19 oktober 2023

Vier jouw kerst- of eindejaarsborrel op het landgoed!

Borrelen op een historische locatie

Wil jij sfeervol borrelen op een landelijke locatie, centraal gelegen in Nederland?

Nog op zoek naar een unieke locatie om een gezellige kerst- of eindejaarsborrel te vieren met jouw bedrijf? Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is centraal gelegen in het midden van Nederland, nabij de A2, A15 en A27 en per auto en trein goed te bereiken. Of je nu alleen wilt borrelen, uitgebreid wilt dineren, of tijdens je bijeenkomst je kerstpakketten feestelijk wilt overhandigen aan je medewerkers, alles kan. Vier het met een klein groepje intiem bij de open haard in De Jachtkamer of borrel met max. 80 personen in ons prachtige Koetshuis, met uitzicht op het Grote Huis. Sfeervoller kan haast niet!

Voor groepen vanaf 30 personen kun je bij ons ook terecht voor een luxueus kerstontbijt, of een compleet uitgeserveerd 4-gangen kerstdiner. Ben jij op zoek naar een locatie voor meer dan 250 gasten? Ook geen probleem, in onze Hoge Schuur midden in het Parkbos verzorgen wij voor groepen van deze aantallen sfeervolle diners in buffetvorm, maar ook full service uitgeserveerde diners waarbij het je aan niets ontbreekt.

Bekijk hier onze standaard kerstarrangementen, ontdek onze historische locaties of neem contact met ons op voor een aanbod op maat.

Terug naar overzicht