• Landelijk vergaderen in Midden-Nederland
  • Diverse authentieke sublocaties
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden

Onze sfeervolle sublocaties

voor als het net iets meer mag zijn

Onze knusse sublocaties boek je altijd in combinatie met een van onze hoofdlocaties en kunnen de ideale toevoeging zijn voor je congres, vergadering, zakelijke bijeenkomst of (meerdaags) evenement.

Ook onze sublocaties zijn allen gelegen in het hart van het landgoed, vlakbij het 18e-eeuwse Huis Mariënwaerdt. Afhankelijk van de grootte en de aard van je bijeenkomst bepalen wij graag samen met je welke sublocaties voor jouw evenement een toevoeging zouden kunnen zijn.

 

Kies je favoriet

GROTE & KLEINE HOOIBERG

Op het landgoed staan twee authentieke hooibergen: de Grote en de Kleine Hooiberg. Deze hooibergen zijn in de zomermaanden perfect voor zakelijke bijeenkomsten! De hooibergen kijken uit over een van de vele weilanden van het landgoed waar paarden heerlijk grazen. Voor de ultieme landelijke inspiratie ga je dus voor de grote en kleine Hooiberg. De hooibergen bevinden zich vlak naast de Nieuwe Refter en vlakbij het Koetshuis.

KAPSCHUUR

De Kapschuur ligt schuin tegenover de Jachtkamer en kan ruimte bieden aan grote groepen. Ideaal voor bijvoorbeeld een grote lezing of borrel.

LINGEHOF

Ook de Lingehof is een ruime locatie die nog in originele staat verkeerd. Met grote openslaande deuren en stevige, houten balken ademt deze ruimte een robuuste sfeer. De perfecte sublocatie in combinatie met de naastgelegen Jachtkamer.

WILDKAMER & MAALDERIJ

De Wildkamer en Maalderij zijn 2 losse sublocaties in dezelfde schuur. Deze locaties bevinden zich tegenover de Abtsbouwing en zijn daarmee de ideale plek om in kleine groepjes op te splitsen.

Meer informatie over onze locaties? Plan een vrijblijvend locatiebezoek om een kijkje te nemen.

Plan een locatiebezoek
0345 68 70 10

Waar is het landgoed allemaal geschikt voor als locatie?

Ons landgoed is voor veel vieringen geschikt: