzaken in Nederland. Verschillende groothandels hebben onze producten in hun assortiment. Onze producten worden ook gebruikt in de horeca en vooral onze landgoedkaas vindt zijn weg over de landsgrenzen, naar bijvoorbeeld Duitsland.

Winkeliers
Verkooppunt worden?

Verkooppunt worden?


Otto van Verschuer
Otto van Verschuer
  • Contactformulier

Aanmelden voor onze nieuwsbrief
Aanmelden voor onze nieuwsbrief