Werken op Mariënwaerdt

Op het Landgoed werken inmiddels ruim 150 medewerkers. Het overgrote deel van de collega’s vinden we in de horeca: Zij werken in Pannenkoekenhuis De Stapelbakker, proeflokaal Marie en de feest- en vergaderlocaties. Met veel plezier en vakmanschap zorgen onze koks en medewerkers bediening voor een heerlijk verblijf van onze gasten, een unieke bruiloft en een prachtig evenement voor een bedrijf.

Vacatures

Schoonmaker M/V

Werk jij graag mee aan fijn verblijf voor onze gasten? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor restaurant De Stapelbakker en onze 2 kantoorlocaties zijn wij opzoek naar een schoonmaker (M/V).

Bekijk vacature

Zelfstandige kok voor onze Locaties

Fulltime

Wij zoeken iemand die met passie de mooiste gerechten voor onze gasten neerzet in onze vergader- en evenementenlocaties.

Bekijk vacature

Stage/leerbedrijf

Fulltime

In het hart van het Landgoed verhuren wij een achttal authentieke locaties voor bruiloften, feesten, recepties, lunches, diners, kookworkshops, vergaderingen en trainingen; vanuit hier worden ook grote evenementen, zoals onze jaarlijkse Landgoedfair georganiseerd. Voor deze tak van ons bedrijf zoeken wij een stagiair evenementen, fulltime, m/v die meewerkt met de organisatie van de Landgoedfair en deels zelfstandig een aantal werkzaamheden uitvoert.

Bekijk vacature

Collega Bediening Stapelbakker

Op oproepbasis en fulltime (vanaf 16 jaar)

Ben jij servicegericht, communicatief, collegiaal, stressbestendig en flexibel inzetbaar op zowel doordeweekse dagen als weekenden en avonden? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Collega Bediening Locaties

Op oproepbasis, hoofdzakelijk ’s avonds en in het weekend

Ben je servicegericht, communicatief, collegiaal en stressbestendig, en flexibel inzetbaar op zowel doordeweekse dagen als weekenden en avonden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Keukenhulp voor Restaurant de Stapelbakker

Op oproepbasis op zaterdagen, gemiddeld 8 uur per dag

Wij zoeken iemand, die het leuk vindt om te helpen met allerlei werkzaamheden in onze keuken en daarbij onze chefs veel voorbereidend werk uit handen neemt.

Bekijk vacature

SBB erkend leerbedrijf

Bovendien is Heerlijkheid Mariënwaerdt erkend leer- en stagebedrijf voor een groot aantal functies. Op www.s-bb.nl vind je al onze vacatures voor stageplaatsen of leer-werkplekken in de volgende sectoren: Bouw en infra (timmerman/metselaar verschillende niveaus); Economie & Administratie (managementassistentie diverse niveaus); Horeca (koks, bediening, gastvrouwen/gastheren, alle niveaus); Voedsel, natuur en leefomgeving (medewerker (vee)teelt, groen, bosbouw, voeding en kwaliteit, alle niveaus) en Leisure & Hospitality (sales locaties en evenementen).

Bijzondere Evenementenlocatie