08 september 2022

Jachtdiner – 18, 19 & 20 november

Robuust, met veel eikenhout, een grote haard, leren fauteuils en Chesterfield banken waar u lekker in kunt loungen. In de Jachtkamer vindt u de sfeer van jacht, gezelligheid en warmte. Een uitermate geschikte locatie voor het Jachtdiner op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 november. Bestel hier u tickets.

Lekker borrelen bij de openhaard en aanschuiven aan de lange tafels om te genieten van een heerlijk uitgeserveerd 6-gangen diner. De kosten voor het Jachtdiner zijn € 62,50 per persoon.

Aanvang Jachtdiner op alle dagen: 17.00 uur.

MENU

Huis-gerookte Nijlgans, ganzenlever, Witlof, pittige frambozen-dressing
***
Wildbouillon met walnootolie
***
Gekonfijte wildzwijn wang, Rode kool, port kardemom, pureeaardappel/knolselderij
***
Ree van Mariënwaerdt, gepofte kastanje, wijnrisotto
***
Oude en geitenkaas Mariënwaerdt, Stilton, notenbrood, pruimen chutney
***
Creme brulee, bosbessen, sinaasappel

U kunt dit bij uw reservering aangeven of u hier gebruik van wenst te maken. De kosten voor het wijnarrangement € 28,50 per persoon, BOB-arrangement voor € 17,50 per persoon.

Bestel hier u tickets.

Corona maatregelen
Wij houden ons aan de maatregelen vanuit de Rijksoverheid die gelden voor de horeca. Wanneer het coronatoegangsbewijs nog van toepassing is, geldt dit ook voor het Jachtdiner.

Annuleringsvoorwaarden
– U kunt tot uiterlijk vrijdag 11 november kosteloos annuleren. Wanneer u na 11 november wilt annuleren dan wordt uw ticket een tegoedbon voor een deelname aan het Jachtdiner van 2023.
– Mochten er, op last van de overheid, maatregelen worden ingevoerd waardoor het Jachtdiner geen doorgang kan vinden, dan kunt u uw ticket gebruiken voor het Jachtdiner van 2023 of uw geld terug krijgen.

Het Jachtdiner gaat door bij minimaal 30 aanmeldingen.

Terug naar overzicht