28 september 2023

Komt u culinair genieten tijdens ons Jachtdiner?

In november is het zover; onze jachtdiners!

In de maand november wordt van oudsher ons befaamde jachtdiner gehouden in onze Jachtkamer. Gezien het enorme succes van deze avond in de afgelopen jaren, hebben we dit jaar voor een iets andere, verbeterde opzet gekozen waarmee we meer gasten kunnen laten meegenieten van dit diner, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit.

We beginnen de avond van ons jachtdiner buiten met een ontvangst in open lucht. In het schemerdonker, bij een knapperend vuur serveren we een kruidig welkomstdrankje en luistert u naar een inspirerend verhaal over de jacht op ons landgoed. Vanuit daar vertrekken we gezamenlijk naar de Nieuwe Refter.

In onze Nieuwe Refter – speciaal voor deze avond aangekleed als Jachtkamer vol met echte jachtattributen en trofeeën – geniet u vervolgens in een unieke sfeer van een 5-gangen (wild)diner. Deze gerechten worden vergezeld door enkele bijzondere wijnen die zorgvuldig geselecteerd zijn om uw smaakpapillen nog eens extra te verwennen.

Zin in een avondje culinair genieten en benieuwd naar het menu dat wij serveren? U leest er op deze pagina alles over.

Door een onvolkomenheid in ons ticketsysteem staat op ALLE aangeschafte tickets als titel de startdatum van dit evenement (de eerste avond 18 november). We kunnen dit helaas niet aanpassen voor tickets die voor een andere datum besteld worden. U koopt echter wel degelijk een ticket voor de datum van uw keuze. Onze excuses voor het ongemak.

Terug naar overzicht