heerlijkheid-mariënwaerdt-vacature-header-1

Facilitair medewerker

Steek je graag je handen uit de mouwen, heb je oog voor detail en vind je het ook belangrijk dat gasten een fris welkom krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega die er voor zorgt dat onze zalen en locaties goed zijn ingericht en er top uitzien voor bijvoorbeeld bruiloften, (personeels)feesten of zakelijke vergaderingen.

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een historisch landgoed in het midden van het land. Een veelzijdig familiebedrijf met biologische landbouw, eigen producten, een winkel, webshop, restaurant, jaarlijks terugkerende evenementen, vakantiehuisjes en locatieverhuur voor feesten en partijen. Samen met onze 50 collega’s en circa 100 oproepkrachten zorgen we dat onze gasten telkens een onvergetelijke ervaring hebben. 

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Jaarlijks verwelkomen we meer dan 100.000 gasten die we laten genieten van gastvrijheid van hoge kwaliteit met biologische producten, in een authentieke sfeer, op een inspirerende landelijke plek. Zij zijn bij ons “even in een andere wereld”, is onze merkbelofte. 

De afdeling

De afdeling Locaties is verantwoordelijk voor alle zakelijke en particuliere events welke georganiseerd worden in onze landelijke evenementenlocaties De Nieuwe Refter, het Koetshuis, de Paardenstal, de Jachtkamer en de Hooge Schuur. Er worden verschillende evenementen georganiseerd van jubileumfeestjes tot bruiloften, van verjaardagen tot uitvaartdiensten en van een zakelijk lunchbijeenkomst tot een meerdaags congres. Dit maakt dat geen dag hetzelfde is op deze afdeling. Samen met het team van koks, medewerkers bediening, facilitair medewerkers, Sales Medewerkers en de Locatie Manager zorgen jullie voor een onvergetelijk event.

Jouw rol

Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat onze zalen en locaties goed zijn ingericht en er top uitzien voor bijvoorbeeld bruiloften, personeelsfeesten of vergaderingen. Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere:  

  • Het ombouwen en klaarmaken van onze locaties
  • Het schoonmaken van onze locaties, vakantiehuisjes en rondvaartboot Aeltje
  • Het verzorgen of signaleren van lichte reparatiewerkzaamheden zoals bijvoorbeeld het vervangen van een lampje. 

Jouw profiel

Je bent in goede conditie en bent fysiek in staat om de werkzaamheden te verrichten. Zie jij kleine of lichte defecten? Dan neem jij gelijk initiatief om dit te verhelpen of je schakelt direct onze technische collega’s in. Ons Landgoed is 7 dagen per week open, het is dan ook belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Tot slot ben je gastvriendelijk en in staat zelfstandig werkzaamheden op te pakken. 

Wat wij je bieden

Naast een goed bereikbare werkplek in een unieke landelijke omgeving, bieden wij: 

  • Een fulltime bruto salaris tussen de € 2.100,- en € 2.400,- per maand gebaseerd op jouw ervaring; 
  • Een jaarcontract, met de intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband;
  • Een leuke afwisselende functie in een team waar je werkt in een informele werksfeer; 
  • Een werkomgeving op een historisch landgoed; 
  • Personeelskorting bij ons restaurant de Stapelbakker en de Landgoedwinkel. 

We gaan graag met je in gesprek!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jorine Romeijn, onze HR Manager, via werken@marienwaerdt.nl of op 06-40463886. Hebben wij je enthousiast gemaakt voor de functie, stuur dan jouw sollicitatie naar werken@marienwaerdt.nl of solliciteer via de website. 

Direct solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.