03 april 2023

WINACTIE! Stem en maak kans op een walnotentaart!

Stem op Heerlijkheid Mariënwaerdt als ‘meest romantische landgoed van Nederland’ en maak kans op een (h)eerlijke walnotentaart!

Dit jaar mag Stichting Dag van het Kasteel, dankzij de VriendenLoterij, een prachtig geldbedrag van €15.000 weggeven aan het meest romantische kasteel (of landgoed) van Nederland! We waarderen het enorm als jij op Heerlijkheid Mariënwaerdt stemt!

Gaan wij er vandoor met de prijs? Dan zullen wij dit bedrag besteden aan de restauratie van Het Koetshuis. Onze prachtige (trouw)locatie, met uitzicht op Het Grote Huis, welke tijdens de storm van februari 2022, helaas schade heeft opgelopen. Met dit prachtige geldbedrag zullen wij de beschadigde dakgoot en openslaande deuren restaureren. 

Kans maken?

Wij kunnen natuurlijk talloze redenen bedenken waarom Mariënwaerdt in aanmerking komt voor deze geweldige geldprijs… Trouwen in de boomgaard, romantisch dineren in het Koetshuis, picknicken onder de eeuwenoude walnotenbomen… Maar waarom is Mariënwaerdt volgens joú het meest romantische landgoed van Nederland? Laat het weten in de reacties onder deze Facebook of Instagram post.

De 3 leukste, meest originele reacties winnen een (h)eerlijke walnotentaart volgens geheim recept van de oude Barones!

Stemmen kan via deze link.

Medoen is mogelijk tot 1 mei. De winnaars krijgen persoonlijk bericht en dienen een bewijs van hun stem te overhandigen.

Terug naar overzicht