• Unieke locaties op het landgoed
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Volledig verzorgd

Onze sfeervolle sublocaties

om jullie trouwdag perfect te maken!

Onze knusse sublocaties boek je altijd in combinatie met een van onze hoofdlocaties en kunnen de ideale toevoeging zijn om jullie dag helemaal perfect te maken!

Ook onze sublocaties zijn allen gelegen in het hart van het landgoed, vlakbij het 18e-eeuwse Huis Mariënwaerdt. Afhankelijk van het aantal gasten op jullie trouwdag bepalen wij graag samen met je welke sublocaties voor jullie trouwdag een toevoeging zouden kunnen zijn.

 

Kies je favoriet

GROTE & KLEINE HOOIBERG

Op het landgoed staan twee authentieke hooibergen: de Grote en de Kleine Hooiberg. Deze hooibergen zijn in de zomermaanden perfect voor uw trouwfeest! De hooibergen bevinden zich vlak naast de Nieuwe Refter en vlakbij het Koetshuis en kijken uit over een van de vele weilanden van het landgoed waar paarden heerlijk grazen. De grote hooiberg heeft een oppervlakte van 25m² en de kleine hooiberg heeft een oppervlakte van 12m². Er is genoeg plek voor 15-20 personen.

BOOMGAARD

Waar kun je mooier buiten trouwen dan in de landelijke omgeving van trouwlocatie landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt? In onze boomgaard waan je je middenin de Betuwse natuur. Met witte stoeltjes en het getjilp van de vogels om jullie heen is dit misschien wel de trouwlocatie van jullie dromen!

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10

Waar is het landgoed allemaal geschikt voor als locatie?

Ons landgoed is voor veel vieringen geschikt: