12 juli 2022

Win een paar Dubarry Galway laarzen (t.w.v. €429,-)

Deze winactie is gesloten. De winnaar of winnares wordt per e-mail op de hoogte gesteld.

Zeg je Heerlijkheid Mariënwaerdt, dan zeg je Dubarry. Een mooi paar Galway outdoor laarzen mag namelijk niet ontbreken tijdens een wandeling over het landgoed… Al jarenlang vind je de mooiste producten van Dubarry op onze Landgoedfair.

In samenwerking met Dubarry geven wij een paar Galway outdoor laarzen t.w.v. €429,- weg!
Kans maken? Vul vóór 1 augustus onderstaand contactformulier in en wie weet win jij deze prachtige prijs! De winnaar wordt per e-mail op de hoogte gesteld.

De Landgoedfair
Van 17 t/m 21 augustus organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt voor de 26e keer de Landgoedfair met als thema ‘Fris en fruitig’. In 1995 begonnen om het grote publiek kennis te laten met bijzondere, ambachtelijke producten, is de Landgoedfair inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste fairs van Nederland.
Ook dit jaar valt er eindeloos te genieten én winkelen; van kleding en accessoires tot antiek, brocante en leuke (cadeau)artikelen voor huis en tuin. Workshops, demonstraties en kinderactiviteiten maken de Landgoedfair een event voor jong en oud! Bij één van de gezellige terrassen of foodtrucks geniet je van een drankje, (h)eerlijke gerechten en live-muziek.

Kom gezellig kijk, proeven en genieten tijdens de 26e Landgoedfair!

Dubarry Galway laarzen t.w.v. €429,-
De Galway laars is ontworpen om jou het hele jaar door optimaal bescherming te bieden. De laars is gemaakt van soepel DrySoft- en DryFast leer en beschikt over een GORE-TEX voering zodat je voeten volledig droog en comfortabel blijven bij slecht weer. De binnenzool werkt als een schokdemper en zorgt voor een aangenaam loopcomfort. De speciale buitenzool is uitstekend geschikt voor ruwe ondergronden en zorgt voor een stevige grip.
De Galway laars is er voor dames en heren in een SlimFit, RegularFit of ExtraFit uitvoering in diverse kleuren in de maten 35-48. Voor meer informatie over de Dubarry outdoor laarzen zie www.dubarry.nl

De voorwaarden voor deelname aan deze winactie vindt u onderaan deze pagina.

Deze winactie is gesloten. De winnaar of winnares wordt per e-mail op de hoogte gesteld.

Algemene voorwaarden
Om deel te kunnen nemen aan deze winactie dien je akkoord te gaan met onderstaande gebruikersvoorwaarden en het privacystatement dat beschrijft hoe je persoonsgegevens worden verwerkt. Als je aangeeft dat je de Dubarry nieuwsbrief wil ontvangen, houdt Dubarry je op de hoogte van aanbiedingen, product updates en nieuwe seizoenscollecties. Als je aangeeft dat je de nieuwsbrief van Heerlijkheid Mariënwaerdt wilt ontvangen, houdt Heerlijkheid Mariënwaerdt je op de hoogte van het laatste nieuws en leuke activiteiten op het landgoed. Dubarry en Heerlijkheid Mariënwaerdt gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Je kunt je te alle tijde afmelden voor de nieuwsbrieven.

Gebruikervoorwaarden: Deze winactie wordt aangeboden door Heerlijkheid Mariënwaerdt en Dubarry en loopt tot 1 augustus 2022. De winnaar wordt per e-mail op de hoogte gesteld. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of een ander product. Voor deelname dient u 18 jaar of ouder te zijn. 

Terug naar overzicht