Vacature - Header

Zelfstandig kok voor Restaurant de Stapelbakker M/V

Taken / Verantwoordelijkheden

  • Diverse gerechten en gedeelten van gerechten op een creatieve manier bereiden. Dit uit verse en biologische ingrediënten;
  • Gerechten en gedeelten van gerechten volgens recept en planning bereiden. Dit inclusief voorbereidende werkzaamheden;
  • Bestellingen doorgeef gereed maken. Dit door het uitvoeren van à la minute-kook-werkzaamheden;
  • Meedenken in de ontwikkeling van gerechten. Hierin wordt het gewaardeerd als je hier suggesties voor hebt;
  • Werkomgeving, keukenapparatuur en -machines schoonmaken.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar iemand met een grote passie voor de mooiste gerechten en deze dan ook graag voor onze gasten neerzet. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een keuken die vergelijkbaar is. Daarbij is een goede koksopleiding als basis van belang.

Wij bieden

Afwisselende werkzaamheden met grote zelfstandigheid en een beloning conform horeca CAO. Dit allen in een organisatie in beweging en in een jong, dynamisch team.

Het bedrijf

Een eeuwenoud familielandgoed in de Betuwe, dat is wat Heerlijkheid Mariënwaerdt is. Met ruim 900 hectare akkers, weilanden, bossen, lanen en grienden is het enorm groot. Het is gelegen aan de rand van Beesd en het hele jaar door zijn er zo’n 300 bijzondere evenementen en bijeenkomsten. Deze kunnen enorm groot zijn, maar ook kleinere bijeenkomsten zijn hierin meegenomen. Met 150 medewerkers en veel vrijwilligers, is het landgoed al jaren een gerenommeerde evenementenlocatie. Producten die gebruikt worden in de horeca zijn grotendeels van eigen teelt en dus biologisch. Dit maakt de kwaliteit van onze horeca enorm hoog.

Kom je bij ons werken? Je stapt in een familiaire, gemoedelijke omgeving. Ons team is divers en erg hecht.

Reageren?

Stuur een e-mail met cv en motivatie naar werken@marienwaerdt.nl. Meer informatie kun je verkrijgen bij chefkok Arie Martin via a.martin@marienwaerdt.nl.

Direct solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.