Vacature - Header

All-round HR-manager

Ben jij de hands-on HR-manager die ons verder helpt professionaliseren?

Wij zijn opzoek naar een ervaren HR-manager die ons zal versterken op meerdere vlakken van het HR-vakgebied. Ben jij communicatief sterk, zelfstandig en kan je goed omgaan met collega’s? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Taken / Verantwoordelijkheden

Ons bedrijf groeit en blijft professionaliseren. Op het gebied van HR staan enkele concrete projecten op stapel. Zo ben je verantwoordelijk voor het invoeren van een loongebouw, het ontwikkelen van beleid voor het boeien & binden van medewerkers, het implementeren van een beoordelingscyclus en het efficiënter maken van het werving & selectie proces.

Daarnaast heb je enkele operationele taken waarbij een administratieve collega ondersteunt. Je fungeert voor alle medewerkers als aanspreekpunt op HR-zaken, je bent verantwoordelijk voor de personele administratie en de standaard HR-processen zoals de onboarding van nieuwe medewerkers, begeleiding van verzuim- en/of re-integratietrajecten en het handhaven van procedures en vertalen van de wet- en regelgeving.

Functie-eisen

We hebben een goede match als jij minimaal 5 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare rol, helder en duidelijk communiceert, stevig in je schoenen staat en goed kan omgaan met collega’s van MBO en WO niveau. Je bent ondernemend en je kan zelfstandig HR-projecten opstarten en realiseren. Je hebt zowel een goed gevoel voor humor als een no-nonsense mentaliteit.

 

Wij bieden

Naast een goed bereikbare werkplek in een unieke landelijke omgeving, bieden wij:

  • Een jaarcontract voor 24 uur per week (met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd),
  • Een marktconform salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een informele en open bedrijfscultuur

Het bedrijf

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een historisch landgoed in het midden van het land. Een veelzijdig familiebedrijf met biologische landbouw, eigen producten, een winkel, webshop, restaurant, jaarlijks terugkerende evenementen, vakantiehuisjes en locatieverhuur voor feesten en partijen. Samen met onze 50 collega’s en circa 100 oproepkrachten zorgen we dat onze gasten telkens een onvergetelijke ervaring hebben.

De collega’s werken vanuit verschillende locaties verspreid over het landgoed. Als HR-manager werk je vanuit het centrale kantoor. Je werkt samen met de directie en de manager financiën, bijgestaan door een administratief medewerker en een office manager.

Reageren?

We gaan graag met je in gesprek!

Stuur je motivatie en CV voor 6 maart naar Hidde van Kersen via werken@marienwaerdt.nl .

Direct solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.