Abtsbouwing - header 1
  • Geschikt voor 6 tot 8 personen
  • Te boeken per week, midweek of weekend
  • Op het oudste gedeelte van het landgoed

Abtsbouwing

In het voorhuis van een historische boerenhoeve op het oudste gedeelte van het landgoed bevindt zich de Abtsbouwing, waar u kunt overnachten.

Deze grote vakantiewoning biedt plaats aan 8 personen. Ze heeft vier slaapkamers, twee badkamers (waarvan één met dubbele inloopdouche), een knusse woonkamer en een moderne woonkeuken. Dus wanneer u graag wil blijven slapen op een rustgevende plek na bijvoorbeeld uw evenement van uw bedrijf, is dit de ideale overnachting.

”Een fijn ruim huis en onze (elektrische) fietsen mochten in de schuur staan. Handig ook dat het praktisch aan de fietsroute langs de Linge ligt, en we met het pontje over konden.”

– Sandra

Rustgevende locatie

Dit vakantiehuis is een gerestaureerde hofstede en te boeken voor minimaal 2 nachten. Het is gevestigd in het hart van het landgoed, omringd door historische locaties waar tevens bijeenkomsten georganiseerd worden. In 2013 is dit Rijksmonument grondig gerestaureerd met eikenhouten vloeren, centrale verwarming, moderne badkamers en keuken.

Rondom het huis ligt een ruime en zonnige tuin die prachtig uitzicht over het landgoed biedt. Vanuit de voordeur loop je zo het bos in voor een heerlijke wandeling. In deze oase van rust is het aangenaam vertoeven. Op de uitgestrekte groene akkers heerst een weldadige stilte. Hier leven nog reeën, fazanten en hazen. Mariënwaerdt is van alle seizoenen thuis.

In de lente laat de regio je genieten van de bloesempracht, ’s zomers is het lekker zwemmen in de Linge en in het najaar kunt je walnoten rapen onder de vele notenbomen die het landgoed telt.

Is het landgoed ook geschikt voor particuliere events of feesten?

Jazeker, ons landgoed staat bijvoorbeeld bekend omdat het zicht uitermate goed leent als trouwlocatie.