Overnachten landgoed

Geniet wat langer van het landgoed in één van onze huisjes of Bed & Breakfast de Neust. De huisjes en de Bed & Breakfast hebben prachtig uitzicht op het landgoed. Geniet ’s avonds na een heerlijk diner van alle rust en ontwaak ’s ochtends uitgerust in luxe!

Onze sfeervolle huisjes

Op het landgoed van Heerlijkheid Mariënwaerdt staan onze twee knusse huisjes. Je vindt de ‘Buitenleven’. Dit was vroeger een woning van een jachtopziener. Als tweede vindt je de ‘Abtsbouwing’. Hier kunt u lekker een weekend, week of midweek blijven met uw gezin of vrienden. De unieke omgeving brengt u terug in de tijd.

De locaties zijn ook geschikt voor andere doelen. Denk hierbij aan een overnachting na het evenement van uw bedrijf. U kunt na afloop in één van onze huisjes rustig overnachten. Het landgoed biedt genoeg mogelijkheden.

Bed & Breakfast de Neust

Verblijft u liever één of meer nachten in een Bed & Breakfast? Ook dat is mogelijk op het landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Ontdek onze typische Bed & Breakfast de Neust. Geniet hier van het landgoed terwijl u bent voorzien van alle gemakken en luxe. Begin uw dag met de goede landgoed producten. Het ontbijt bestaat uit een selectie van onze beste producten. Denk aan onze biologische landgoed kazen of jams.

Ontdek ons landgoed!

Het is nooit saai op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Er valt altijd iets te ontdekken, beleven en proeven.

De landgoed rondleiding

Wilt u meer weten over de rijke historie van het landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt? Hier vertellen wij u graag meer over tijdens een rondleiding. Tijdens de rondleiding leert u niet alleen veel over onze historie. U geniet ook van de prachtige natuur en alles wat ons landgoed te bieden heeft. In 75 minuten leert u alles over het landgoed en zijn omgeving.

Trek erop uit!

Het landgoed van Heerlijkheid Mariënwaerdt is de perfecte locatie voor een unieke wandeling of fietstocht. Zo is ons landgoed voorzien van drie wandelroutes en twee fietsroutes. De kortste wandelroute is 5 km en de langste 12 km. Maar u kunt natuurlijk ook altijd een klein stukje lopen. Voor ieder wat wils!

De fietstochten brengen u langs de dijken en de uiterwaarden van de Betuwe. Vanuit daar is er vaak een schitterend zicht op de rivieren. Er is in ieder geval veel om te bekijken!

Plan een rondleiding
Bekijk de routes
Overnachten landgoed - rondleiding

Uitwaaien op de veer

Tot en met 3 oktober kan u over de Linge varen met de Enspijkse veer. Ontdek al het prachtigs wat de Linge en de omgeving te beiden heeft. De Enspijkse veer vaart dagelijks van 09.30 uur tot 17.30 uur. Maar let op: de veer vaart niet op dagen waarop 70% of meer regen voorspeld is.

Winkelen & Eten

Een dag op het landgoed is niet compleet zonder een bezoek aan onze Landgoedwinkel. Hier kunt u al onze biologische landgoedproducten vinden. Van heerlijke moestuinjams en curds tot huisgemaakte appeltaart en walnotentaartjes. Onze producten zijn een voor een met veel liefde en passie bereid!

Of ga heerlijk uiteten in ons gezellige familierestaurant ‘De Stapelbakker’. Wij voorzien u graag van heerlijke pannenkoeken, broodjes, salades en warme gerechten.

Overnachten landgoed - winkelen en eten

Wilt u meer informatie over onze overnachtingsmogelijkheden? Bekijk hier ons vakantiehuisjes ‘Buitenleven’ en ‘Abtsbouwing’ en onze Bed & Breakfast ‘De Neust’. Heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer!

“Prachtige locatie, een prachtig gebouw en heerlijke sfeer. Tevens een heel lekker ontbijt.”

– Gerben

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik reserveren?

Maak hier een reservering voor uw verblijf in Bed & Breakfast De Neust.

Maak hier een reservering voor uw verblijf in vakantiehuisje Buitenleven.

Maak hier een reservering voor uw verblijf in vakantiehuisje Abtsbouwing.

Met hoeveel personen kan ik verblijven in Bed & Breakfast de Neust?

Bed & Breakfast De Neust heeft zes kamers. In iedere kamer is plek voor 2 personen.

Met hoeveel personen kan ik verblijven in het vakantiehuisje Buitenleven?

In het vakantiehuisje ‘Buitenleven’ kunt u in totaal met 6 tot 8 personen verblijven.

Met hoeveel personen kan ik verblijven in het vakantiehuisje Abtsbouwing?

Hier kunt u in totaal met 8 personen verblijven.

Houden jullie bij het ontbijt bij Bed & Breakfast De Neust rekening met allergieën of speciale diëten?

Wij kunnen zeker rekening houden met allergieën en speciale diëten. Geef deze gerust aan ons door bij uw reservering.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website.