05 februari 2024

8 maart 2024: Nationale pannenkoekdag

Op 8 maart a.s. is het Nationale pannenkoekendag. Vier jij dat met ons mee? Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 maart serveren wij een Limited Edition pannenkoek die alleen dat weekend verkrijgbaar zal zijn! Om een tipje van de sluier op te lichten… onze koks hebben een overheerlijke pannenkoek bedacht die geserveerd wordt met Lakenvelder Ragout! Die wil jij toch zeker ook even komen proeven? Om zeker te zijn van een tafeltje adviseren wij je om tijdig een reservering te plaatsen via stapelbakker@marienwaerdt.nl of via Tel. (0345) 61 89 01.

Thuisbakkers opgelet!

Helaas geen tijd om persoonlijk langs te komen? Ga dan lekker thuis aan de slag en bak met onze eigen biologische pannenkoekenmix een flinke stapel van jouw favoriete pannenkoeken. In de Landgoedwinkel aan de Oude Waag 21 in Beesd hebben we zelfs een speciale, extra weekaanbieding*; 1 zak biologisch pannenkoekenmeel met een pot kersenjam uit onze moestuin voor slechts 7,95 euro!
*alleen verkrijgbaar van ma 4 t/m zo 10 maart ’24.

Met jouw recept en/of foto een unieke rondleiding winnen?

Deel een foto van het eindresultaat van jouw pannenkoek (of stapel pannenkoeken!) en tag jouw unieke recept met de #lekkerstepannenkoekvanNL en maak kans op een unieke prijs! De winnaar krijgt namelijk een VIP-rondleiding van één van onze molenaars in Molen De Vrijheid; de molen waar ook vandaag de dag nog, al het graag voor in ons poffertjes- en pannenkoekenmeel gemalen wordt! Super interessant én leerzaam voor de hele familie want natuurlijk mag jij als winnaar wat extra gasten meebrengen!

#lekkerstepannenkoekvanNL #nationalepannenkoekendag #destapelbakker #landgoedmarienwaerdt

Terug naar overzicht