Werken op Mariënwaerdt

Op het Landgoed werken inmiddels ruim 150 medewerkers. Het overgrote deel van de collega’s vinden we in de horeca: Zij werken in Pannenkoekenhuis De Stapelbakker, proeflokaal Marie en de feest- en vergaderlocaties. Met veel plezier en vakmanschap zorgen onze koks en medewerkers bediening voor een heerlijk verblijf van onze gasten, een unieke bruiloft en een prachtig evenement voor een bedrijf.

 

Vacatures

Algemeen Directeur

fulltime

Jij bepaalt, in goed overleg met de familie en het management, de visie en strategie en vertaalt dit naar concrete doelstellingen. Je hebt de eindverantwoordelijkheid over de Exploitatie Maatschappij Heerlijkheid Mariënwaerdt en draagt actief bij aan de ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers.

Bekijk vacature

Stagiair Verkoop Binnendienst Productie (BOL of BBL)

BOL/BBL stage

Ben jij op zoek naar een leerzame stageplaats/ leerbedrijf waar je echt iets kan betekenen voor onze organisatie, waar geen dag hetzelfde is en wil je dit doen op een unieke locatie? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Bekijk vacature

Medewerker Financiële Administratie

32-40 uur

Heb jij een gevoel voor cijfers, werk je nauwkeurig en ben je enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou om onze financiële afdeling te komen versterken!

Bekijk vacature

Office Manager

32-40 uur

Ben jij een enthousiaste en een pragmatisch handen-uit-de-mouwen type, die secretariële werkzaamheden kan afwisselen met het ontvangen van gasten en beantwoorden van de telefoon? Ben jij graag de spin in het web? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Zelfstandig werkend Kok

Vanaf 32 uur

Heb jij een passie voor koken en zorg jij graag voor een ultieme culinaire beleving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Medewerker Bediening

Op oproepbasis of voor een vast aantal uur per week

Ben jij de horeca topper die wij zoeken? Voor ons restaurant zijn wij opzoek naar een medewerker bediening. Ons restaurant de Stapelbakker ligt aan het rand van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Bekijk vacature

Schoonmaker M/V

12-20 uur

Ben jij die sprankelende persoonlijkheid met een passie voor netheid? Hou je van het gevoel van voldoening dat je krijgt na een grondige schoonmaakbeurt? Word jij onze Schoonmaakheld(in)?

Bekijk vacature

Medewerker Bediening Locaties

Op oproepbasis, hoofdzakelijk ’s avonds en in het weekend

Ben je servicegericht, communicatief, collegiaal en stressbestendig, en flexibel inzetbaar op zowel doordeweekse dagen als weekenden en avonden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Leidinggevende Bediening

Fulltime

Voor ons prachtige, ruime en gezellige restaurant De Stapelbakker zoeken we een enthousiaste leidinggevende bediening. Werken in de horeca zit in je bloed, gastvrijheid stroomt door je aderen en je krijgt een kick van tevreden gasten. Ben jij die enthousiaste collega die wij zoeken?

Bekijk vacature

SBB erkend leerbedrijf

Bovendien is Heerlijkheid Mariënwaerdt erkend leer- en stagebedrijf voor een groot aantal functies. Op www.s-bb.nl vind je al onze vacatures voor stageplaatsen of leer-werkplekken in de volgende sectoren: Bouw en infra (timmerman/metselaar verschillende niveaus); Economie & Administratie (managementassistentie diverse niveaus); Horeca (koks, bediening, gastvrouwen/gastheren, alle niveaus); Voedsel, natuur en leefomgeving (medewerker (vee)teelt, groen, bosbouw, voeding en kwaliteit, alle niveaus) en Leisure & Hospitality (sales locaties en evenementen).

Bijzondere Evenementenlocatie

Voor wat voor vieringen is het landgoed geschikt als locatie?

Ons landgoed is voor veel vieringen geschikt: