Vacature - Header

Medewerker Financiële Administratie

Heb jij een gevoel voor cijfers, werk je nauwkeurig en ben je enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou om onze financiële afdeling te komen versterken!

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een historisch landgoed in het midden van het land. Een veelzijdig familiebedrijf met biologische landbouw, eigen producten, een winkel, webshop, restaurant, jaarlijks terugkerende evenementen, vakantiehuisjes en locatieverhuur voor feesten en partijen. Samen met onze 50 collega’s en circa 100 oproepkrachten zorgen we dat onze gasten telkens een onvergetelijke ervaring hebben.

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Jaarlijks verwelkomen we meer dan 100.000 gasten die we laten genieten van gastvrijheid van hoge kwaliteit met biologische producten, in een authentieke sfeer, op een inspirerende landelijke plek. Zij zijn bij ons “even in een andere wereld”, is onze merkbelofte.

Het team/ de afdeling

De Financiële afdeling is een klein team dat verantwoordelijk is voor een aantal entiteiten op en rond het Landgoed. Op dit moment zijn we bezig met een professionaliseringsslag en de afdeling opnieuw vorm te geven. Dit doe je samen met drie medewerkers en de afdeling rapporteert aan de Controller.

Jouw rol

Je verricht diverse ondersteunende werkzaamheden op onze financiële afdeling, zoals het verwerken van inkoopfacturen, verwerken van bankmutaties en voorbereiden van betaalruns. Daarnaast onderhoud je contacten met leveranciers en klanten inzake in- en verkoopfacturen verricht je andere bijkomende administratieve werkzaamheden, zoals debiteurenopvolging.

Jouw profiel

Je beschikt minimaal over een mbo werk- en denkniveau en hebt een afgeronde opleiding in de richting van administratie. Vanzelfsprekend werk je nauwkeurig en ben je integer. Vanwege het brede takenpakket, is het belangrijk dat je in staat bent om gestructureerd te werken. Binnen de organisatie zijn er korte lijntjes, waarin enerzijds zelfstandigheid en anderzijds teamwork wordt verwacht. Ervaring met Exact Online is een pré.

Wat wij bieden

Naast een goed bereikbare werkplek in een unieke landelijke omgeving, bieden wij:
▪ Een passend salaris gebaseerd op jouw ervaring;
▪ Een contract voor 7 maanden;
▪ Een leuke afwisselende functie in een team waar je werkt in een informele werksfeer;
▪ Een werkomgeving op een historisch landgoed;
▪ Personeelskorting bij ons restaurant de Stapelbakker en de Landgoedwinkel.

We gaan graag met je in gesprek!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jorine Romeijn, onze HR Manager, via werken@marienwaerdt.nl of op 06-40463886. Hebben wij je enthousiast gemaakt voor de functie, stuur dan jouw sollicitatie naar werken@marienwaerdt.nl of solliciteer via de website.

Direct solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.