Landgoedwinkel

Eten & drinken

Landgoedproducten

Landgoedproducten

De landbouw op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is geheel biologisch. We bereiden heerlijke biologische delicatessen en sappen op ambachtelijke wijze naar oude familierecepten. Deze produceren wij met de oogst uit de moestuin en van de hoogstambomen, aangevuld met ingrediënten van biologische landbouwbedrijven uit de streek.

Van onze Lingegranen wordt meel gemalen voor brood, bakmengsels, pannenkoeken en koekjes. Van de melk van onze 200 Frisian Holsteiner koeien produceren wij op het landgoed onze kazen. Onze kaas is geheel vegetarisch, omdat wij plantaardig stremsel gebruiken. Producten vol van smaak, zonder kleur- geur- en smaakstoffen en met kwaliteit gemaakt. En dat proef je!

Deze producten gebruiken we dan ook op de feesten en evenementen van bijvoorbeeld bedrijven op ons landgoed.

Webshop

De heerlijke en biologische producten van het landgoed zijn verkrijgbaar in onze landgoedwinkel en de Langoedkeuken in Utrecht. Daarnaast bestel je ze gemakkelijk en snel in onze webshop. Hier vind je onder andere onze mooie landgoedkazen, jams, chutneys, sappen en koekjes.

Niet alleen worden de delicatessen verkocht, ook bieden wij hier onze mooie kerst- en geschenkpakketten en non-food producten aan.

Landgoedproducten - webshop 1 Landgoedproducten - webshop 2
Landgoedproducten - webshop 1
Landgoedproducten - webshop 2

“Een hele mooie plek om te lunchen, met mooie gerechten en wij genieten nu nog steeds van de jam die we hebben gekocht”

– Pieter

Landgoedwinkel

Kom langs in onze Landgoedwinkel en proef onze heerlijke jams, chutneys, curds, sauzen, landgoedkazen en nog veel meer.

Ons hoogwaardige vlees van de Lakenvelder is het hele jaar door verkrijgbaar in gemakkelijke, ingevroren porties. Vraag de dames van de Landgoedwinkel gerust over de talloze mogelijkheden van het verrukkelijke vlees, zij adviseren je graag!

Landgoedproducten - winkel
Landgoedproducten - winkel

Recepten

Liefhebber van onze producten of benieuwd naar een verrassende samenstelling ervan? Probeer dan eens één van onze recepten!

Onze allerlekkerste recepten hebben wij in een boek gebundeld. Ontdek de vernieuwende of juist klassieke bereidingen van onze heerlijke delicatessen.

Landgoedwinkel Landgoedwinkel
Landgoedwinkel
Landgoedwinkel

Winkeliers

De biologische landgoedproducten van Heerlijkheid Mariënwaerdt vinden dagelijks hun weg naar meer dan 250 delicatessenzaken in Nederland. Verschillende groothandels hebben onze producten in hun assortiment. Onze producten worden ook gebruikt in de horeca en vooral onze landgoedkaas vindt zijn weg over de landsgrenzen, naar bijvoorbeeld Duitsland.

Zou jij graag de biologische producten van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt opnemen in uw assortiment? Neem via de onderstaande buttons dan direct contact op met Otto van Verschuer.

Landgoedproducten - winkeliers
Landgoedproducten - winkeliers

Voor wat voor vieringen is het landgoed geschikt als locatie?

Ons landgoed is voor veel vieringen geschikt: