NIEUWSBRIEF PRODUCTIE
De herfst is ons favoriete en tevens ook ons drukste seizoen. Al de verse producten komen van het land en er wordt druk gewassen, gesneden en geperst. Hiermee proberen we, net als andere jaren, de seizoenen op Mariënwaerdt te vangen in de lekkerste jams, chutneys, soep en sap. U kunt zich voorstellen dat dit proces gepaard gaat met een uitbundige drukte. We zijn dan ook erg blij met de versterking die wij nu sinds een maand of twee gekregen hebben.
Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe verkoopmedewerker buitendienst; Rob Schepers. Bij deze mooi-weer mountainbiker stroomt het bioleven al meer dan 10 jaar door zijn aderen. Biologische producten hebben zijn hart gestolen vanwege de gedrevenheid en passie die erachter zit. Niet alleen voor het verkopen van deze producten loopt hij warm. Ook schotelt hij het graag voor aan zijn vrienden en familie tijdens een gezellig diner.
Deze gezamenlijke passie zorg bij onze productie afdeling voor een boost die we goed kunnen gebruiken. Want naast het produceren van de lekkerste landgoedproducten zijn wij ook druk met de verkoop daarvan.
Op de vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten presenteerden wij onze nieuwe net-belegen landgoedkaas met natuurkorst waar we erg trots op zijn. Er werd door de vele bezoekers gretig geproefd en gekeurd. En niet zelden werd er met volle mond goedkeurend geknikt. Maar ja kaas maken, daar hebben wij wel kaas van gegeten….
Ook de vertrouwde biologische kazen werden in het zonnetje gezet door een nieuw en fris etiket. In één oogopslag haalt men nu de ‘landgoedkaas’ ‘Landgut Käse’ en ‘Fromage du Terroir’ van Heerlijkheid Mariënwaerdt er tussen uit. En dat is wat we willen; duidelijk herkenbare biologische landgoedproducten waarbij je bij de eerste slok of hap al het goede van het landgoed proeft!
Dus weet of heeft u een winkel die graag het Marienwaerdt assortiment wil verkopen of uitbreiden neem dan contact op met r.schepers@marienwaerdt.nl

Nieuwsbrief productie
19-11-2019
08-11-2019
08-10-2019