Werken op Mariënwaerdt

Op het Landgoed werken inmiddels ruim 150 medewerkers. Het overgrote deel van de collega’s vinden we in de horeca: Zij werken in Pannenkoekenhuis De Stapelbakker, proeflokaal Marie en de feest- en vergaderlocaties. Met veel plezier en vakmanschap zorgen onze koks en medewerkers bediening voor een heerlijk verblijf van onze gasten, een unieke bruiloft en een prachtig evenement voor een bedrijf.

Vacatures

All-round HR-manager

24 uur per week

Ben jij de hands-on HR-manager die ons verder helpt professionaliseren?

Wij zijn opzoek naar een ervaren HR-manager die ons zal versterken op meerdere vlakken van het HR-vakgebied. Ben jij communicatief sterk, zelfstandig en kan je goed omgaan met collega's? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Bekijk vacature

Medewerker Bediening

32 uur per week

Ben jij de horeca topper die wij zoeken? Voor ons restaurant zijn wij opzoek naar een medewerker bediening. Ons restaurant de Stapelbakker ligt aan het rand van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Bekijk vacature

Facilitair medewerker locaties M/V

Ben jij de spil in onze organisatie die wij zoeken? Voor ons team locaties zijn wij op zoek naar een facilitair medewerker. Vind jij het vervelend als een zaal niet goed staat voor een bruiloft of vergadering? Dan heb jij daar als locatie medewerker direct invloed op. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken, opbouwen en afbreken van de partijen op ons landgoed.

Bekijk vacature

Medewerker Kaaspakhuis

Voor ons kaaspakhuis zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die wil bijdragen aan het verzorgen en onderhouden van onze eigen landgoedkazen

Bekijk vacature

Schoonmaker M/V

Werk jij graag mee aan fijn verblijf voor onze gasten? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor restaurant De Stapelbakker en onze 2 kantoorlocaties zijn wij opzoek naar een schoonmaker (M/V).

Bekijk vacature

Zelfstandig werkende kok voor onze Locaties

minimaal 32 uur per week

Wij zoeken iemand die met passie de mooiste gerechten voor onze gasten neerzet in onze vergader- en evenementenlocaties.

Bekijk vacature

Stage/leerbedrijf

Fulltime

In het hart van het Landgoed verhuren wij een achttal authentieke locaties voor bruiloften, feesten, recepties, lunches, diners, kookworkshops, vergaderingen en trainingen; vanuit hier worden ook grote evenementen, zoals onze jaarlijkse Landgoedfair georganiseerd. Voor deze tak van ons bedrijf zoeken wij een stagiair evenementen, fulltime, m/v die meewerkt met de organisatie van de Landgoedfair en deels zelfstandig een aantal werkzaamheden uitvoert.

Bekijk vacature

Collega Bediening Locaties

Op oproepbasis, hoofdzakelijk ’s avonds en in het weekend

Ben je servicegericht, communicatief, collegiaal en stressbestendig, en flexibel inzetbaar op zowel doordeweekse dagen als weekenden en avonden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

SBB erkend leerbedrijf

Bovendien is Heerlijkheid Mariënwaerdt erkend leer- en stagebedrijf voor een groot aantal functies. Op www.s-bb.nl vind je al onze vacatures voor stageplaatsen of leer-werkplekken in de volgende sectoren: Bouw en infra (timmerman/metselaar verschillende niveaus); Economie & Administratie (managementassistentie diverse niveaus); Horeca (koks, bediening, gastvrouwen/gastheren, alle niveaus); Voedsel, natuur en leefomgeving (medewerker (vee)teelt, groen, bosbouw, voeding en kwaliteit, alle niveaus) en Leisure & Hospitality (sales locaties en evenementen).

Bijzondere Evenementenlocatie