Uitvaartlocatie - header
  • Unieke locaties op het landgoed
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Volledig verzorgd

Uitvaartlocatie

Een passend afscheid voor iedereen

Wanneer mensen het over een locatie voor een afscheidsdienst hebben, denken ze al snel aan een uitvaartcentrum of aula. Maar denkt u ook eens aan een prachtig landhuis op een rustgevend landgoed. Zo kunt u afscheid nemen van uw dierbare in een mooie, rustieke omgeving.

Wij begrijpen dat u op uw manier afscheid wilt nemen. Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt biedt uitstekende mogelijkheden om dit te realiseren. Wij helpen u bij het maken van keuzes en komen samen tot het perfecte afscheid.

Plan een locatiebezoek
Uitvaartlocatie - passend afscheid
Uitvaartlocatie - passend afscheid

Referentie

Mevrouw Van den Broek

”Dank voor je aandacht, betrokkenheid, warmte en daadkracht tijdens het verzorgen van de uitvaart van onze moeder. Jouw begeleiding van onze gezinnen was zo fijn.”

Uitvaartlocatie - referentie

Mogelijkheden

Een uniek afscheid voor die ene dierbare die perfect bij hem of haar past. Dat is waar wij naar streven.

Het kan na het verlies lastig zijn om veel te regelen en veel keuzes te maken. Daarom bieden wij diverse arrangementen als oplossing. Mochten deze arrangementen niet voldoen aan uw wensen, is er natuurlijk altijd de optie om deze te bespreken. Een passend afscheid is enorm belangrijk. Dat snappen en weten wij. Daarom stellen wij met u het afscheid geheel op maat samen. Zo heeft u altijd een persoonlijk afscheid van uw dierbare.

Uitvaartlocatie - mogelijkheden galerij 1 Uitvaartlocatie - mogelijkheden galerij 2 Uitvaartlocatie - mogelijkheden galerij 3
Uitvaartlocatie - mogelijkheden galerij 1
Uitvaartlocatie - mogelijkheden galerij 2
Uitvaartlocatie - mogelijkheden galerij 3

Audio- en visuele oplossingen

Audio-oplossingen

Waarschijnlijk wilt u of willen anderen een stukje vertellen voor of over de dierbare op de afscheidsdienst. Natuurlijk dienen de sprekers goed verstaanbaar te zijn voor alle aanwezigen. Met onze hoge kwaliteit middelen voor een scherpe audio, hoeft u zich hierover geen zorgen te maken.

Daarbij kiezen veel mensen voor het laten horen van diverse muziekstukken of liedjes. Dit kan vaak een prachtige sfeer en betekenis meegeven aan een specifiek moment in het afscheid. Ook dit kunnen wij netjes verzorgen en de kwaliteit van de muziek die u wilt laten horen is altijd hoog.

Visuele oplossingen

Ook het laten zien van foto’s of eventuele video’s kan iets moois toevoegen aan een afscheid. Denk bijvoorbeeld aan foto’s die gemaakt zijn met vrienden en familie, of een grappige video. Het brengt een mooi moment van herdenking met zich mee voor alle mensen die aanwezig zijn.

Wilt u meer weten?

Kijk eens rond op onze website en bel of mail ons gerust als u vrijblijvend een persoonlijk gesprek wilt over onze werkwijze en de mogelijkheden voor een afscheidsdienst.

Uitvaartlocatie - cta

Meer informatie over onze arrangementen? Wij vertellen je graag meer over onze mogelijkheden

Plan een bezoek
0345 68 70 10

Veelgestelde vragen

Welke locaties kunnen voor een afscheidsdienst gebruikt worden?

Al onze locaties kunnen voor een afscheidsdienst gebruikt worden. Wij hebben zes verschillende locaties: het Koetshuis, de nieuwe Refter, de Jachtkamer, de Hooge Schuur, de Abtsbouwing en de grote en de kleine hooiberg.

Kan ik zelf muziek aanleveren?

U kunt uw eigen muziek aanleveren. Zo zorgen we er samen voor dat het afscheid van uw dierbare persoonlijk wordt.

Is het mogelijk om beeldmateriaal te tonen tijdens de uitvaart?

Wij beschikken over goede audio-visuele middelen. Het is dus zeker mogelijk om beeldmateriaal te tonen. Van foto’s tot video’s. We zorgen ervoor dat uw dierbare herinnert wordt op de manier zoals u dat wilt.

Wat kost een uitvaart op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt?

Dit is afhankelijk van een aantal zaken, zoals de locatie op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en de mogelijkheden die u kiest. Wilt u meer informatie over de kosten? Neem gerust contact met ons op via 0345 68 70 10 of info@marienwaerdt.nl.

Zijn de uitvaartlocaties goed toegankelijk voor mindervaliden?

Mindervaliden kunnen tot aan de deur van de locaties worden afgezet. Er moet wel rekening gehouden worden met (lage) drempels.

Ik wil graag dat de uitvaart wordt opgenomen. Is dit mogelijk?

Het opnemen van een uitvaart is mogelijk, hiervoor kunnen wij onze technische partner inschakelen.

Voor wat voor vieringen is het landgoed geschikt als locatie?

Ons landgoed is voor veel vieringen geschikt: