Werken op Mariënwaerdt

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een historisch landgoed in het midden van het land. Een veelzijdig familiebedrijf met biologische landbouw, eigen producten, een winkel, webshop, restaurant, jaarlijks terugkerende evenementen, vakantiehuisjes en locatieverhuur voor feesten en partijen. Samen met onze 50 collega’s en circa 100 oproepkrachten zorgen we dat onze gasten telkens een onvergetelijke ervaring hebben. 

Duurzaamheid hoog in ons vaandel. Jaarlijks verwelkomen we meer dan 100.000 gasten die we laten genieten van gastvrijheid van hoge kwaliteit met biologische producten, in een authentieke sfeer, op een inspirerende landelijke plek. Zij zijn bij ons “even in een andere wereld”.

Op ons Landgoed werken inmiddels ruim 150 medewerkers. Het overgrote deel van de collega’s vinden we in de horeca: Zij werken in familierestaurant De Stapelbakker, proeflokaal Marie en de feest- en vergaderlocaties. Met veel plezier en vakmanschap zorgen onze koks en medewerkers bediening voor een heerlijk verblijf van onze gasten, een unieke bruiloft of een prachtig evenement voor een bedrijf.

Vacatures

Onderhoudsmedewerker / Timmerman

32-40 uur

Heb jij twee rechter handen, een passie voor klussen en wil je graag verschillende werkzaamheden uitvoeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Manager Events & Banqueting

Heb jij een liefde voor de hospitality, oog voor detail en weet je voor iedereen van elke werkdag een feestje te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Party Manager

40 uur

Wil jij het graag iedereen naar de zin maken, ben je goed in organiseren en weet je elk feestje tot een succes te maken? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Bekijk vacature

Stagiair Verkoop Binnendienst Productie (BOL of BBL)

BOL/BBL stage

Ben jij op zoek naar een leerzame stageplaats/ leerbedrijf waar je echt iets kan betekenen voor onze organisatie, waar geen dag hetzelfde is en wil je dit doen op een unieke locatie? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Bekijk vacature

Zelfstandig werkend Kok

Vanaf 32 uur

Heb jij een passie voor koken en zorg jij graag voor een ultieme culinaire beleving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Medewerker Bediening

Op oproepbasis of voor een vast aantal uur per week

Ben jij de horeca topper die wij zoeken? Voor ons restaurant zijn wij opzoek naar een medewerker bediening. Ons restaurant de Stapelbakker ligt aan het rand van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Bekijk vacature

Medewerker Bediening Locaties

Op oproepbasis, hoofdzakelijk ’s avonds en in het weekend

Ben je servicegericht, communicatief, collegiaal en stressbestendig, en flexibel inzetbaar op zowel doordeweekse dagen als weekenden en avonden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Leidinggevende Bediening

Fulltime

Voor ons prachtige, ruime en gezellige restaurant De Stapelbakker zoeken we een enthousiaste leidinggevende bediening. Werken in de horeca zit in je bloed, gastvrijheid stroomt door je aderen en je krijgt een kick van tevreden gasten. Ben jij die enthousiaste collega die wij zoeken?

Bekijk vacature

SBB erkend leerbedrijf

Bovendien is Heerlijkheid Mariënwaerdt erkend leer- en stagebedrijf voor een groot aantal functies. Op www.s-bb.nl vind je al onze vacatures voor stageplaatsen of leer-werkplekken in de volgende sectoren: Bouw en infra (timmerman/metselaar verschillende niveaus); Economie & Administratie (managementassistentie diverse niveaus); Horeca (koks, bediening, gastvrouwen/gastheren, alle niveaus); Voedsel, natuur en leefomgeving (medewerker (vee)teelt, groen, bosbouw, voeding en kwaliteit, alle niveaus) en Leisure & Hospitality (sales locaties en evenementen).

Bijzondere Evenementenlocatie

Voor wat voor vieringen is het landgoed geschikt als locatie?

Ons landgoed is voor veel vieringen geschikt: