Duurzaam en Biologisch
  • Geschikt voor 6 tot 8 personen
  • Te boeken per week, midweek of weekend
  • Midden in de uitgestrekte akkers van het landgoed

Vakantiehuisje Buitenleven

Heerlijk in landelijke sfeer overnachten op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt kan in de voormalige jachtopzienerswoning ‘Buitenleven’. Het huisje ligt centraal op het landgoed, zodat de jachtopzieners van weleer goed toezicht konden houden op het wild en eventueel ongewenst gedrag van bezoekers.

De tuin van het vakantiehuisje grenst aan de uitgestrekte akkers van Mariënwaerdt. Je wandelt dus direct vanuit de voor- en achterdeur het landgoed op.

Ook wanneer je bijvoorbeeld een druk evenement voor je bedrijf hebt gehad, kunt je hier rustig overnachten.

“Prachtige locatie, een prachtig gebouw en heerlijke sfeer. Tevens een heel lekker ontbijt.”

– Gerben

Vakantiehuisje voor 6 tot 8 personen

Dit authentieke landhuis staat op het landgoed en is te boeken voor minimaal 2 nachten. Het natuurhuis beschikt over 4 slaapkamers en is ideaal voor een groot gezin. Dit landelijke vakantiehuisje biedt plaats aan zes tot acht personen. Het huis ligt midden in de rustige natuur en is middels bomen grotendeels afgesloten van de omgeving, wat zorgt voor een sprookjesachtige sfeer.

Op het landgoed kun je prachtige fiets- en wandeltochten maken. Op 2 km afstand ligt Beesd, met tal van restaurants en winkeltjes. Het huis is knus en stijlvol ingericht en is van alle gemakken voorzien. In de woonkamer vind je een open haard die de knusse sfeer van het huis benadrukt.

Het huis is kindvriendelijk ingericht: er is een traphekje geplaatst en een kinderbed en -stoel zijn beschikbaar. Openbaar vervoer is op 1.5 km van de woning gelegen.

Is het landgoed ook geschikt voor particuliere events of feesten?

Jazeker, ons landgoed staat bijvoorbeeld bekend omdat het zicht uitermate goed leent als trouwlocatie.