14 februari 2022

Opnieuw Green Key goud!

Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt Green Key Goud 2022!

Green Key Nederland is een bekend (internationaal) keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Hiermee gaan wij net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Wij zorgen graag voor het landgoed en alles wat daarop leeft.

De mogelijkheden om op een duurzame en bewuste manier te ondernemen zijn legio. Daarbij hoeven we tegenwoordig zeker niet meer aan comfort in te leveren. Zo maken onze locaties gebruik van 100% ledverlichting en groene stroom. Gasten met elektrische auto’s komen we tegemoet met oplaadpalen.

Zelf maken we gebruik van goupils: elektrische wagentjes om servies, tafellinnen en glaswerk te vervoeren van en naar de locaties. En in onze keukens scheiden we afval en werken onze chefkoks zoveel mogelijk met biologische en vaak lokale ingrediënten voor de meest (h)eerlijke gerechten.

Deze inspanningen zijn opnieuw beloond met het hoogste – gouden – Green Key certificaat. Daar zijn we erg trots op!

Meer informatie? Of op zoek naar een unieke, duurzame locatie voor uw vergadering of (bedrijfs)evenement? Neem dan contact op met Ilse van Gaal of Eveline van Grootel via locaties@marienwaerdt.nl of 0345 – 68 70 10.

Green Key Goud - Duurzaam Ondernemen
Terug naar overzicht