Uitvaartlocatie - header
  • Unieke locaties op het landgoed
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Volledig verzorgd

Uitvaartlocatie

Een passend afscheid voor iedereen

Het is fijn als een afscheidsdienst geheel in stijl vormgegeven kan worden. Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt biedt uitstekende mogelijkheden voor een passende afscheidsdienst of condoleance op een mooie locatie.

Plan een locatiebezoek
Uitvaartlocatie - passend afscheid

Referentie

Mevrouw Van den Broek

”Dank voor je aandacht, betrokkenheid, warmte en daadkracht tijdens het verzorgen van de uitvaart van onze moeder. Jouw begeleiding van onze gezinnen was zo fijn.”

Uitvaartlocatie - referentie

Mogelijkheden

Wij verzorgen verschillende arrangementen. Ook voor aanvullende wensen zijn er genoeg mogelijkheden. Wij helpen u graag een dienst op maat samen te stellen, voor een sfeervol en persoonlijk afscheid van uw naaste.
Uitvaartlocatie - mogelijkheden galerij 1 Uitvaartlocatie - mogelijkheden galerij 2 Uitvaartlocatie - mogelijkheden galerij 3

Wilt u meer weten?

Kijk eens rond op onze website en bel of mail ons gerust als u vrijblijvend een persoonlijk gesprek wilt over onze werkwijze en de mogelijkheden voor een afscheidsdienst.

Uitvaartlocatie - cta

Meer informatie over onze arrangementen? Wij vertellen je graag meer over onze mogelijkheden

Plan een bezoek
0345 68 70 10

Veelgestelde vragen

Welke locaties kunnen als uitvaartlocatie gebruikt worden?

Al onze locaties kunnen als uitvaartlocatie worden gebruikt. Wij hebben zes verschillende locaties: het Koetshuis, de nieuwe Refter, de Jachtkamer, de Hooge Schuur, de Abtsbouwing en de grote en de kleine hooiberg.

Kan ik zelf muziek aanleveren?

U kunt uw eigen muziek aanleveren. Zo zorgen we er samen voor dat het afscheid van uw dierbare persoonlijk wordt.

Is het mogelijk om beeldmateriaal te tonen tijdens de uitvaart?

Wij beschikken over goede audio-visuele middelen. Het is dus zeker mogelijk om beeldmateriaal te tonen. Van foto’s tot video’s. We zorgen ervoor dat uw dierbare herinnert wordt op de manier zoals u dat wilt.

Wat kost een uitvaart op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt?

Dit is afhankelijk van een aantal zaken, zoals de uitvaartlocatie op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en de mogelijkheden die u kiest. Wilt u meer informatie over de kosten? Neem gerust contact met ons op via 0345 68 70 10 of info@marienwaerdt.nl.