28 juni 2024

21 t/m 25 augustus: de jaarlijkse Landgoedfair! Bestel nu je tickets!

Met veel trots kondigen we de 28e editie van de Landgoedfair aan, die plaatsvindt van woensdag 21 t/m zondag 25 augustus. Met een verwachte opkomst van meer dan 20.000 bezoekers belooft dit evenement wederom een onvergetelijke ervaring te worden voor alle leeftijden.

Bestel hier je tickets

De Landgoedfair staat bekend om een uitgebreid aanbod aan entertainment, muziek, culinaire hoogstandjes en een overvloed aan gezellige terrassen. Dit jaar geen uitzondering, met talloze activiteiten die ervoor zorgen dat bezoekers zich geen moment vervelen.

Voor de jongste bezoekers biedt de Landgoedfair een overvloed aan activiteiten zoals een kruiwagenparcours, schmink, oud-Hollandse spellen en een kinderboerderij vol dieren om te knuffelen. Benieuwd naar het volledige kinderprogramma? Bekijk het hier. En terwijl kinderen zich uitleven, genieten ouders van een goedgevulde borrelplank op één van de terrassen.

Voor de shopliefhebbers zijn er meer dan 100 standhouders, variërend van mode tot tuinartikelen tot alles wat je nodig hebt voor je trouwe viervoeter. Die overigens ook van harte welkom is, mits aangelijnd. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau of gewoon wilt rondsnuffelen, er iets voor ieder wat wils.

Dagelijks wordt er een modeshow georganiseerd waar bezoekers kunnen genieten van de nieuwste trends en stijlen. Daarnaast zullen er spectaculaire demonstraties plaatsvinden met paarden en roofvogels en zullen oude landbouwvoertuigen dagelijks een ronde rijden, als eerbetoon aan wijlen Frans baron van Verschuer.

Er worden creatieve workshops gegeven waarbij bezoekers hun eigen unieke kunstwerken kunnen maken. En vergeet niet een bezoek te brengen aan de pop-up Landgoedwinkel, waar alle heerlijke eigen landgoedproducten te koop zijn.

“We zijn verheugd om dit jaar opnieuw de Landgoedfair te organiseren” aldus Nathalie barones van Verschuer. “Het is een feest om jaarlijks zoveel mensen te verwelkomen op ons prachtige landgoed.”

Jij komt toch ook gezellig? Bestel hier je tickets.

Terug naar overzicht