Vacature - Header

Leidinggevende Bediening

Leg jij graag anderen mensen in de watten en stroomt gastvrijheid door jouw aderen? Ben jij een baken van rust voor je collega’s in hectische tijden? En straal jij van top tot teen van enthousiasme? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een historisch landgoed in het midden van het land. Een veelzijdig familiebedrijf met biologische landbouw, eigen producten, een winkel, webshop, restaurant, jaarlijks terugkerende evenementen, vakantiehuisjes en locatieverhuur voor feesten en partijen. Samen met onze 50 collega’s en circa 100 oproepkrachten zorgen we dat onze gasten telkens een onvergetelijke ervaring hebben. 

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Jaarlijks verwelkomen we meer dan 100.000 gasten die we laten genieten van gastvrijheid van hoge kwaliteit met biologische producten, in een authentieke sfeer, op een inspirerende landelijke plek. Zij zijn bij ons “even in een andere wereld”.

Restaurant de Stapelbakker

Ons gezellige restaurant De Stapelbakker is samen met de Landgoedwinkel gevestigd in een boerderij aan de rand van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Het heeft een zonnige wintertuin, een groot terras en een natuurspeeltuin. De koks van restaurant De Stapelbakker trakteren de smaakpapillen van onze gasten graag op verrukkelijke pannenkoeken, bereid met biologische ingrediënten. Daarnaast heeft De Stapelbakker een uitgebreide kaart met salades, warme gerechten, soepen, broodjes en andere lekkernijen. 

Jouw rol

Je bent samen met twee leidinggevende en de Manager Horeca verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing in De Stapelbakker. Je bent aanspreekpunt voor de gasten, verwerkt de bestellingen en stuurt de bediening aan. Jullie zorgen er samen voor dat alles op rolletjes loopt; gasten worden bediend met een glimlach en gaan met een tevreden gevoel naar huis. Uiteraard heb je een passie voor eten en drinken waardoor je de gasten weet te enthousiasmeren over de gerechten, dranken en de diverse arrangementen. 

Jouw profiel

 • Je hebt twee jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke rol (ervaring in een aansturende functie is een vereiste)
 • Je hebt een passie voor eten en drinken;
 • je houdt ervan om gasten in de watten te leggen; 
 • Je weet je medewerkers te enthousiasmeren en je kunt uitstekend communiceren; 
 • Je signaleert uitdagingen en kunt deze creatief oplossen;
 • Je bent flexibel en inzetbaar op zowel doordeweekse dagen als weekenden
 • Je bent bereid avonden en feestdagen te werken.  

Wat wij bieden

Naast een goed bereikbare werkplek in een unieke landelijke omgeving, bieden wij: 

 • Een fulltime bruto salaris tussen de € 2.300,- en € 3.000,- per maand gebaseerd op jouw ervaring; 
 • Een jaarcontract, met de intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband;
 • Een leuke afwisselende functie in een team waar je werkt in een informele werksfeer; 
 • Een werkomgeving op een historisch landgoed; 
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en volgen van opleidingen; 
 • Personeelskorting bij ons restaurant De Stapelbakker en de Landgoedwinkel. 

We gaan graag met je in gesprek!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jorine Romeijn, onze HR Manager, via werken@marienwaerdt.nl of op 06-40463886. Hebben wij je enthousiast gemaakt voor de functie, stuur dan jouw sollicitatie naar werken@marienwaerdt.nl of solliciteer via de website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Direct solliciteren

 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.