Landgoedwinkel

Eten & drinken

Landgoedwinkel

Smakelijke landgoedkazen en delicatessen

Onze koeien grazen op onbespoten weilanden en dat zorgt voor de volle en (h)eerlijke smaak van onze biologische landgoedkazen. De kazen zijn gemaakt van de gepasteuriseerde biologische koeienmelk van onze eigen koeien en er is gebruikgemaakt van vegetarisch stremsel.

De Mariënwaerdtse Landgoedkaas is verkrijgbaar in vier soorten: Jonker (licht en pittig), Even Gelegen (belegen), Mooi Gelegen (pittig pikant), Heerlijk gelegen en Oude Adel (oud). Daarnaast zijn er nog verschillende kruidenkazen. Ook bereiden we op ambachtelijke wijze naar oud recept, heerlijke biologische moestuinjams, chutneys, curds, meelmengsels, koekjes en honing. Deze biologische producten worden ook gebruikt op bijvoorbeeld evenementen voor bedrijven

Landgoedwinkel Landgoedwinkel
Landgoedwinkel
Landgoedwinkel

“En gelukkig ook… De beroemde walnotentaartjes van barones Van Verschuer. Deze worden gebakken naar geheim familierecept in kleine hoeveelheden.”

– Karin

Lakenveldervlees en wild

Heerlijkheid Mariënwaerdt startte in 2012 met het houden van een kudde Lakenvelders. Inmiddels telt de kudde ruim 65 runderen. Lakenvelders worden van oudsher gehouden op landgoederen als Mariënwaerdt. Daarom worden ze ook wel kasteel- of parkrund genoemd.

De Lakenvelder is een oud-Hollands ras en dat past perfect in de Mariënwaerdtse doelstellingen om het streekproduct in ere te herstellen. Mariënwaerdt streeft naar een kudde van honderd moederdieren. In de Landgoedwinkel is het Lakenvelder vlees van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt verkrijgbaar. Heerlijk vlees, fijn van structuur en biologisch. Bestel online of in de Landgoedwinkel een Lakenvelder vleespakket en haal het pakket in de Landgoedwinkel.

Ekoplaza pickup point

In de Landgoedwinkel vindt u veel biologische producten, maar mocht u niet vinden wat u zoekt, bestel dan uw andere biologische boodschappen via Ekoplaza.nl en selecteer de Landgoedwinkel als pickuppoint. Het staat dan binnen een paar dagen voor u klaar!

Voor wat voor vieringen is het landgoed geschikt als locatie?

Ons landgoed is voor veel vieringen geschikt: