06 juli 2023

Ervaar het échte buitenleven tijdens de 27e editie van de Landgoedfair

Van 16 t/m 20 augustus vindt onze Landgoedfair plaats. Wat kun je allemaal zien, doen en beleven? 🎪

🌼 Tussen de 130 standhouders staan aantrekkelijke stands van nieuwe merken, naast enkele vertrouwde gezichten. Denk bijvoorbeeld aan merken als Volvo, Polestar, Ecotuintje, Royal Leerdam, La Canche en het Houtlokael. Dat wordt shoppen!

🍻 Scoor een borrelplank, ijsje of grote puntzak friet bij de foodtrucks of plof neer op één van de gezellige terrassen en geniet van live-muziek.

🚜 Wandel door het – openlucht – Landbouw Museum waar vrijwilligers enthousiast vertellen over (de werking van) antieke rijtuigen en tractoren. Geen optochtje van een paar puffende trekkers, maar de grootste historische collectie aan landbouwmachines van ons land!

🛶 Maak een rondleiding door Het Grote Huis en de historische moestuin of stap aan boord van boltjalk Aeltje voor een rondvaart op rivier de Linge. Bemachtig je tickets in de ticketshop.

🎨 In onze prachtige Hooge Schuur kun je je creativiteit erop los laten tijdens de unieke workshops van Spot Workshops. De ticketverkoop en het volledige workshop programma vind je hier. 

🤹🏼‍♀️ Natuurlijk hebben we ook aan de kleintjes gedacht. Het kinderprogramma is grootser en leuker dan ooit! Van ezeltjes aaien tot koekjes bakken met Cees de Molenaar. En van schmink tot poffertjes eten, zaadbommen maken, een familiewapen knutselen en nog véél meer!

🎡 En… Als kers op de taart: voor het eerst in de geschiedenis van de Landgoedfair hebben we dit jaar een reuzenrad! Tijdens een ritje geniet je van een prachtig uitzicht over het fairterrein. 

Kortom: leuk voor jong en oud(er). Scoor je tickets nu op onze website en profiteer tot 1 augustus nog van vroegboekkorting.

Terug naar overzicht