26 september 2022

Workshop bollenmanden vullen met voorjaarsbloeiers

Op 1 en 2 oktober 2022 organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt een workshop bollenmand vullen met diverse soorten voorjaarsbloeiende bloembollen afgedekt met kleurrijke winterviolen. De workshop wordt gegeven door Sabine Goemans. Jarenlang een succesvolle workshop met vele positieve reacties! 

Tijdens deze workshop van 1,5 uur leer je over de bijzondere bolgewassen en daarna ga je aan de slag met de bloembollen. Je gaat een grote rieten bollenmand vullen met drie lagen voorjaarsbloeiende bloembollen. Er is een ruime keuze aan verschillende soorten bolletjes. Bovenop de bollen planten we winterviooltjes, afgewerkt met een laagje mos, zodat je gelijk naar huis gaat met een fleurige mand. In de wintermaanden bloeien deze violen en in het voorjaar zul je wekenlang steeds opnieuw verrast worden door de mooie en geurende bloemen. Leuk en leerzaam uitje. Leuk te combineren met een wandeling op het landgoed. 

Algemene informatie
– Kosten: €48,50 p.p. incl alle materialen (mand- royale collectie bloembollen – winterviolen – mos) en kopje koffie/thee met een stukje taart na afloop  
– Duur: 1,5 uur per workshop – na afloop nog koffie/thee drinken
– Locatie: Proeflokaal Marie, Oude Waag 21, 4153 RC Beesd

Data
– Zaterdag 1 oktober    10.30 uur, 12.30 uur en 15.15 uur
– Zondag    2 oktober    10.30 uur en 12.30 uur

Gaarne vooraf aanmelden via:  info@bloembollenoppot.nl  ovv uw naam – aantal personen en datum met de gewenste tijd. Vol is vol!

Terug naar overzicht