Vacature - Header

Allround Communicatie medewerker

Ben jij de allround Communicatie medewerker die de impact van ons merk verder vergroot?   

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een historisch landgoed in het midden van het land. Een veelzijdige familiebedrijf met biologische landbouw, eigen producten, een winkel, webshop, restaurant, jaarlijks terugkerende evenementen, vakantiehuisjes en locatieverhuur voor feesten en partijen. Samen met onze 50 collega’s en circa 100 oproepkrachten zorgen we dat onze gasten telkens een onvergetelijke ervaring hebben.

Het merk

Heerlijkheid Marienwaerdt is een merk met een hoge gunfactor. Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Jaarlijks verwelkomen we meer dan 100.000 gasten die we laten genieten van gastvrijheid van hoge kwaliteit met biologische producten, in een authentieke sfeer, op een inspirerende landelijke plek. Zij zijn bij ons “even in een andere wereld”, is onze merkbelofte.

Het team

Je werkt als all-round communicatie medewerker samen met een freelance online marketeer, fotograaf en vormgever. Je legt als team verantwoording af aan de adjunct-directeur. Met circa tien collega’s werk je vanuit het centrale kantoor. De overige vijftig collega’s werken vanuit verschillende locaties verspreid over het landgoed.

Jouw rol

In deze rol krijg je de kans actief te zijn op de volle breedte van het communicatievak. Alles komt langs: van hele operationele taken (eenvoudig DTP’en, copy writing, productie van drukwerk, web beheer) tot tactische werkzaamheden (aansturen ontwerpbureau en webbureau, inzet sociale media, cross-selling tussen de verschillende takken van het bedrijf) en strategische taken (positionering, B2B marketing strategie).

Jouw profiel

We hebben een goede match als jij minimaal 5 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare brede rol, helder en duidelijk communiceert, graag de handen uit de mouwen steekt, goed kan plannen en zelfstandig kan werken, en soepel schakelt tussen praktische en strategische vraagstukken.

We gaan graag met je in gesprek!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jorine Romeijn, onze HR Manager, via werken@marienwaerdt.nl of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Direct solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.