29 april 2024

30 juni 2024: Tour d’Elegance Landgoed Picknick

Graag nodigen wij u uit voor de Tour d’Elegance & Landgoed picknick op zondag 30 juni 2024. Een mooie tourrit door de prachtige Betuwe met aansluitend een gezellige picknick in de boomgaard van Heerlijkheid Mariënwaerdt. Picknick is afkomstig van het Franse Pique nique en wordt al sinds de 17e eeuw gebruikt. Pique betekent iets uitkiezen en Nique staat voor kleinigheid. Het verwijst naar het uitstallen van diverse gerechtjes op een kleed waaruit men mag kiezen. Tijdens de Tour d’Elegance & landgoed picknick worden er delicatessen naar recept van barones van Verschuer gegeten.
Een wedstrijd zal deze dag niet ontbreken: Wie presenteert zich het meest origineel? We zoeken de juiste combinatie van een mooie klassieke auto, goed geklede gasten en de presentatie van hun picknick.

Programma
09:30 uur: Uitgebreide koffie ontvangst op Mariënwaerdt
10:30 uur: Aanvang toertocht
12:15 uur: Korte tussenstop
13:15 uur: Aankomst op Mariënwaerdt
13:30 – 15:00 uur: Landgoed Picknick
15:00 uur: Prijsuitreiking
15:30 uur: Einde evenement

Automobielen
Deelname staat open voor unieke klassieke automobielen van 50 jaar en ouder in bijzijn van gepast geklede chauffeur met partner. Gevraagd wordt om de picknick naar eigen hand te zetten, de meest unieke presentatie wordt door de jury gehonoreerd met een elegante prijs. Mocht het weer niet geheel naar verwachting zijn dan worden er passende maatregelen genomen.

Arrangement
Het arrangement is op basis van 2 personen: koffie ontvangst met zoetigheden, tussenstop, goed gevulde picknickmand inclusief wijn, vruchtensap en koffie/thee, Picknick plaid en het routeboek op basis van bol-pijl met tourschild.

Prijs per arrangement: € 350,00 inclusief 21% BTW

Inschrijven
Wilt u zich inschrijven voor de Tour d’Elegance & Landgoed picknick op zondag 30 juni? Stuur dan een mailtje naar: marlies@wheelsatthepalace.com met de gegevens van het deelnemende automobiel inclusief bouwjaar en het factuur adres.

Met vriendelijke groet,
Jan-Peter & Mick (organisatie Wheels Concours d’Elegance)

Voor meer informatie over de landgoedpicknick of het Wheels evenement van 13 t/m 15 september 2024 op Heerlijkheid Mariënwaerdt, ga naar https://wheelsatthepalace.com

Terug naar overzicht